Lindaperla @ 14.02.2021 01:17Man ar gribējās papētît vai laiko, bet bija slinkums ? bet nu es teikšu tas ir biš slimi. Tads tādu atrod. Un velreiz teikšu ka man žēl Elīnu. Jo viņa jau ir tā kas saskaries ar sekām (lūk zobi, jau pirmais piemērs tam). Bet nu Naurim taču patīk... ziniet, varētu padomāt ka nauris ir baigais donžuāns... esmu runājusi ar vairākām druškam nu nevienai viņš neliekas pievilcīgs vai iekārojams. ?
Maddie227 @ 14.02.2021 01:44
Es arī viņā nesaskatu neko vīrišķīgu un iekārojamu.
Lindaperla @ 13.02.2021 22:25Jei bogu kam viņš seko ?
https://failiem.lv/u/wskvynfkh
Bellatresa @ 14.02.2021 00:24
"Parastie" cilvēki netiek apstiprināti, tikai VIP . Sen atpakaļ gribēju piesekot , protams, ka neapstiprināja ?
Es būtu ļoti greizsirdīga Elīnas vietā. ? Priekš kam viņam sekot TĀDĀM, taču precēts cilvēks, kristīgs.Smeļas idejas apakšveļai BF? Diez Elīna arī seko tik daudz pusplikiem vīriešiem IG?
hhaha es tieši to pašu izdarīju un tieši to pašu vietu uzgāju un arî iesmēju 😂Laylla @ 14.02.2021 10:46Es neklausījos dziesmu, bet patinu kaut kur uz vidus pusi - "paldies ka biji ar mani pat tad kad man nebija nauda" es smejos :D :D mosk velak sanemos noklausities- spidzinat sevi :D
Pediņš.Laylla @ 14.02.2021 10:55"Kad esi man klat pacel manu libido" vai kas tur :D :D