Tev nevajadzeja šo pamācību rakstīt, viņa tak lasa forumu. Nokopēs tekstu un iemācīsies no galvas 😀1234567890 @ 18.02.2021 18:08Elīnai ir daži varianti:
1) Paklusēt un visu ignorēt, hajs norims pēc laika, bet būs cilvēki, kas to atcerēsies ar rūgtumu un teiks “Tā tak tā Pizdrihsone, kas ienīst gejus!”. Ieurbties savā darbā un strādāt uz cilvēkiem, kas palikuši viņas sekotājos, absolūti nekomentējot šo homo tēmu. Būt jaukai, likt smaidīgus storijus un turpināt savu dzīvi it kā nekas nebūtu bijis. Tā teikt kā strausam, iebāzt galvu smiltīs. Jo vairāk viņa skaidrosies, jo vairāk smirdēs.
2) Publiski atvainoties visiem cilvēkiem, kurus aizvainoja viņas sakāmais un paskaidrot, ka viņa nevēlētos, lai viņas ģimenē būtu šādas homo lietas, bet viņa saprot, ka cilvēks neizvēlas kļūt vai nekļūt par geju vai lezbieti, un, ka ar sapratni izturētos arī pret savu ģimenes locekli, ja kāds “iznāktu no skapja”. Atvainoties publiski, ar relīzi presē - delfos, apollo, sejas, utt., jo tas ko viņa tur dirš Instagram, nevienu šobrīd vairs neinteresē.
3) Elīna, bļeģ, noalgo krīzes speciālistu, kas nolīdzinās tavu šī brīža dziļo bedri. Uztaisīs tev skaistas publikācijas, kā tu mīli cilvēkus, zvērus un cik labsirdīga esi.
Nu neprot Elīna sevi publiski pasniegt, visu laiku kaut kādas lažas notiek. Skopais maksā divreiz. Paņem PR speciālistu un dzīvē vairs nekad neraudāsi, Tauriņam peļņa dubultosies.
blacke @ 18.02.2021 18:22Visas šodienas iesaukas ir so funny :D
un ceru, kusīs vēl. Un jo vairāk, jo labāk. Paliks tikai mazās meitenes, kuras neko nesparot par šo visu.1234567890 @ 18.02.2021 18:48Delfi: “.. Jauniešu vidū iecienītā budžeta klases importa apģērbu veikala "Butterfly" saimniece Elīna Didrihsone regulāri komunicē ar savu ievērojamo sekotāju pulku – "Instragram" platformā viņā līdz šim ieklausījās teju 80 tūkstoši cilvēku, taču dienas gaitā sekotāju skaits strauji kusa..”
🤣🤣🤣🤣🤣AnnijaB @ 18.02.2021 19:09Viens pateica, ka viņai galvā vairāk plastmasas nekā visos okeānos kopā????????
vārdu izvēle arī nebija pareiza. Dāvis jau pateica ir atšķirība starp viedokli un “kategoriski pret, noteikti neatbalstu, nav pareizi” bla bla bla. Nu nevajadzēja viņai runāt. Bet pati gribēja, ja jau ilgi domāja runāt vai nē. Izdomāja tak tomēr runāt.core @ 18.02.2021 19:18Jap. Nu viņai ttāpat tā nevajadzēja teikt, bet domāju, ka cepienu pastiprināja tas, ka tā ir Didrihsone un viņa lielākajai daļai jau pirms tam besija, būsim godīgi. Iedomasimies, ja šo būtu pateikusi, piem dzenīte, tad tas neaizietu tik traki. Vismaz es tā domāju. Līvai gobai vienkārši par maz sekotāju, bet viņai arī daudzi pēc tam rakstīja un storijus reportoja.
GoodForYou @ 18.02.2021 19:07Es atbalstu homoseksuālas attiecības. Bet es nesaprotu, kas tieši Elīnas teiktajā kādu aizvainoja? Ja es redzēju pareizo storiju, tad tie bija max divi storiji, kur viņa atbildēja uz jautājumu, kāda viņai ir attieksme pret homoseksuālām attiecībām. Viņa pateica, ka to neatbalsta, ka Dievs ir radījis savienību starp sievieti un vīrieti. Un viss. Viņa nepateica, ka viņi ir tādi un šitādi utt. Piemēram, Līva Goba rakstīja vēstuli politiķiem un kādos 10 storijos pauda daudz nepatīkamāku attieksmi. Arī Rebeka Liepiņa savā profilā pateica, ka ir pret homoseksuālismu, jo ir kristiete, tas viedoklis man šķita tikpat nekaitīgs, cik Elīnas. Pavisam citādāk būtu, ja viņas kā Līva rakstītu kaut kādas vēstules politiķiem vai savos profilos liktu naidīgus aicinājumus utt. Bet vienkārši izteikt viedokli, nevienu neaizvainojot, tas nav aizliegts! Viņai ir tiesības uz savu viedokli un izpratni par to, ko Dievs gribējis.
Noskatoties Sudrabkaijas storijus, manuprāt, viņa ir pārcepusies bez iemesla. Citus "gudriniekus" pat neskatījos. Sajūta, ka vienkārši kasās kasīšanās pēc. Un tā par visu, kas saistīts ar Elīnu. Goda vārds, apbrīnoju viņas izturību un to, ka nenolaižas kā, piemēram, Sauliete.