Monchaaa @ 31.07.2020 08:18
Tu pārkāp grupas noteikumus, bez atļaujas pārpublicējot attēlus no diskusijas.
Tāpēc arī izveidoja grupu tām, kam interesē klačas un interesants info. Tāpēc nav vajadzības te kaut ko apspriest- to var darīt tur.
Silla @ 31.07.2020 01:36man vienīgajai liekas, ka šis ir pārspīlēts fake?? domāju, ka elīna tik dumja točna nav un arī uz tās līmlentes.. , kas jūs gribat teikt, ka viņa noplēsa kādu omnivas uzlīmi, uzrakstīja un tad tā lapiņa ko noplēsa tādu pusaplēstu uzlīmēja kadai uz paciņas? ?? nu šim gan kaut kā negribas ticēt un tās meitenes gramatika ar tāda nekāda ? ko jūs domajat?
https://failiem.lv/u/6w8xsz7g#/view/q2sgyxdu
Yulsie @ 31.07.2020 00:50
Siluets ir labs tam piekrītu es iegādajusies dažas preces. :) Krievijā bija viens baigais showroom kur baigi uzkačāts vecis ar kailu torsu rādija kādas sieviešu somiņas viņš tur pārdodot. :D ažiotāža bija tik liela, ka visas somas izpārdotās, aizmirsu showroom nosaukumu bet paskatīšos instagram padziļināti un mēģināšu atcereties nosaukumu. :)
Nemieriga12 @ 31.07.2020 09:00
Es arī šim neticu, jābūt slimam, lai kaut ko tādu vispār darītu. Bet,ja tā tur tai meitenei varētu sanākt nepatikšanas! Ej un atrodi kura tā bija, starp tām visām paciņām, bet domāju ja grib var atrast! Kaut vai piespiežot to Kristīni pie sienas, lai rāda to anonīmo. Jo ja tie ir meli tad nu tur vajadzētu nepatikšanas.
Par to fb lapu, vispār ļoti ļauni. Šī klaču lapa arī nav nekāda baigi labā, bet tur nu tiesam pa sakarbo iet...
Nemieriga12 @ 31.07.2020 09:00
Es arī šim neticu, jābūt slimam, lai kaut ko tādu vispār darītu. Bet,ja tā tur tai meitenei varētu sanākt nepatikšanas! Ej un atrodi kura tā bija, starp tām visām paciņām, bet domāju ja grib var atrast! Kaut vai piespiežot to Kristīni pie sienas, lai rāda to anonīmo. Jo ja tie ir meli tad nu tur vajadzētu nepatikšanas.
Par to fb lapu, vispār ļoti ļauni. Šī klaču lapa arī nav nekāda baigi labā, bet tur nu tiesam pa sakarbo iet...
Monchaaa @ 31.07.2020 11:20
Šeit meitenes skarbākas, kad aprunā Elīnu par viņas izskatu, darbībām utt.
FB lapā tiek apspriestas tikai drēbes...un pat ne tikai butterfly.
NickyShark @ 31.07.2020 10:49
Kas tieši tur ir skarbs? Lapa ir ļoti forša, viena meitene ielika kleitu, kuru bija pasūtījusi no Aliexpress, man arī iepatikās un pasūtīju, kad atnāks parādīšu grupas meitenēm, kas man atnāca. :D
Nemieriga12 @ 31.07.2020 11:28
Tur bija diskusija viena salidzinata Elīna, viņas seja a ar mērkaķa dirsu, ieliktas bildes! Kā arī tur nākamās sūtīja vecu versači uttt. ?
Tur bija diskusija viena salidzinata Elīna, viņas seja a ar mērkaķa dirsu, ieliktas bildes! Kā arī tur nākamās sūtīja vecu versači uttt. ?
reina @ 01.08.2020 08:42Nu ko var liekuļot, meičuki. Šeit, anonīmi apd* ir ok, bet fb grupā kaut ko ierēkt, ar īstiem profiliem, nav ok?
Wii @ 01.08.2020 11:25
FB notiek citu cilvēku pazemošana pēc cilvēku izskata. Intelektā gudri cilvēki nemūžam nenolaidīsies līdz tik zemam līmenim, pazemojot otru. Es neatbalstu Didrihsoni, par klientu maldināšu un pati tur neiepirkšos, jo apğērbi ko viņa tirgo vairāk paredzēti tusiņiem. Bet zemture vai kā to tur pašizsludināto miljoni sauc, ar saviem komponjoniem ir vēl zemāka...
LY @ 30.07.2020 20:32Es jau divas dienas nevaru beigt smieties ? Administratorēm nu tik nožēlojama dvēsele, ka žēl viņas. Kā ne glauda pa spalvai un izsaka cilvēki savu viedokli, kas nesakrīt ar viņām, tā bloķē vai met no grupas ārā. Šādi gājieni atgādina 5.klases līmeni, kur neiedeva konfekti un apvainojās. Tā Ilze Ziemele vispār ir fake profils, būtu interesanti uzzināt, kas zem tā slēpjas, taču draugs pie tā jau strādā, drīz varēs visi pasmieties, jo tā grupa pazudīs! ?
Soubace @ 01.08.2020 15:36https://failiem.lv/u/ds4s4m39 es atvainojos bet kas tur pie velna notiek ar kājām un vēderu? ? kapec roka ir kā cilvēkam un pārējais kā grauzdiņam? Viņai tie paštonējošie un filtriņi liekas ok? ?
paulīnee @ 01.08.2020 16:15
Man liekas, ka viņa tagad izskatās pēc nēģeres ar tādu filtru un paštonējoša pārspīlēšanas.