Prameri @ 08.08.2020 09:26Diez vai šis ir tas gadījums.
Mazaa_saulite @ 08.08.2020 11:30Un kā jums liekas kā viņa var atļauties biznesa klasi, ceļojumus un Jums tiešām liekas , ka nevar atļauties arī brendu drebes? Kādēļ netaupīt uz to ko var ietaupīt? Es arī labāk pastaigātu lētajās drebes un tā vietā aizbrauktu ceļojumā.
Mazaa_saulite @ 08.08.2020 11:30Un kā jums liekas kā viņa var atļauties biznesa klasi, ceļojumus un Jums tiešām liekas , ka nevar atļauties arī brendu drebes? Kādēļ netaupīt uz to ko var ietaupīt? Es arī labāk pastaigātu lētajās drebes un tā vietā aizbrauktu ceļojumā.
Nu nezinu, es labāk būtu godīgs pārdevējs un brauktu ekonomiskajā klasē, nekā pēc tam ņuņņātu spilvenā, kad apkrāptās meitenes beidzot sāk publiski runāt ?
Prameri @ 07.08.2020 23:24Nu kā lai nepasmejas par buberangu ?
Elisa_M @ 08.08.2020 20:14Es laikam esmu no tām, kurām gar acīm var nožibināt spilgtas krāsas kleitiņas, ietīt pirkumu skaistā papīriņā un kārbiņu apsiet ar lentīti, kad jau esmu gatava uzreiz to pirkt. Uz mani šīs reklāmas laikam ļoti iedarbojas. ?
Nesen iekrita acīs viena kleita, cenas ziņā varbūt nav ļoooti dārgi, bet, ja ko līdzīgu varētu atrast internetā par lētāku naudu, noteikti pirktu citur. ? Neesmu lasījusi visu diskusiju, jo te tas noteikti ir minēts, (ārprāts, ko tik var teju 600 lapās sarakstīt ?), bet padalieties, kuros interneta veikalos ir līdzīgs sortiments un piegāde ir dažu dienu laikā? Turpināšu meklēt savu līdzīgo kleitu. ?
Fakts! Es,esot Griekija,uzreiz nopirktu svaigas zivis. Pagatavotu kaut vai doradu cepeshkrasni. Veikala to iztira. Pirms tam ari apjautajas ka tiks gatavota.Pashiem majas tikai jauzliek pareizo temperaturu cepeshkrasnij,ielikt zivi follija,pielikt kadu darzeni un garshvielas un viss! Njem ara pec 30 vai 40 minutem,kas ir atkarigs no zivs izmera,un ed gardu muti! Nu bet Elina tachu ir iemacijusies 3 edienu receptes ??? Tie makaroni vispar izskatas shausmigi un var piedavat kadam bada esosham cilvekam. Atri padalishos ar forshu makaronu/zivju recepti piemerotu musu veikala produktiem. Noblanshe lielus tomatus(uz 1 porciju videji 2 tomati),nonjem mizu,sagriez mazakos gabalos un saute uz lenas uguns. Es lieku klat baziliku. Tikmer iemetu varities Conchiglie ? makaronus,pat Conchiglioni,kas ir vel lielaki. Tad sagriezu svaigu lasha vai foreles fileju mazos gabalinjos. Kad tomati jau ir viendabiga masa,tad piemeru klat lasi/foreli,vidusjuras garshvielu maisijumu,citronpiparus un pasauteju vel maksimali 5 minutes. Tad ir varianti likt saldo krejumu klat,kremsieru vai neko. Piemetu klat izvaritos AL DENTE makaronus un vel 1 minuti pasauteju,lai sajaucas garshas un lasis/forele “salien” Conchiglie ? (gliemezu makaronos). Vienkarshi un garshigi!NickyShark @ 08.08.2020 21:51Viņi aizbrauca uz Atēnām, lai uztaisītu ēdienu kā mājās - makaronus po flocki?! ????????
Cherrygirl @ 09.08.2020 02:20
Es jau domāju, ka lidojums viņiem uzsaukts, jo pārāk uzsvēra storijos to AirBaltic ?
Reāli reklāma avio kompānijai un viņiem lidošana par brīvu ??♀️?
Soubace @ 09.08.2020 08:20Salaķiki vakariņās https://failiem.lv/u/v7vdqm2q ?