magdalena333 @ 17.07.2024 13:02Elīna, tavam dēlam jau sen vajadzēja skūteri, nevis pēc pāris mēnešiem, kad būs ziema?
Elīna, gada māte pat nezin, ka Naura māsa Džeisonam uzdāvināja skūteri? redz kā, kāda bez bērniem zin, ka Džeisonam jau sen bija laiks skūterim, kamēr Elīna visiem prasa, lai dāvina bērnam lupatas, jo viņam neko citu nevajag!
Tu ko! Elīna ir tik ļoti izglītojusies un attīstījusies, ka vairs nav vietas jaunām zināšanām, tāpēc dalīsies ar citiem. :D :DMākoņu Dejotāja @ 17.07.2024 00:32Elīna, kura izglītību uzskata par bezjēdzīgu laikā tērēšanu, tagad mācīs citiem savas "gudrības".
Lasīt viņai nepatīk, attīstīties un strādāt ar sevi viņa arī nepatīk.
Tikai interesanti, ko? Visa viņas biznesa vešanas principi un filozofijas balstās principā: Ir jamočī, pofig ko citi padomās galvenais maukt ka tankam.
Izklausās pēc divkosības. Pēc Elīnas pašas vārdiem, ka izglītība nav vajadzīga. Bet ja ir iespēja cirpt aitas un izmantot muļkus, tad bez problēmām, iesmerēšu savus kursus.
CallMeAnnika @ 17.07.2024 15:10Nespēju uztvert un saprast @skropstu_studija kursa aprakstu. Kursa tēmas: kā piesaistīt klientus, IG reklāmas, kā strauji attīstīties savā nozarē, viss par un ap skropstām utt..
"Tagad pirmajām 10 skropstu pieaudzēšanas meistarēm, KLĀTIENĒ tikai par 150€. Grupā būs tikai 10 cilvēki! Tapēc piesakies laicīgi! Līdz 01.08 cena piesakoties 150€ . No 02.08 200€"
Kā var būt pirmajām 10 tikai 150 eiro, ja grupā būs tikai 10 cilvēki? :D Elīnas skola - 2+2=5?
Meh @ 17.07.2024 15:57Brīnos ka neviens vel nav komentējis par “melnādaino” modeli. Nezinu vai tas ir vinas īstais vards, bet vina sevi dēvē par keilija Sproģe vai keilija kem. Google izlec dazas vecas bildes, vina ir bāla un gaišmataina latviete. What in the mental Health is this?!? Agrak draugiem.lv bija loti populāra ar visam blondajam barbijstila bildēm.
Meh @ 17.07.2024 15:57Brīnos ka neviens vel nav komentējis par “melnādaino” modeli. Nezinu vai tas ir vinas īstais vards, bet vina sevi dēvē par keilija Sproģe vai keilija kem. Google izlec dazas vecas bildes, vina ir bāla un gaišmataina latviete. What in the mental Health is this?!? Agrak draugiem.lv bija loti populāra ar visam blondajam barbijstila bildēm.
BellaCiao @ 17.07.2024 15:59
Vispār, man šķiet, tā ir Keilija Sproģe. Nav viņa nekāda melnādainā, agrāk bija rozā bārbija, kā Karadžana bet tad nolēma sevi pārtaisīt par tumšādaino. Rozā zaķis Keilija, tā viņa sevi dēvēja agrāk. Talantīga bet dīvaina.
🤣🤣🤣 vēl trakāk. Bet nu, reāli liekās, ka ir melnādainā. 🤣🤣BellaCiao @ 17.07.2024 15:59
Vispār, man šķiet, tā ir Keilija Sproģe. Nav viņa nekāda melnādainā, agrāk bija rozā bārbija, kā Karadžana bet tad nolēma sevi pārtaisīt par tumšādaino. Rozā zaķis Keilija, tā viņa sevi dēvēja agrāk. Talantīga bet dīvaina.
viens no punktiem,stipra darba komanda🤣🤣es nevaru🤣🤣🤣pašai darbinieki iet prom,mūžīgie sludinājumi,ka meklē darbiniekus,pārkāpj likumu,nenorādot algas apmēru un t.tPat viņas labā roka Anne no viņas aizgāja🤣tik stipra darba komanda.Ko vēl viņa tur muldēja,ka strādā ar peļņu🤣🤣kurā vietā???Viņai liels uzņēmums?🤣🤣Varbūt Dobeles mērogā🤣 Didrihsoni strādā tādā haosā,tad slēgs veikalu,jo lieli izdevumi,tad atstās🤣tirgos kafiju,tad viņiem tur kosmētiskie kabineti🤣,tad kursiki🤮🤮Tādi kruti biznesmeņi🤣🤣Visszinoši🤣 Izglītība nav vajadzīga, galvenais,kautko nesakarīgu pārliecinoši muldēt,ha,ha jau 12 vietas pārdevusi🤣🤣Noticējām🤣Tie uzņēmēji cer uz reklāmu Elinas instagramā,bet viņi, diemžēl,nesaprot,ka lielākā daļa viņas sekotāji ir fake.Brīnos par to veco dēļu dekoru sievieti,neizskatās muļķe,nav tajā dumjo meitenīšu vecumā,kas viņai var būt kopīgs ar Elīnu? Grib reklāmu sev,bet čupošanās ar Elinu ir slikta reklāma.Piemērs,Kūku karaliene un Annas pērle.Elina uzsver,ka tur visi sadraudzējas🤣🤣ja es gribēšu sadraudzēties,izdarīšu to bez Elinas starpniecības🤣un bez viņas kursikiem.melna_aronija @ 17.07.2024 15:23Mani vairāk interesē, kuri būs tie biznesi, kas ies pie viņas ''smelties gudrības''. Vnk lai zināms, kuri vēl uzķeras un kur toč neko nepirkt. Jo nu, ja biznesa īpašnieks izvēlas Didras tukšdiršanu nevis aiziet uz legit biznesa kursiem vai kko pamācīties augstskolā, vai konsultēties ar biznesa cilvēkiem, kuriem ir laba reputācija un tīrs bizness... man nav baigās vēlmes produktam naudu tērēt.
Sieviete, kura publiski TV ir izglītību noniecinājusi kā nevajadzīgu, pati neko par biznesu nav mācījusies, pati darbojas apšaubāmi (nodokļu nemaksāšana, visi ntie stāsti no darbiniecēm, kas tur kaut mazliet strādājušas, diršana par lupatu kvalitāti utt), bet tagad citiem mācīs kā vajag labāk un pareizāk. Kādus noslēpumus viņa tur taisās atklāt, kurus tie cilvēki nevarētu apgūt pie normāliem mentoriem? Kā VID apiet vai braukt uz ārzemēm ar puspliku dirsu bildēties?
Tā ir Keilija.viņa šuj apģērbu-savu līniju(viss rozā pārsvarā un rožu raksts),viņai arī tads puikiņš foršs.Bet nekad nebiju iedomājusies,ka viņa būtu sevi pārveidojusi par tumšādainu.Un kā to var izdarīt vispār.😁Everests @ 17.07.2024 16:16??? vēl trakāk. Bet nu, reāli liekās, ka ir melnādainā. ??
apskaties uz matiem un ādas krāsu. Es tais TG video kad pirmo reizi redzēju, nodomāju, ka didrene tikusi pāri rasismam 🤣🤣🤣🤣 beidz melot sev. Es par tādu cilvēku šodien pirmo reizi uzzinājuKenty @ 17.07.2024 17:08Tā ir Keilija.viņa šuj apģērbu-savu līniju(viss rozā pārsvarā un rožu raksts),viņai arī tads puikiņš foršs.Bet nekad nebiju iedomājusies,ka viņa būtu sevi pārveidojusi par tumšādainu.Un kā to var izdarīt vispār.?
Es skatos viņas profilu,jau kādu laiku,Protams ka viņa nav "tīra" afrikāniete ar piķa melnu ādas krāsu,bet pilnīgi bāla un blonda -pret tagadējo skatu,tiešām nebiju iedomājusies.Savādāku viņu nevaru iedomātiesEverests @ 17.07.2024 18:11apskaties uz matiem un ādas krāsu. Es tais TG video kad pirmo reizi redzēju, nodomāju, ka didrene tikusi pāri rasismam ???? beidz melot sev. Es par tādu cilvēku šodien pirmo reizi uzzināju