Mazaa_saulite @ 08.07.2020 14:08Te iesmej par receptēm, jo Elīnai tas ir standarts. Vienmēr viņa to gatavo. ?
Tas būtu pavisam glupi no viņas puses , ja viņa vakariņas četratā pasniegtu to ko visi jau ir redzējusi, šaubos ka viņa tā darīs .
Bet vai ir 100% zināms , ka tās būs vakariņas četratā?
Nightshade @ 07.07.2020 15:30
Monta living her best life! Tik daudz kur izsitusies, cilvēks ar gaumi un talantu. Nav vajadzīgi nekādi ekstravagantie konkursi, pārspīlēti editotas bildes, lai autentiskā veidā savāktu savu sekotāju pulku. Prieks redzēt, kā cilvēki mainās pametot toksiskus cilvēkus.
Mazaa_saulite @ 08.07.2020 14:06Kādēļ jūs uzreiz apgalvojat , ka Elīnai nav īstu draudzeņu.? Viņai taču ir viena jau sen,sen reti parādās viņai Ig. Iespējams tā ir tā pati Ļiza kuru šeit pieminēja.
Vienmēr tie īstie un tuvākie draugi ir vistālāk. Arī man nav draudzeņu, ir tikai viena kura ir citā valsti, draudzējamies 10gadus, bet kopbilžu mums nekur nav, arī svētkos reti kad kopā un tad jau sanāk, ja neliekam neko ar viņu publiski man draugu nav. ??♀️
???? vai viņa kādā brīdī ir teikusi, ka to pasniegs saviem viesiem? Tu to pasniedz kā faktu šobrīd. Un arī, kādēļ nē? Kādēļ nevar vienkāršu ēdienu pasniegt, ko prot gatavot un ks garšo?Candycane @ 08.07.2020 14:06
Nav jau slikti pa retam. Bet ne jau TV raidījumā tas jāceļ galdā viesiem.
AnnijaB @ 08.07.2020 14:34???? vai viņa kādā brīdī ir teikusi, ka to pasniegs saviem viesiem? Tu to pasniedz kā faktu šobrīd. Un arī, kādēļ nē? Kādēļ nevar vienkāršu ēdienu pasniegt, ko prot gatavot un ks garšo?
Candycane @ 08.07.2020 14:55
Tad jau redzēsim. Es vienkārši saku, ja es kā viesis ierastos, es nezinu vai būtu priecīga par tādu ēdienu, jo tas jau ir ēsts. Tomēr gribētos, lai ir kāds pārsteigums un arī izaicinājums pašai viesu uzņēmējai.
Susanne @ 08.07.2020 15:02
Parasti visi taisa savus mīļākos ēdienus. Un katrs taisa citādāk, es tādu fondantu un tunča groziņus neesmu ēdusi,arī tās saldkrējuma mērces ar kausēto sieru
AnnijaB @ 08.07.2020 14:34???? vai viņa kādā brīdī ir teikusi, ka to pasniegs saviem viesiem? Tu to pasniedz kā faktu šobrīd. Un arī, kādēļ nē? Kādēļ nevar vienkāršu ēdienu pasniegt, ko prot gatavot un ks garšo?
??To tak pat bērns varētu pagatavotNemieriga12 @ 08.07.2020 15:41
Fondants būs ?
Candycane @ 08.07.2020 15:10
Par fondantu piekriitu, to gan labprāt gribētu pagaršot
Prameri @ 08.07.2020 15:42??To tak pat bērns varētu pagatavot
Candycane @ 08.07.2020 12:17Jūs redzejat Elīnas pēdējo story? Ātri izņēma jau.
Kur Kitija sēdēja un kaut ko darīja ar kurpi un viņai klāt bija pielikts mākonītis ar tekstu- jūsu viedoklis. Un zem kurpes -poop emoji ??♀️
Grūti iebilst “ekspertei”, taču, manuprāt, ola+milti+šoko reizināts ar cepeškrāsni/mikreni laikam tomēr ir bik neatbilstoši kulinārijas raidījumam. Tīņu dzimmenītei gan labs variants, lai gan daudz kas būtu atkarīgs no pārējiem kolēģiem - vai tik tie ar nebūs woltiņa bezmaksas kodiņu paaudzes pārstāvji.Eksperte @ 08.07.2020 15:51
Jāgatavo kas tāds, ko pat bērns nespētu pagatavot?
Prameri @ 08.07.2020 15:58Grūti iebilst “ekspertei”, taču, manuprāt, ola+milti+šoko reizināts ar cepeškrāsni/mikreni laikam tomēr ir bik neatbilstoši kulinārijas raidījumam. Tīņu dzimmenītei gan labs variants, lai gan daudz kas būtu atkarīgs no pārējiem kolēģiem - vai tik tie ar nebūs woltiņa bezmaksas kodiņu paaudzes pārstāvji.
Candycane @ 08.07.2020 15:54
https://failiem.lv/u/9wetzn54
alaya @ 08.07.2020 15:42
Man tie tunča groziņi ieinteresēja, mēģināšu nogalē pagatavot :)
Prameri @ 08.07.2020 15:58Grūti iebilst “ekspertei”, taču, manuprāt, ola+milti+šoko reizināts ar cepeškrāsni/mikreni laikam tomēr ir bik neatbilstoši kulinārijas raidījumam. Tīņu dzimmenītei gan labs variants, lai gan daudz kas būtu atkarīgs no pārējiem kolēģiem - vai tik tie ar nebūs woltiņa bezmaksas kodiņu paaudzes pārstāvji.