Everests @ 06.02.2024 12:19TG kur Elina pļūta savu veiksmes atslēgu, fonā Naurim ir masimāls besis :D:D:D:D:D
jā viņai jau viss ir liels notikums un attīstība. Bet nu jūtams ka viņa taisās palikt pa kaut kādu kouču. Kad saka, ka vairs nav tikai lupatas, dalīsies ar nospikotiem domu graudiem 😅😅Pupka @ 06.02.2024 13:09
N ir totāli neieinteresēts un garlaikots, skumji skatīties. Rebrendings ir kārtējā E iegriba, bez jēgas un pamatojuma. Sapīs to ar savu pasākumu, noteikti par to stāstīs - pasniegs kā baigo notikumu, attīstību.
Lai gan vairums uzņēmumu par rebrendingu tik skaļi nerunā. Izdara un tad iepazīstina ar jaunumiem.
Man šķiet, ka tā īsti nav iegriba, bet gan vajadzība. Vai tad viņiem nebija problēmas ar uzņēmuma nosakumu? 😅Pupka @ 06.02.2024 13:09
N ir totāli neieinteresēts un garlaikots, skumji skatīties. Rebrendings ir kārtējā E iegriba, bez jēgas un pamatojuma. Sapīs to ar savu pasākumu, noteikti par to stāstīs - pasniegs kā baigo notikumu, attīstību.
Lai gan vairums uzņēmumu par rebrendingu tik skaļi nerunā. Izdara un tad iepazīstina ar jaunumiem.
Pupka @ 06.02.2024 13:09
Kā cilvēki var vēlēties pie Meikšāna nopirkt runas kursus, ja domā, ka Elīna pie viņa izgājusi apmācības? Bombīgi, gulēt līdz atsitienam, džemperis nav kā puņķis staipīgs.sandrute @ 05.02.2024 23:19Varbūt Meikšānam izdevīgi, ka caur Elīnas sekotājiem dabūs sev cilvēkus, kas pērk tos kursus mājas lapā, jo tā summa ir pavelkama vienkāršajai tautai. Individuālā konsultācija viņam 150eur, skaidrs, ka vienkārsajam cilvēkam tas nav paredzēts, bet ietekmīga amata cilvēkam. Viena dienap kursos viņam maksā ap 500eur, tas vēl uz atlaidi no 1000eur.
Dzīvajā? Veikalā? Vai kaut kur citur?zebramežā @ 06.02.2024 08:02Man ir nesen bijusi tā laime redzēt divas fotosesijas - tā arī ir. Drēbes pa zemi, modeles kāpj pāri, aizķer, pat pa virsu noslāj... pēc tam tašiņās iekšā, ar tvaika gludekli pāri un uz pakaramajiem.
Deniss Jerjomins nopirka VIP biļeti uz Elīnas pasākumu. Iepriekš man viņš šķita gudrāks. Sekotāju nemitīgā vākšana IG ir apkaunojoša, bet viņš šķiet labsirdīgs cilvēks.2biletes @ 06.02.2024 10:29Cik daudz šādu cilvēku ir Elīnas sekotāju lokā? Ja nu vienīgi citi influenceri, kas varētu gribēt uzlabot savas prasmes. Tikai atceroties, ka Elīna pārsvarā tusē ar līdzīgiem influenceriem, kam viss ir bomba un ir paši labākie un padomi domāti lohiem - tiem nebūs interese šādiem kursiem, kamēr ja kāds sakarīgs,, domājošs cilvēks, kas šo varētu atļauties seko Elīnai un ierauga Meikšānu - tā jau varētu būt antireklāma - šo džeku neņemt.
Rebrendings viņiem ir tāpēc, jo līdzšinējais Butterfly ir kopēts no cita uzņēmuma. Gan jau Elīna iepriekš pat nezināja, ko nozīmē rebrendings.Pupka @ 06.02.2024 13:09
CallMeAnnika @ 06.02.2024 16:44Rebrendings viņiem ir tāpēc, jo līdzšinējais Butterfly ir kopēts no cita uzņēmuma. Gan jau Elīna iepriekš pat nezināja, ko nozīmē rebrendings.
Un piekrītu, Nauris izskatās ļoti neapmierināts un garlaikots, klausoties mīļajā sieviņā. :D
precizi manas domas .! Tieši domāju nav brīnums, ka Rīgā ir tādas gripas un vēdera vīrusi tik daudz 🫣 Kā Elīna slima velkas apkārt un kamon kad vēl vienā telpā ar darbinieci .’ Nu vienkārši ko🤨magdalena333 @ 06.02.2024 16:51Izskatās, ka viņi tiešām veiksmīgi atlasa tās darbinieces. Ja mana priekšniece atnāktu uz darbu un stāstītu kā visa ģimene novēmusies un pati slikti jūtas, es uzreiz pagrieztos un ietu mājās, ja reiz viņa ir tāda dura. Protams, tās ir jaunas skuķenes, bet es kā māte nepriecātos, ka priekšniece mani aplaistu, un pēc tam mani bērni mocītos ar to zarazu. Ko viņa tieši mēģina tagad panākt? Parādīt darbiniecēm, redz kā es pat ar vīrusu nāku pārbildēt ādas bikses, kas mums jau 7 gadus tirgojas, vai demonstrē sekotājiem kāda viņa neapturama? Man viņa parāda to cik stulba ir, vēl reklamē, ka ar visu vēdera vīrusu vazājas pa veikaliem pērkot bulciņas, nožēlojami?♀️
magdalena333 @ 06.02.2024 16:51Izskatās, ka viņi tiešām veiksmīgi atlasa tās darbinieces. Ja mana priekšniece atnāktu uz darbu un stāstītu kā visa ģimene novēmusies un pati slikti jūtas, es uzreiz pagrieztos un ietu mājās, ja reiz viņa ir tāda dura. Protams, tās ir jaunas skuķenes, bet es kā māte nepriecātos, ka priekšniece mani aplaistu, un pēc tam mani bērni mocītos ar to zarazu. Ko viņa tieši mēģina tagad panākt? Parādīt darbiniecēm, redz kā es pat ar vīrusu nāku pārbildēt ādas bikses, kas mums jau 7 gadus tirgojas, vai demonstrē sekotājiem kāda viņa neapturama? Man viņa parāda to cik stulba ir, vēl reklamē, ka ar visu vēdera vīrusu vazājas pa veikaliem pērkot bulciņas, nožēlojami?♀️