CallMeAnnika @ 10.02.2024 18:04Bet ja padomā, tad mēneša laikā ir nopārdotas 37 VIP biļetes un 74 standarta.
Ja pēc 20.02 viņa cels cenas, nu kurš pirks, ja pat šobrīd nav atsaucība? Un viņa reklamē savu pasākumu katru dienu.
Domāju, ka Elīnai šis pasākums ir ne tik ļoti par peļņu, kā par EGO celšanu. Un ja biļetes netiks izpārdotas, tad Elīna būs ļoti vīlusies, kā viņu negrib satikt un klausīties gudrajos sprediķos.
novērotāja @ 11.02.2024 21:34Iesāku skatīties un jāsaka, ka es šo sviestu nespētu noklausīties no sākuma līdz beigām pat tad, ja man par to maksātu
tieši tas pats… 🤮novērotāja @ 11.02.2024 21:34Iesāku skatīties un jāsaka, ka es šo sviestu nespētu noklausīties no sākuma līdz beigām pat tad, ja man par to maksātu
Zemeneee @ 11.02.2024 22:12
Īstenībā šis pasākums ir tikai un vienīgi Elīnas ego celšanai, lai viņa justos kā aktrise, kā koučs, kā biznesmene, kā mamma močītāja...un grib gorīties uz skatuves.
Viņai pat nav svarìgi gai bùs no pasākuma plusos cai mīnusos. Narcisiem ir svarīgi, lai viņos klausās muti vaļā..un viņi ir gatavi pat piemaksāt.
Vai esi redzējusi Elīnas storijus? Meikšāns ir bijis daudz reižu pie viņas ciemos, pats lepni stāstījis, ka piedalīsies Elīnas pasākumā un ka viņai vajadzētu prasīt par to vismaz vairākus simtus eiro par biļeti.Roze sarkanā @ 11.02.2024 21:38Par Meikšānu brīnos,nevaru noticēt,ka viņš būs tajā pasākumā. Varbūt didra muld kā vienmēr?
Dalia @ 12.02.2024 00:34Vai kāda noskatījās visu Elīnas pasākuma ierakstu?
Es ar paātrinājumu uz 2x knapi izvilku 55min, ausis asiņo agonijā.
Elīna kaut ko skaļi mauro mikrafonā, nervozi staigā.
Es teikšu vienu, tā ir milzīga māksla runāt 50min un nepateikt neko… neko…
Vienu un to pašu atkārto, cik?, 2h un neko nepateikt. Māksla.
Bet es momentā izslēdzu, kad Andris Lanka nokāpa no skatuves un Elīna - nepateica - ne paldies, ne kādu citu labu vārdu par Andra runu. Kas par necieņu, kauns un negods.
Nepieļaujama rīcība uz skatuves. Fuj.
CallMeAnnika @ 11.02.2024 17:02Elīnas bijušais pasākums ļoti atgādina šo runu https://www.youtube.com/watch?v=nLT4MWOqehQ
Pārskrēju pāri pasākuma video ar 2x ātrumu un, katru reizi pārtinot, dzirdēju vārdu Dievs. Es to nosauktu vairāk par slēptās sektas pasākumu nevis autorpasākumu.
Viņa šo pirmo pasākumu reklamēja, ka obligāti visiem uzņēmējiem šis ir jādzird, bet es nedzirdēju NEVIENU padomu, kas būtu noderīgs uzņēmējiem.
Par Elīnas bērna rādīšanu IG? Par Elīnas homofobiskajiem izteicieniem? Kā viņa tic Dievam un saņem atbildes? Kā viņa sāka ticēt Dievam? Ko Dievs viņai ir devis? Kā viņa sakārtoja lielo noliktavu? Kā viņa pazaudēja un atguva Butterfly profilu? Kā viņa nezināja 7 gadus kā organizēt? Kā Elīnu sāpināja darbinieces?
Es nesaprotu, kā šis varētu palīdzēt maziem, lieliem, vidējiem, jebkādiem uzņēmējiem.
Esmu ļoti vīlusies posta autorē, man kādreiz viņa šķita tīri sakarīga...Rausis911 @ 12.02.2024 00:36https://twitter.com/notgazxel/status/1756759632704414203?t=uVKxruDg8FZN-yOekteEfg&s=19
????
novērotāja @ 12.02.2024 11:56Esmu ļoti vīlusies posta autorē, man kādreiz viņa šķita tīri sakarīga...
Iedomu drauguāboliņš @ 12.02.2024 13:10Ko tas Nauris tur uz tām flīzēm piselē?
Rausis911 @ 12.02.2024 00:36https://twitter.com/notgazxel/status/1756759632704414203?t=uVKxruDg8FZN-yOekteEfg&s=19
????
Es negaidīju neko spožu no Elīnas, bet tik lielu s*du es arī negaidīju. :DDalia @ 12.02.2024 00:34Vai kāda noskatījās visu Elīnas pasākuma ierakstu?
Es ar paātrinājumu uz 2x knapi izvilku 55min, ausis asiņo agonijā.
Elīna kaut ko skaļi mauro mikrafonā, nervozi staigā.
Es teikšu vienu, tā ir milzīga māksla runāt 50min un nepateikt neko… neko…
Vienu un to pašu atkārto, cik?, 2h un neko nepateikt. Māksla.
Bet es momentā izslēdzu, kad Andris Lanka nokāpa no skatuves un Elīna - nepateica - ne paldies, ne kādu citu labu vārdu par Andra runu. Kas par necieņu, kauns un negods.
Nepieļaujama rīcība uz skatuves. Fuj.
Kas viņa ir? Pirmo reizi par tādu dzirdu. Kārtējā OF čikse?novērotāja @ 12.02.2024 11:56Esmu ļoti vīlusies posta autorē, man kādreiz viņa šķita tīri sakarīga...
CallMeAnnika @ 12.02.2024 14:49Kas viņa ir? Pirmo reizi par tādu dzirdu. Kārtējā OF čikse?