beidzot kāda domā līdzīgi. Tās krūtis ir visbriesmīgākās. Var taču smuki lielas uztaisīt nevis pretīgi lielas...Kristty1 @ 30.11.2020 00:29Es nezinu kā jums, bet man laikam nav saprotams, kā viņa var domāt, ka izskatās uz visiem 100 un kā modele. Tur no tā visa ir tik tālu kā M.Rivai līdz Eirovīzijai. Šodien paskatījos bildi butterfly ar jaunajiem krūšturiem. BRIESMĪGI. Krūtis ir gandrīz jau kakla vietā un lūpas kā Rīgas Miesnieka sardeles. Lai es tik ļoti sevi sačakarētu, man vajadzētu pamatīgi sevi ienīst, nu tā, ka līdz sirds dziļumiem.
Kristty1 @ 30.11.2020 00:37Lindaperla, man vienkārši sakrājās, cik tupa viņa var būt. Mālēt ciet jaunām pusaudzēm ausis tik vien māk. Kāda tur vēl biznesmene, ar savam knapām 12 klasēm. Jebkura var pārdot tās poļu lupatas. Acīmredzot, tas ir viss, ko viņa māk. Tagad saklausās jaunās dāmas, ka var būt arī “biznesmenes” un tik cep augšā savas instagram un Facebook lapas ar poļu lupatām un pārdod. Viss jau labi, forši un apsveicami, tikai, vai tiešām tieši tas dod izaugsmi Latvijā? Uz katra stūra tirgot tos ,atvainojos, mēslus?
Kristty1 @ 30.11.2020 00:37Lindaperla, man vienkārši sakrājās, cik tupa viņa var būt. Mālēt ciet jaunām pusaudzēm ausis tik vien māk. Kāda tur vēl biznesmene, ar savam knapām 12 klasēm. Jebkura var pārdot tās poļu lupatas. Acīmredzot, tas ir viss, ko viņa māk. Tagad saklausās jaunās dāmas, ka var būt arī “biznesmenes” un tik cep augšā savas instagram un Facebook lapas ar poļu lupatām un pārdod. Viss jau labi, forši un apsveicami, tikai, vai tiešām tieši tas dod izaugsmi Latvijā? Uz katra stūra tirgot tos ,atvainojos, mēslus?
Yulsie @ 29.11.2020 21:22Manikīristes vēl strāda salonos, jo manēja meistarīte man uztasija par 35 eur nagus :D nedomāju ka lielāka daļa manikīristes sēž mājas un neko nedara, darbs rosās :)