Lindaperla @ 18.12.2020 15:57iespējams tāpec, ka pati Didrihsone mani jau ir bloķējusi, par sirsniņas ielikšanu neglaimojošam komentāram ?
nevar būt, ka kaut kāds Naura fake profils popularitātes celšanai? 🤔Bellatresa @ 18.12.2020 20:01
Drīzāk jau pats Nauris, jo Elīna cik x teikusi, ka tieši viņš ir tas ,kas no viņas profila bloķē slikto komentāru autorus.
Man IG meklētājā nerāda, ka ir tāda Laila Īlena ?? kā jums? Vai varbūt savu kontu izdzēsa pēc šī Story? ?
Meitenes es atvainojos par savu drausmīgo gramatiku, mans telefons izmaiņa vārdus un jau tā pārlasot tekstus , bieži vien vārdiem ir galotnes samainītas. .😅
Lindaperla @ 18.12.2020 20:11nevar būt, ka kaut kāds Naura fake profils popularitātes celšanai? ?
Nu nē, nē, ir īstais profils ☺ Es tieši tādu Lailu Īlenu nevaru IG atrast. Nav...Meitenes, kā jums?
man liekas, ka izdzēsties nevar, var uz laiku atslēgties... gan jau paies 24h un būs atpakaļ 😀Bellatresa @ 18.12.2020 20:41Vēl variants,diezgan ticams, ka meitene speciāli uztaisīja fake IG profilu, lai ar mierīgu sirdi viņam varētu rakstīt un tad vnk izdzēsās. ?
fb ir tāda ? Jāiet palūrēt 😀Heyla @ 18.12.2020 20:49
Meitenes , jūs lasāt ko vispār citas raksta? ?
Jau minēju, ka tāda Laila īlena uzreiz pēc screenshota bija atrodama ar slēgtu profilu, bet nu jau izdzēsusi es.
es gan atradu. Nav diez ko atvērts profils. Nedzīvo lv.Heyla @ 18.12.2020 21:02Feisbukā nemaz nemeklēju pa dienu, bet tagad neuzrāda tādu.
Lindaperla @ 18.12.2020 20:50man liekas, ka izdzēsties nevar, var uz laiku atslēgties... gan jau paies 24h un būs atpakaļ ?
Es strādāju 6 dienas nedēļā, man nebija ne atvaļinājums, ne iespēja paņemt slimības lapu.