cory @ 20.10.2024 02:57Didra reklamējot savu skapja izpārdošanu:” Es sev skapī pērku tādas dārgākas lietas (vēl visāds blah blah blah pa vidu) jo man patīk tāds lux klases.”
Vienīgais luxiņš, kas Didrai ir skapī, tas ir Turcijas feikais lux. Un beigās tā piebilde “Lielākā daļa mums ir tirgojusies Elyndi” vispār neiet kopā ar “luxiņu”. Elyndi un lux ir divas neapvienojamas lietas.
Tā Celine jaka arī feik as fak. Pat apšaubu, ka ir tā īstā āda, ko šī tur min.
piekrītu šim - Šeit runa pat nav par skaudību kā viņai pašai liekas, bet par lētumu. Ja es nodarbotos ar šito poļu tirgu, es atrastu sev kaut kādu vietnieku kas dara visu manā vietā un baudītu dzīvi, laiku ar bērnu. Viedi vārdi!debestinaa @ 20.10.2024 01:16Ik pa laikam paskatos tos viņas storijus un saprotu, ka daudzu gadu garumā viņas dzīve vispār nemainās. Šmotkas lētas, autfiti kā no tirgus, seja un mati ar vien pretīgāki. Viņa varētu pasekot līdzi kaut kādām modes tendencēm vismaz un saprast, ka tādus apģerbus ko viņa tirgo, ir kaut kāds 2007 gads. Un tas meikaps arī vairs sen nav modē. Tagad viss vērsts uz ādaa kopšanu, skaistām dabīgām laminētām uzacīm, laminētām skropstām un basic ādas mirdzumu, max kaut kādu tonālo tint, kas dod mirdzumu. Izskatas pēc lētas krievenes fuj, tie nagi un viss kopā taka disko bumba kaut kāda.
Šeit runa pat nav par skaudību kā viņai pašai liekas, bet par lētumu. Ja es nodarbotos ar šito poļu tirgu, es atrastu sev kaut kādu vietnieku kas dara visu manā vietā un baudītu dzīvi, laiku ar bērnu.
un vēl, nav aukles Džeisonam.. 😁CallMeAnnika @ 19.10.2024 22:55Elīnas balsī var manīt paniku, kad uzzin, ka paliks pa nakti, lai gan viņa to neplāno. Viņa nevar, jo atkal jāizdomā iemesli, kāpēc nevar ēst un noteikti nav paņēmusi līdz komplektus ko bildēt. :D Skumja dzīve.
jēbal, tā izskatās 4x vilkta jaka? 😥🥲CallMeAnnika @ 19.10.2024 15:33Celine ādas jaka pirkta Turcijā par 350, Elīna pārdod par 150. Un visa apkakle netīra ar tonālo. Fujjjjjj.
Zinātājas, vai Celine jakas maksā 350? Sameklēju cenas un vidēji ir sākot no 1200.
vai ne.. es arī dlsaņemu dāvanas vārda dienā, pušķīšus, ziediņus, saldumus.. svinam kā darbā, tā mājās..Helita @ 19.10.2024 13:03
Kas tad tie par pieaugušajiem? Man apkārt daudzi svin savas vārdas dienas, protams, ne tik grandiozi kā dzimšanas dienas, bet savā lokā uz daudzām vārda dienu svinībām dodos. Pat kolēģu vidū viens otru sveicam.
Dauna sindromu nevajag pīt iekšā.emsii @ 17.10.2024 17:54brutāla daune, kas vnk eksistē ??
Vai nenāc no krieviskas vides? Jo slāviem, jo īpaši krieviem vārda dienas ir diezgan neeksistējošas. Latviešu vidū 50/50Everests @ 19.10.2024 12:31Nepazīstu nevienu pieaugušo, kas savu vārdu dienu sauc par svētkiem un to atzīmē. Nevienu.
2biletes @ 20.10.2024 09:54Dauna sindromu nevajag pīt iekšā.
CallMeAnnika @ 20.10.2024 11:14Protams, ka Elīna nepalika svinēt pa nakti, bet bija jābrauc atpakaļ uz Rīgu. Tas viss ir tik paredzams.
Šoreiz problēma bija tualetes neesamība, vai nu jāģērbjas un jāiet uz blakus esošo pirts telpu vai ārā sausā tualete. No vienas nakts nekas nenotiktu.
Bet kā tad Francijā dzīvoja bez tualetes apmeklējuma ciešoties?
Brīnos, kā Nauris visu šo cirku var izturēt, jo tomēr viņa mammas vīram svētki.
nē, tīra latviete. Laikam mans paziņu pulks tāds ir 🌞 nepalika kauns, ka nesvinu vārda dienu 🤣🤣 un nezinu kas tur baigi atzīmē 🤣2biletes @ 20.10.2024 10:22Vai nenāc no krieviskas vides? Jo slāviem, jo īpaši krieviem vārda dienas ir diezgan neeksistējošas. Latviešu vidū 50/50
Es vispār nesaprotu, par ko abas runāt var, ja mammu tēma Didrai ir sveša.
€rica @ 20.10.2024 13:25
Anniņa: Ar bērniem ir tik grūti!?
Elča: Jā, es zinu!?
šajā kontekstā nebija domāts, kā apvainojums tiem, kas ir ar dauna sindromu dzimuši.. šeit bija domāts, ka viņa ir megastulba.. es atvainojos, kā aizskāru Jūsu jūtas! Bet te katrs otrais vārds, kas raksturo Didru ir daune 🤷2biletes @ 20.10.2024 09:54Dauna sindromu nevajag pīt iekšā.
Danuta @ 20.10.2024 15:53Kāpēc Alda Žiedas ir paņemta kā viena modelēm Elīnas storijos? Uz Aldas resno augumu un resnajām kājām viss apģērbs izskatās šausmīgi. Vajadzētu Aldai nomest min. 10 kg lai tās drēbes izskatītos labi. Aldai nekāda paškritiska neeksistē? Vai arī Elīna uz Aldas fona priecājas par saviem 50 kg un 60 cm vidukli?