Katz @ 04.09.2020 13:22
Tas skaitās lēts vulgārisms? Izskatās, ka jebkāds mazākais ⚡sūdiņš spēj ievainot tavu sirsniņu.. Iesaku vērt interentu ciet, šeit vēl ir sliktākas lietas, ko redzēt☺️ Ka tik neuzduries virsū kādai plikbildei. Āmen.
Un kurš astoņgadīgam bērnam dod piereģistrēties sociālajos tīklos? Mana mazā pusaudžu māsa nesen piereģistrējās instagramā un es tāpat uzskatu, ka tas ir pa agru. Es saprastu vēl spēlītes astoņos gados, bet par sociālajiem tīkliem gan drusku jāsaņem sevi rokā
sabojātiem matiem eļļa nepalīdzēs.Kiki007 @ 04.09.2020 10:43
nu jā, fotosesijas ir daļa no viņas darba. Kas Tevi pārsteidz?
Es strādāju birojā, sēdošs darbs atstāj ietekmi,tāpat kā stress un intelektuālā piepūle nogurdina. Mēs katrs savā darbā kko sev nodaram. Man pēc darba vajag sportu, Elīnai matu eļļu, Tev kko vēl citu...cik tukšai ir jābūt galvai,lai par to brīnītos?
Wii @ 04.09.2020 14:13sabojātiem matiem eļļa nepalīdzēs.
tas jājautā Kiki007, viņa rakstīja, ka Elīnai vajag matu eļļu.Nemieriga12 @ 04.09.2020 17:01
Eļļas arī dara pretējo,sausina matus, paprasiet jebkuram speciālistam.
Kāda jēga mākslīgos matos likt eļļu..
Wii @ 04.09.2020 17:11tas jājautā Kiki007, viņa rakstīja, ka Elīnai vajag matu eļļu.
Ne mākslīgajos ne dabiskajos salūžos matos neliek eļļu, esmu frizierus beigusi, esmu lietas kursā. Toties Kiki007 ( 007?), gan uzskata, ka eļļa ir jāliek.
Kiki007 @ 04.09.2020 18:55
nu, pieaudzē jau cilvēka matus un tie tāpat kā savējie ir “nedzīvi”, tāpēc...wtf, nu i d*** Jūs esat?
Nemieriga12 @ 04.09.2020 21:22
Nu pag. Man ir pieaudzēti mati jau 3 gadu ar viņiem staigāju. Neviens nav pamanījis atšķirību, es arī nesaku, matus liku ar ultraskaņas metodi un ļoti patīk, matiem arī naudu nežēloju, izmaksas par 65 cm bija uz 390 eur. Kā arī šo gadu laikā, es atkal sapratu ka arī mākslīgajiem matiem patīk kokosu eļļa,nopērku burku un smērēju 2x ned. Pluss lietoju parasto
Elvital izsmidzināmo, jo maniem matiem eļļa ir pilnīgs neee.
Kā kuram tā kopšana. Elīnai vieglāk aiziet uz to frizētavu un kreatinīnu uztaisīt. Kaut gan kreatīns tik ļoti bojā matus, vēlāk būs trakas sekas.
Nu pag. Man ir pieaudzēti mati jau 3 gadu ar viņiem staigāju. Neviens nav pamanījis atšķirību, es arī nesaku, matus liku ar ultraskaņas metodi un ļoti patīk, matiem arī naudu nežēloju, izmaksas par 65 cm bija uz 390 eur. Kā arī šo gadu laikā, es atkal sapratu ka arī mākslīgajiem matiem patīk kokosu eļļa,nopērku burku un smērēju 2x ned. Pluss lietoju parasto
Kā kuram tā kopšana. Elīnai vieglāk aiziet uz to frizētavu un kreatinīnu uztaisīt. Kaut gan kreatīns tik ļoti bojā matus, vēlāk būs trakas sekas.
Pirmkārt, tavi bērni ir tava, ne citu instagram lietotāju atbildība. Otrkārt, instagram ir paredzēts no 13 gadu vecuma. Mazākiem, nenobriedušiem un viegli ietekmējamiem prātiem tur nav ko darīt. Treškārt, Elīnas instagram saturs iespējams patiešām ir pēdējais mēsls, bet tas nav viņas pienākums kaut ko mainīt, lai kādam izpatiktu. Īpaši jau tev.Stāstnieks @ 04.09.2020 10:07
Tad, tavuprāt , telefons ir jādod 17 gados? Ja bèrns skaitàs līdz 16 gadu vecumam.
Man meitenèm ir 9 un 7, un es Elīnas dèl nenemšu nost ierīces. Mūsdienàs bèrniem ir jàbūt sociàliem, vienkàrši pašam saturs jàizvèrtè.
Stāstnieks @ 04.09.2020 14:11
Mès esam dažàdakas mentelitàtes.
?
Mès daudz celojam, un bèrni paši arī seko līdzi kur vèlàs doties. Arī šajà laikà, bèrni labi zina geogrāfiju un sekot līdzi celojumiem nav nekàda vaina.Sociāla, izglītota jauna paaudze ☺️ Šī ir atbilde uz to , ko bèrns var darīt instagrama . Nespriežat pèc sevis un nedomàjat par to cik ilgi viñas tur laiku pavada, jo ne par šo ir stàsts.
Secinàjums- Daudz ko , jo nav 90 , kad internets bij privilègija. Tagad ir cits laikmets. Bet katram savas metodes kà audzinàt un ko darīt.
Bet nepatika bij pret to, ka Elīnas saturs nav domàts ne pieaugušajiem, ne bèrniem.Tātad nevienam... Bèrns ir līdz 16. gadiem un nevèlos to laiku , kad bèrnam būs pašam sava teikšana kam sekot un kam nè, ja turpinàsies šitādas “ vàrdu caurejas” nekas labs vispàr nav gaidàms no jaunajiem. Un neaizstàvu tik savus jaunos. Bet gan vispàr nàkotni. Ja ,Elīna, dèvè par Biznesa haizivi , bet nezina , kas ir apgrozījums, un jaunajiem saka , ka tā ir norma un visiem vienkàrši skauž. Iedomajies , kas būs turpmàk! Tev vajadzès darbinieku , bet personàlu atrast nespèsi, jo visi saklausijušies Elīnas dzīves gudrības, kuram vispar nav nekāda sakara ar reàlo dzīvi. Un šobrīd pati arī vadu, un personàla trūkums ir jūtams. Ir jaapstādina dumības un jāpopularizē normāls saturs( arī veikali) nerunājot par citām platformām. Siluets tak labs ir, ar tādu pašu tirgus preci. Aizdomājies.. Kāpēc!?
Un visas šīs diskusijas tā pat rāda, ka saturs viñai ir neizglītots un sekls ☺️ Tāpèc kas notiek ar manàm meitenèm Jums nav jàbūt uztraukumam, bet es iesaku ,tomèr ,kontrolèt saturu kamèr vèl šī persona ir redzama.
zanzanzan @ 05.09.2020 21:31
Nesaprotu kāpēc maz lasīju Tavu savārstījumu, bet nu briesmīgi dzīvot ar tādu ideoloģiju kāda tā ir Tev. Gribētu teikt, ka smieklīgi, ja nebūtu tik skumji :D Neesi gadījumā trollis? :D
Nedz Tavi, nedz citu bērni nav neviena atbildība. Man būtu pof*g, ja mani bērni sekotu tādai Elīnai, jo es pati, ar saviem darbiem, rādītu viņiem piemēru. Tāpat arī painteresētos, kas viņiem tik ļoti viņā saista. Elīna varbūt nav gudrākais cilvēks uz planētas, bet nevar noliegt, ka sociālajā vidē viņa popularizē tieši dzīvesprieku, mērķtiecību un rāda labu attiecību modeli. Kā ir patiesībā, tur aiz ekrāna, pof*g! Jā, bildes mēdz būt pikantas, bet paskatieties uz mūsu pašu Mičuli :D vai kādas holivudas zvaigznes-Kailija Dženere,ig Emrata, Cardi-B utt. :D vot tur ir ko šokēties :D
Un Elīna nekad nav teikusi-nāciet visi uz Prieka vēsti. Ir aicinājusi uz tiem lielajiem pasākumiem, kas notiek Ķīpsalā un Skonto, bet uz to aicina arī citas draudzes.
Un to garīgumu-nu nesmīdini :D ļauj bērniem elpot, nevis turi viņus mucā ar savu Dievu :D Viss tas savārstījums izklausās pēc reāla joka, bet ja tas ir pa īstam, tad žēl bērnus :D
reina @ 06.09.2020 21:13Man vienīgajai tā ķermeņa valoda izteic ko citu, nekā daudzie smaidi un puķu pušķi?
Jaunajā mini video, aiz bildēm pēdējais, kas postā rudens...Elīna ne reizi uz Nauri pat nepaskatās...? Virpuļo tikai, skatās ar smaidu viskautkur apkārt tālēs zilajās. Siltumu nesajutu katrā ziņā. Tieši no Elīnas, tas viss nolasījās tikai kā pakazuha.
Nē, es tagad nesaku, ka esmu viņu attiecību eksperte pēc šāda viena 10sek rullīša (esmu ko līdzīgu gan arī citos iepriekšējos ievērojusi :D ). Vienkārši aizdomājos un gribēju kaut kur izkratīt savu klačiņu :D lai dzīvo, lai mīl, lai biznesojas, bet kaut kas tajā visādi citādi vizuāli tendētajā mesidžā nenolasījās