viņa tak aita. Laika nav nekam, tik visu dienu pavada taisot stulbas valentindienas bildes, lai ir kas bombisks😂😂😂 tikai atkal viens un tas pats. Laika viņai nav.😂😂😂blacke @ 11.02.2021 17:51Viņa vienmēr tik aizņemta, tik aizņemta, viss vienā skriešanā, bet uztaisīt storijus speciāli forumam gan viņai laiks atrodas, ak
nezinu, smieklīgi 😂Redrose @ 11.02.2021 18:48Vispār jā, ja Tu tā pasaki ir ļoti līdzīga. Pati nebiju ieverojusi. ? wtf. ???
Kalendy @ 11.02.2021 19:11Es necentos jums neko jaunu pateikt, tikai izbeigt nepatiesas runas par sišanu utt. ;)
Meitenes, es šajā portālā esmu rakstījusi tikai no sava profila, jo kāpēc gan man būtu jāslēpjas ??♀️
tak jau pastāstīja pāris mēnešus atpakaļ :)SantaD @ 11.02.2021 19:29
Es domāju, ka ļoti daudzām interesētu patiesībā kā viss iekšienē notiek un vai viss ir tik skaisti kā tiek parādīts stories, Monta aizejot klusēja un ne vārda neteica, ceram, ka Kalendy varētu kaut ko vairāk pastāstīt. Reāli meitenes saskatās storijus un domā, ka tik ideāla dzīve un tik ideāli būtu ja tur strādātu, bet kā ir patiesībā? Vari mums šeit pastāstīt, bet protams, ka tā būtu tikai tava pieredze un par pieredzēm jau nav aizliegts runāt :)
Lindaperla @ 11.02.2021 19:31tak jau pastāstīja pāris mēnešus atpakaļ :)
Kalendy @ 11.02.2021 19:42Kas priekš jums būtu ekšens? ?
dienas nedēļā bez slimības lapām, bez atvaļinājuma... un kas viņai ir ar tiem čekiem? Kāpēc viņa tos nedod... viņa izklausās tik ļoti sketchy 😁
Baibuuuxx @ 11.02.2021 19:47
Es domāju, ka vienkārši patiesība... kāds bija darbs, cik viņa maksāja par tādu paverdzināšanu, ka jāstradā 6 dienas nedēļā bez slimības lapām, bez atvaļinājuma... un kas viņai ir ar tiem čekiem? Kāpēc viņa tos nedod... viņa izklausās tik ļoti sketchy ?