gribeju pasutit citas lietas, un man rāda bezmaksas piegadi, pagaidam vel neesmu neko sutijusi, bet gribu zinat vai tur viss okey, un vai viss atnāks.AnnijaB @ 09.07.2020 19:18Meitenes, esat ko pasūtījušas no allegro.pl?
es gribēju pasūtīt un man uzrāda, ka uz LV nesūta. Tā var būt? Vai tieši kāds konkrēts liegadātājs nesūta tikai uz Lv?????♀️Soubace @ 09.07.2020 19:42gribeju pasutit citas lietas, un man rāda bezmaksas piegadi, pagaidam vel neesmu neko sutijusi, bet gribu zinat vai tur viss okey, un vai viss atnāks.
paskatījos storijus un bildes - nu kā diena pret nakti! Skaista, simpātiska meitene (laikam arī dobelniece), pieņemamas cenas, nav filtru bildēs, un kā viņa runā!!!! Prieks klausīties, ka var pieklājīgi un bez drāmas izteikties arī par Elīnas situāciju un negriež ausīs Elīnas bombas, kičīgi, sveipapi u.c pērles! Elīna, ja tu šo lasi, ņem piemēru!!rachellpuff @ 09.07.2020 17:36ko domājat par bemi.shop? Arī butterfly princips, un tieši šodienas storijos īpašniece komentē butterfly?
icebreath @ 09.07.2020 21:24paskatījos storijus un bildes - nu kā diena pret nakti! Skaista, simpātiska meitene (laikam arī dobelniece), pieņemamas cenas, nav filtru bildēs, un kā viņa runā!!!! Prieks klausīties, ka var pieklājīgi un bez drāmas izteikties arī par Elīnas situāciju un negriež ausīs Elīnas bombas, kičīgi, sveipapi u.c pērles! Elīna, ja tu šo lasi, ņem piemēru!!
rachellpuff @ 09.07.2020 17:36ko domājat par bemi.shop? Arī butterfly princips, un tieši šodienas storijos īpašniece komentē butterfly?
Te jau tik lētas cenas, jo viņiem nav sava veikala, būtu veikals uzreiz maksātu viss dārgāk.
Kā arī katrs cilvēks ir citādāks ar savu personību, ja visi tā runātu , tad taču nebūtu interesanti. Elīna tieši daudzus piesaista ar savu runas veid un spilgtumu, katram savs.
+++Londine @ 09.07.2020 23:11Elīna ar savu runas stilu un balsi tracina. Tas tembrs ir sliktāks par mana kaķa vemstīšanos.
Paskatījos Bemi īpašnieces runu - fantastiska meitene! ?
+++icebreath @ 09.07.2020 21:24paskatījos storijus un bildes - nu kā diena pret nakti! Skaista, simpātiska meitene (laikam arī dobelniece), pieņemamas cenas, nav filtru bildēs, un kā viņa runā!!!! Prieks klausīties, ka var pieklājīgi un bez drāmas izteikties arī par Elīnas situāciju un negriež ausīs Elīnas bombas, kičīgi, sveipapi u.c pērles! Elīna, ja tu šo lasi, ņem piemēru!!
https://failiem.lv/u/57qcfpq5 kāda ir īstā krāsa? ?
takata @ 09.07.2020 19:30kristina_andza runā par Elīnas uzņēmu, viņai pieredze ar iepirkšanos bija perfekta :)
Cik cilvēku, tik viedokļu
Tu doma,k es nezinu par tadam cheku gramatinjam???Par ko vispar ir tavs komentars??? Par “nestradajoshu kasi”es izteicos ar ironiju!!! Ne,ienac tu! Un apskaidro Man “nezinamas” lietas Verramente? Grazie delle spiegazioni. Mi hai salvato la vita. Ero totalmente preoccupata e non dormivo più. Ma cosa vuol dire cmoon???Tiara @ 08.07.2020 23:45
nu kādas problēmas ar kases aparātu, cmoon! Ja tādas rodas, visiem pārdevējiem ir čeku grāmatiņas, kur tas tiek izrakstīts ar roku. Bieži vien veikaliņos "beidzas" elektrība uz pāris stundām, visiem ir tāda grāmatiņa
Anna721 @ 10.07.2020 02:14Vēl neesmu klausījusies Bemi shopa fantastiskos runas talantus, bet nesaprotu sajūsmu, tās pašas aļika drēbes vien ir, + "Gucci" somas ??♀️ Vienkārši tirgus preces..
AnnijaB @ 09.07.2020 19:18Meitenes, esat ko pasūtījušas no allegro.pl?
Tieši tā!Londine @ 10.07.2020 10:23
Runa ir par attieksmi! Tikai un vienīgi un tai pašā laikā tas ir pats galvenais. Ar pareizu attieksmi var sūdus kaut pārdot ?