Redrose @ 05.05.2021 22:42
Ir storijā kur reklamē tos gaišos kostīmus, un legingi tiešām neizskatās diez ko ok. Drīzāk acīs iekrita tā apakšveļa kas izspiežas, tādēļ tas kopskats bija nu tā...
Un smieklīgi bija , Kitija visu laiku gribēja dupsi griezt uz kadru, bet nesanāca parādīt, jo Elina tieši uz Nauri pagrieza telefonu un kad atkal grieza dupsi, Elina beidza story. Smieklīgi cik ļoti viņa vēlas viņu iebāzt kadrā.
core @ 05.05.2021 22:57Ieedisim kremiigos makaroninjus ar skatu uz Dubaiju. Hmmm varēja mājās uztaisīt un ieslēgt tv :D
vivii @ 05.05.2021 23:52Varēja vismaz nerādīt savus makaronus ???
Lai gan es esmu taupīga un man netīk lieki tērēt naudu, es ceļojumos gribu izbaudīt visu, tad jau labāk nebraukt ceļojumā , ja tā jāknapinās uz pārtiku ??
Par to, ka neko nedara un neiet - vispār bez komentāriem!
Baigā biznesa lēdija, goda vārds, var redzēt, ka viņa sāk izdegt.
Patie @ 06.05.2021 09:36Kas viņai tā par banti uz galvas? Vēl pa viesnīcas 1.stāvu ar tādu staigāja +ar super īsajiem šortiem un milzu dekoltē. Kautkā nezolīdi
bet kāpēc jāvelta laiks ēst taisīšanai ceļojumā, ja pa to laiku var apskatīt kaut ko vai pastaigāties pa pilsētu? Man tieši patīk kaut kur aizbraukt un ne par ko nedomāt, ko taisīt ēst, kā taisīt utt.core @ 06.05.2021 09:19Es piekrītu, ka ir ok pašam taisīt ēst ceļojumā...bet nu te jau ir cits variants
blacke @ 06.05.2021 09:48
Viņa jau nav vienīgā kas tādus tirgo.