jā to varēja manīt, ka viņa ar savu kafiju visu vakaru. Man šķiet viņa pārdegusi ar savu veikaluEnazenaz @ 08.07.2021 22:41Elīnai ir labs augums,lai staigā kaut plika ?
Bet atpūsties un atlaist viņa nemāk. Es būtu lekusi ar visiem ūdenī, dzērusi šotus un dejojusi līdz rītam. Kamoon, viņa tak ir jauna! Darbs nekur nepazudīs,ja viņa atļausies vienu dienu atlaist, ja atļausies vienu dienu būt jauna, 24gadīga sieviete,kura bauda dzīvi. Mēs tāpat zinām,ka no kristietes viņā nav ne smakas ?
Mia6 @ 08.07.2021 23:00jā to varēja manīt, ka viņa ar savu kafiju visu vakaru. Man šķiet viņa pārdegusi ar savu veikalu
Vienkārši tēlo ūberpareizo. Vecumdienās varēs raudāt, ka ātrāk galus atdos no savas pārstrādāšanās. Izlikties par super pareizo un staigāt ar termosu dzimšanas dienā......OKEnazenaz @ 08.07.2021 22:41Elīnai ir labs augums,lai staigā kaut plika ?
Bet atpūsties un atlaist viņa nemāk. Es būtu lekusi ar visiem ūdenī, dzērusi šotus un dejojusi līdz rītam. Kamoon, viņa tak ir jauna! Darbs nekur nepazudīs,ja viņa atļausies vienu dienu atlaist, ja atļausies vienu dienu būt jauna, 24gadīga sieviete,kura bauda dzīvi. Mēs tāpat zinām,ka no kristietes viņā nav ne smakas ?
jā, es arī to pamanīju, briesmīgi izskatījās. Un kleita- tīrās šausmas, kaut kas ļoti bezgaumīgs un pliksBeciņa @ 09.07.2021 14:13Cik Didra netīra izskatās salīdzinājumā ar savu mammu tajā bildē. Tāds pleķis uz pleca, šausmas. Mamma gan tik skaista un tīra izskatās
jamaika @ 10.07.2021 13:23Butterfly_outlet storijos kur Elina reklamē tos pelēkos kopējos tērpus (aizmirsu kā saucās pareizi), cik viņa ir pleķanai, un nee tas nav tā kā te atrādīts pirms tam, tur reāli viss sīkos pleķis. Atceros kāda 4klasē skolā viens puika bija no nelabvēlīgas ģimenes un ilgu laiku nemazgājās, viņam āda bija tāda pati kā Elīnai. Tās ir šausmas.
chiepinja @ 10.07.2021 13:41
Par to jau ir runa, ka pūties ar to paštonējošo ar gribi, bet tie jau nav pleķi. Tie ir NEHIGĒNISKI netīrumu pleķi. Man ļoti gribētos viņus iedzīt pirtī un atmazgāt, noskrubēt kā tādu mazu sivēnu