EsPati @ 30.12.2023 09:30Ko viņa dara ar to kebabu pēdējā storijā??? Nu saprotu, ka imitē ēšanu, bet kāpēc atkal viss kā caur pakaļu ? Ko viņa tur to sieru muļļā un tad izspļauj??Vāks ar viņu. Toties burkānus un brokoļus pilnām mutēm ēd. Kāds vispār spēj iedomāties skatu, kā abi sēž restorānā, glauni saģērbušies, Didrai vienā rokā nazītis un otrā dakša, ēd restorāna cienīgu (kaut vai vārītus kartupeļus ar kotleti un salātiem) ēdienu un pilns storijs, kā viņa iebāž normālu kumosu mutē, sakošļā un norij. Nevarat iedomāties?Es arī nē ??
viņi nekad neīrē viesnīcas, tas viņiem pa dārgu🤣noīrē lētākos apartamentus kādā arābu kvartāla rajonā,jo lētāk, un ēd no Rīgas paņemtās desas un salātus.Diez ar ko baro Džeisonu? Viņi jau neatļausies Parīzē normālu ēdienu.Es saprotu,ka tā būtu labi tiešām studentiem,jauniešiem ar ne tik lielu rocību🙂bet te taču krutie biznesmeņi😅Jau iedomājos,kā viss tabors sagaidīs Jauno gadu! Un nesakiet,ka didra nav čigāniete!Viņa izskatās,ka pat Jauno gadu nevar nosvinēt bez sava tā tabora. Tad jau varēja aukles vietā vismaz savu mamašu paņemt.Kautkasnomalas @ 30.12.2023 00:28viesnīcas nosaukums???
Diez ar ko baro Džeisonu? Viņi jau neatļausies Parīzē normālu ēdienu
Es viņus mazliet varētu saprast, ja mēģinātu tēlot paraugpāri, Latvijas slavenības, modes un mākslas pazinējus, miljonārus un retu reizi sanāktu kļūdīties, kad kāds gadījums nodod, ka tā nav realitāte, bet viņi it kā speciāli to dara - Paskatieties uz mums, cik mēs stulbi.Pupka @ 30.12.2023 06:16Tie video no Luvras ir next level tupums. Nesaprot, kur atrodas, bet tēlo mākslas pazinēju. Staigā apkārt ar mikrofonu un ierunā savas gudrības - starp citu, slikta skaņa, noteikti pirka lētāko variantu.
Meli meliem galā, sapinušies savā ideālajā dzîvē tik ļoti, ka tie meli redzami pat aklajam.
Ja viņi tā čīkst par cenām, es neticu, ka pilnīgi visu atmaksā auklei un Annemarijai. Varbūt vēl auklei atmaksā, bet nesamaksā nekādu algu par Dž pieskatīšanu, tā teikt - ceļojums ir tava alga.elkonis @ 30.12.2023 14:19Vispār nesaprotu to cenu uzskaiti. Ja jau tu brauc uz Parīzi 7. reizi, nu tad tev ir kāda saprašana par cenām, ne? Vai viņai katra reize ir kā pirmā?
Bagātie nevar izbaudīt ceļojumu, jātaupa kā var. Tad kāda jēga braukt ceļojumā, ja tev jāēd rosols muzejā un jāčīkst, ka cenas lielas? Un vispār, ko viņi muzejā pazaudēja. Ķekša dēļ varēja jau arī savējos atbalstīt un aiziet uz kādu mākslas izstādi tepat Rīgā.
CallMeAnnika @ 30.12.2023 16:15Es viņus mazliet varētu saprast, ja mēģinātu tēlot paraugpāri, Latvijas slavenības, modes un mākslas pazinējus, miljonārus un retu reizi sanāktu kļūdīties, kad kāds gadījums nodod, ka tā nav realitāte, bet viņi it kā speciāli to dara - Paskatieties uz mums, cik mēs stulbi.
Kā jūs domājat, tas ir speciāli, vai tomēr viņi ir vēl lielāki muļķi kā es domāju?