L.. @ 26.02.2024 15:19
Džeisonam laikam sanāca pusotrs gadiņš, kad pirmo reizi Didra viena ar viņu brauca uz veikalu iepirkt pārtiku. Vēl storijos teica, ka bijis bail, jo nezināja, kā mazais uzvedīsies viens pats autosēdeklītī. Tātad, divatā ar mazo viņa ārpus mājas nav bijusi (izņemot to reizi, kad ar ratiem laukā staigāja un noķēra viņu kaut kas uz interviju "negaidīti"). Nauris gan divatā ar Džeisonu uz Ventspili brauc bez problēmām. Didrai nav nekādas saprašanas, kā ir būt mātei, kas uzņemas atbildību un audzināšanu. Bērns viņai ir aksesuārs, kura audzināšanu un visu uzņemas citi.
riktīgi pēc ielenes tai pēdējā video, apģērbs, parūka, pozēšana. un tā jau īsos svārkus uz augšu laiž 🤣Mayaaa @ 26.02.2024 17:14Nu jau arī Jūlija liek telegramā postus.
Malibu Steisija @ 26.02.2024 15:06
Viņa taču nevienu dienu nav pavadījusi divatā ar Džeisonu, viņai nekad nav bijušas tādas rūpes, ka kaut ko nevar izdarīt vai novērst uzmanību, jo ir bērns. Visu laiku ir aukle, Annemarija, Nauris, mamma, u.c. Ko var gaidīt no viņas.
Cik atceros no pirmajām dienām nesa Džeisonu uz Buķiku un cik dzirdēju, darbinieces to bērnu pieskatīja daudzreiz.
Viņai nekad nav bijusi 100% atbildība vienai pašai par Džeisonu. Tāpēc jau viņa arī iedomājas, ka mammas varēs nākt un klausīties un viņām nebūs problēmu atstāt stundām bērnus pie svešiem cilvēkiem. Jo viņa tā dara. Viņa nav saskārusies ar to, ka par bērna pieskatīšanu ir jādomā 100% pašai.
barbieyyy @ 26.02.2024 16:41Noskatoties SBF man vienīgajai liekas,ka Elīnai ar acīm kaut kas nav,no tā ka pavada tik daudz stundas telefonā???! Vai arī vedekļi iekaisuši?
Pupuķis @ 26.02.2024 18:24Palaiduši arī savu dzīvokli bookingā. Nez kāds tam iemesls?
ņamm, kārtējā bombīgā receptītr, kuru jāskrollo prom 😁😁😁sauliiite.paula @ 26.02.2024 18:27
Sonic @ 26.02.2024 18:26Kāpēc Didra liek cepamtraukus uz pannas un vēl pannu uz restēm? ? priekškam pannu bojāt??
vai nav slimīgi veido kaut kādus failus ar ķipa slavenību neveiksmīgajiem kadriem? Galīgi jocīgi liekas, kam tādam vispār tērēt laiku.😬Angelina33 @ 26.02.2024 18:56https://failiem.lv/u/ufyv9dsyd5#/view/45wsu6pm22
Labu apetīti, dāmas!
Interesanti, kā tik eleganta, gracioza un labi audzināta dāma var atļauties visiem izrādīt savu mutes saturu?
sauliiite.paula @ 26.02.2024 18:27
kuru??
lūk, es visu laiku domāju, ko man Didra atgādina un tā patiešām ir - maza meitenīte rozā parukā, ar MILZĪGU galvu. InfantiliMalibu Steisija @ 26.02.2024 18:28Es nevaru noskatīties uz viņu tajā rozā parūkā. Takā Dora the explorer no miskastēm.
Es esmu tikai un vienīgi par, kad cilvēks vēlas eksperimentēt ar savu tēlu, pamainīt un aksesuarizēt, utt., bet viņa izskatās pēc 4 gadīgas meitenītes helovīnā ar to lēto shein tipa parūku. Wtf.
Malibu Steisija @ 26.02.2024 18:28Es nevaru noskatīties uz viņu tajā rozā parūkā. Takā Dora the explorer no miskastēm.
Es esmu tikai un vienīgi par, kad cilvēks vēlas eksperimentēt ar savu tēlu, pamainīt un aksesuarizēt, utt., bet viņa izskatās pēc 4 gadīgas meitenītes helovīnā ar to lēto shein tipa parūku. Wtf.