Par upurēšanos to varētu saukt, tad ja tas, ko Elīna dara, būtu, piemēram, sabiedrības interesēs. Bet tā nav. Tas ir viņas bizness un viņas intereses. Turklāt, viņas bizness balstās un nekvalitatīvu, pārcenotu drēbju tirgošanu naiviem cilvēkiem un muļķiem. Upuri ir viņas klienti, ne viņa.Lindaperla @ 25.02.2021 12:04Viņa uzsver ka ir upurējusi savu dzīvi veikalam.... nu moins. Ja tev jāupurē sava dzīve, tas jau vien ir rādītājs ka dari kaut ko nepareizi.
Redrose @ 25.02.2021 16:49Par šo gan var nerunāt, pārcenotas drēbes, slikta kvalitāte...Nu piedodiet, atvainojiet, bet tā balstās liela daļa veikalu. Kaut tas pats mesh, Klerr. Mesh vispār vienas kurpes maksā 32, bet siluetā 16€.?
Tā kā nu par to Elīnai nevajag pārmest.
Tātad, par viņas privāto dzīvi, izskatu, vecākiem, jaunību dienu noslēpumiem un drāmām runāt var, bet apspriest viņas biznesu nē? Es viņai neko nepārmetu, drēbes ir dārgas un nekvalitatīvas, tie ir fakti.Redrose @ 25.02.2021 16:49Par šo gan var nerunāt, pārcenotas drēbes, slikta kvalitāte...Nu piedodiet, atvainojiet, bet tā balstās liela daļa veikalu. Kaut tas pats mesh, Klerr. Mesh vispār vienas kurpes maksā 32, bet siluetā 16€.?
Katru reizi uzraksti kaut kādas stulbības rakstīšanas pēc un pēc tam “tas nebija tā domāts” 😂Redrose @ 25.02.2021 16:58Nē, tas nebija tā domāts. Vienkārši minēju, ka Elina nav vienīgā kurai ir tāds “labais bizness”.
Blacke, man siluets patīk, jo viņš arī parāda reālās cenas. Kvalitāte ir atbilstoša cenai, bet visi šie showroomi vienmēr uzliek dubultā. Lai gan es personīgi siluetā gandrīz neko nopirkt nevaru, manām garajām kājām nekas neder. ?
BugsBunny @ 25.02.2021 17:08Katru reizi uzraksti kaut kādas stulbības rakstīšanas pēc un pēc tam “tas nebija tā domāts” ?
Redrose @ 25.02.2021 17:20Ha ha, kā mazi bērni. ? ka tik savadaks viedoklis uzreiz aizstāv. Jūs vienkārši tālāk par Elīnu neko neredzat. ?
Izskatās, ka mazais bērns ar bardaku galvā esi tu. 😂 Paskaidro, ko tu domāji ar “ka tik savadaks viedoklis uzreiz aizstāv”, kurš un ko tieši aizstāv? Kurā vietā tad es aprunāju Elīnas izskatu vai apsmeju viņu? Tieši viņas biznesu apspriedu, līdz tu pateici “par šo gan var nerunāt”. Bet par ko tad lai runā? Ņemt piemēru no tevis un atstāt šeit 160+ komentārus bez nevienas sakarīgas domas? 😂Redrose @ 25.02.2021 17:27Un ?? ?
Es citus cilvekus neaprunāju un neapsmeju. Viens ir teikt kaut ko par biznesu , cits par izskatu. Un neko tādu neesmu rakstijusi, lai man būtu jāskatās uz sevi.
Redrose @ 25.02.2021 16:49Par šo gan var nerunāt, pārcenotas drēbes, slikta kvalitāte...Nu piedodiet, atvainojiet, bet tā balstās liela daļa veikalu. Kaut tas pats mesh, Klerr. Mesh vispār vienas kurpes maksā 32, bet siluetā 16€.?
bildē vispār izskatās, ka fotošops lietots, tāda šķība roka un pirksti. Vismaz īkšķisSilla @ 25.02.2021 14:45https://failiem.lv/u/suvu2qchj , tā roka tāda pleķaina un seja spīd kā ar eļļu nolieta ? paskatAties oriģinālo bildi tur labāk pietuvinot var redzēt ?
Amberlight @ 25.02.2021 17:12
Viņa vienkārši ir Elīnas fane/pielūdzēja, ka katru x aizstāv viņas.??