Nu beidziet...
Elīnai un modei nav nekāda sakara. Elīna ir lauku nokompleksētā meitene, kura pati atvērti stāsta ka netiek galā ar pagātni un gimenes lietām , kuras viņai bija. ( Bībele te nepalīdzēs, un lūgšanas arī),Visdrīzāk arī savā Dobelē baigā dūda nebij.
Ar šo tēlu vina rāda visai savai pagātnei , ka redziet , es varu arī šādi. Mākslīgims un lētums jūtams jau pa gabalu tik viņas acīs tas ir glamūrs. Un nav jēga vinai ne rakstīt ne strīdēties par to, jo viņa ir slima un neredz vairs jau realitāti. Es biju ielīdusi paskatīties to konkursu un nu moiiins... Sevis cienīga sieviete neizskatītos tā ka gribētos panemt un atberzt,Jo izskatās netīra. Plankumi plankums, un bildēs izskatas ka tās drēbes neīpaši labi smaržo. Arī bezpajumtniekam tādu parku nesen redzēju, un kakls bij tik pat plankumains.
Sievietes , kuras saprot kaut ko no modes šādi ne rīkojās , ne uzvedās . Vinas tēls blauj par pagātni, kompleksiem un tirgu . Un tirgū mūžigi” Meičuk, tu ļoti labi izskaties”, un zādzība ir neizbēgama- jo ups... čeks nebūs.
Nesen ieraudzīju sievieti ar dvīniem. Vinai gan viss tik skaisti uztaisīts, tik gaumīgi un estētiski. Man pat būtu intrese apvaicāties kur ?! kā?? un cik!? Skatijos uz to sievieti un priecājos. Mīl sevi, mīl gimeni.Redzot Elīnas darbus tas tak vājprāts! Nevis prasīt gribās , bet gan palīdzību piedāvāt. Nezinu kā tā var, bet krūtis izskatās nevis ieliktas bet uzšpricētas. Tas nav veselīgi, tas ir bīstami.
Tie kompleksi, dzīves nesaprašana, mākslīgā tēla iluzija ir slima.
Meitenes , kuras draudzējās ar Elīnu. Palīdziet viņai. Man žēl , ka jauna meitene zaudē saprātu kompleksu un pārprastās sektantiskās ilūzijas dēl.