Mazaa_saulite @ 23.11.2020 20:52Es pati apsveru domu so prieku izmēģināt, net attur tas , ka daudzām efekta nav bijis. Negribas izmest naudu vējā. ?
Eksperte, tieši tas bija jāraksta Elīnai. Kāda nafig starpība kur viņa iet. Kādēļ viņai tas ir jāstāsta citiem, ja zin , ka to apspriedīs. ?
Mazaa_saulite @ 23.11.2020 21:14Nav jau nav sāpīgs, vismaz daudzas tā sanāk. Just jau var. Pieredzes pašai man nav, nemācēšu teikt.
Saka, ka vismaz vajag 5-7 x, bet ja gaišs apmatojums tad neiesaka, vislabāk jau ir rezultāts ar tumšākām spalvām.
Vasarā sākšu iet kursu . Kamēr pati nepameginasu , nelikšos mierā. ?
Mazaa_saulite @ 23.11.2020 21:23Iesaka jau veikt ziemā, bet nu vasarā arī var. Pagaidām man Ig ir saglabāts - Studijaodri, bet līdz vasarai noteikti būšu visu sīki un smalki izpētījusi. I - netā palasīšu atsauksmes un tad izlemšu kur iešu.
Mazaa_saulite @ 23.11.2020 21:40Vai ne. Mani pat vaksacijas neapmierina , bija doma iegādāties pašai fotoepilatoru , bet nu arī bail. Nezinu. Labāk mēģinu lazerepilaciju. ? būšu zaudētājos būšu,,neko darīt.?
Cool Dzipsy , noteikti uz visu mūžu nav, bet ja Tev “paņem” tad uz gadiem gan. Ik pa laikam jau ar profilaksi jārēķinas.
Kristty1 @ 23.11.2020 21:51Gan vaksācija, gan epilators ir tīrākas šausmas, ādu sabojāja tā, ka nezinu kā tagad ārstēt un padarīt ne tik briesmīgā izskatā. Varbūt kāda var ieteikt kādu līdzekli? Ir tādi tumši Bruni pleķi un rētas.
Eksperte @ 23.11.2020 21:54Nezinu kā jums dāmas, bet es noskuju un man viss forši. Nav jau arī nenormālākā noņemšanās. Noziedo max 20 minūtes vairāk vannasistabā un viss kārtībā. Nebūsim slinkas. ?
Mazaa_saulite @ 23.11.2020 21:52A man gan ar skūšanos, gan vaksacijam ir ieauguši matiņi. Ar to cīnos jau kopš brīža kad saku atbrīvoties no liekā apmatojuma. Tas ir vislielākais iemesls kādēļ meklēju citu risinājumu.
Arī esmu mēģinājusi skrubēties, jo saka ka tas palīdzot bet nezz.
Ok, labi, jābeidz šī diskusija savādāk butterfly tēmu piesārņojam. ?
C00L Dzipsy @ 23.11.2020 21:55
Man no dažàm reizēm kad mēģināju epilatoru āda palika ļoti sausa un vairs nelietoju viņu..
Pamēģini ar citronu pabalināt brūnos pleķus.. bet dien no kā tev tā.. no vaska?