Mady25 @ 02.08.2021 16:32
Meitenes, ir kādai atsauksme par adītajiem kardiganiem? Viņus vienmēr tik ātri izķer, vai ir to 55 naudu vērts?
Es pasūtiju bēšo kardiganu ziemā. Paldies Dievam varēju atgriezt atpakaļ.
Par kardiganu- nu naaav tāds pats kā reklamēja. Pacieta adījuma, diegi lieli un jau līda laukā. Sapratu, ka ar to, ka velkāju saderināšanās gredzenu, kuram ir akmentiņš, man visi diegi būs izļurkāti. Uzvelkot kardiganu, man peci izskatijās ļoti plati - nepatika kā izskatijās. Un tad arī paskatijos, ka Elīnai nevienā bildē nebija tas kardigans normāli uzvilkts, visās bildēs bija vai nu uz vienu plecu, vai abi nolaisti.
Par atgriešanu- uzrakstīju insta, atbildēja ļoti laipni, ka varēs atgriezt (varēja saprast, ka to neraksta Elīna). Kad aizbraucu atgriezt, pie veikala stāvēka butterfly mašīna, veikala durvis bija ciet. Bija jāzvana, lai ielaiž, jo tad bija vēl covid ierobežojumi. Es zvanu un saku, ka esmu klāt, lai atgrieztu un man sāk uzdot stulbus jautājumus par to kardiganu. Es apstulbu. Teicu, ka viss jau bija sarunāts par atgriešanu un gaidu pie durvīm, tad Jūs samainīsiet vai kā??? Beigās ielaida un tā meitene bija bez sejas. Es nopratu, ka dabuja iekšās no Elīnas. Viņa man centās ieskaidrot, lai mainu kardigana summu, pret dāvanu karti, ka visādi jaunumiņi tulit būs utt. Atbildēju- nē paldies, ja kaut kas iepatiksies, tad pasūtīšu tāpat, negribu čakarēties ar dāvanu karti, kuru piespiedu kārtā ir jāiztērē.