reina @ 07.07.2020 12:20
Par taisnības cīnīšanu klātienē, ko visi tā piesauc, esiet reāli. Latvieši defaultā ir pazemīga, noklusējoša tauta. Tas viens.
Otrs. Kad cilvēks grib vērsties par savām patērētāju tiesībām, papēta, ja jau čeks nav iedots, neko panākt nevar. Ko citu, kā palaist brīdinājumu vismaz citiem cilvēkiem?
Tā ka atbalstu informācijas-atsauksmju apmaiņu. Tas ir pieejams jebkuram uzņēmum, ne velti tam pašam aliexpress pārdevēji ir ļoti ieinteresēti klienta viedoklī, jo pretī saņems attiecīgaa zvaigznītes.
Tauriņam tā nav. Domāju, ne velti nav gājuši iekšā FB, jo tur arī ir iespējams atstāt atsauksmes.
Piekrītu :)
Bet nu tāpat, cik daudzas no šeit rakstītājām ir kaut ko mēģinājušas kā tikai uzrakstīt instagramā meitenei? Kaut vai aiziet/aizbraukt uz veikalu un sarīkot traci, lai redz, ka bloķēt un tā apieties ar klientiem nevar. Tā pāris reizes notiktu, garastāvoklis Elīnai pašai sabojātos un varbūt domātu ko citu.
Arī par čeku. Es visur ñemu čekus :D ja man nedotu, es uzstātu, ka neiešu prom bez čeka, lai dod. Ja vienalga nedod, tad jau var arī sūdzēties attiecīgās iestādes, ka atsakās čeku izsniegt.
Saprotams, ka latvietim nav gēnos tā risinst problēmas. Bet tā tikai kaut ko var panākt...
Par pieredzēm un atsauksmēm - jā, piekrītu nav nekas tāds, ka dalās un šī diskusija tam radīta.
Bet daža šeit jau sāka apspriest no matu galiņiem līdz papēžiem. Gan kā raksta Elīna, gan ko gatavo, kādi spīdumiņi matos, cik gara kleita utml.
Šobrīd vismaz Ilze izsktās te kā tenku vàcelīte. Ka tik pienest jaunu informāciju, noknābàt...
Skaidrs, ka latvitim ari tas gēnos, bet nu es vairāk par to, ka labi, var dalīties ar pieredzēm, bet daudz labākmbūtu saņemties un pašam risinat prpblemas. Un par izskatu, manuprāt, galigi lieki apspriest