DPD pakomatos arī Butterfly reklāmas 😖Roberts Spura @ 29.11.2023 14:04Varbūt omniva par reklāmu pakomātos pakomātu ekrānos samaksu paprasīja. Didriksone tak neies maksāt par kaut ko, ja nākas, tad uzreiz kažoku uzmet uz citu pusi.
tās lūpas ir kaut kas drausmīgs!magdalena333 @ 29.11.2023 14:16Bet nu tas storijs ar brokuļiem, tās lūpas, izkarinātā mēle, man vēl skaņa bija uzslēgta?
Un, kas tad Elīnai atkal izbeigusies sadarbība ar Mella, ka tik ilgi staigā ar ataugušām saknēm, un ataugušām plāksnēm. Vai nu izskatās, ka šai pateikts, ka ar sadarbību var nākt tikai 2x gadā, jau diezgan sen nav visi mati mainīti, laikam nesen tikai sānus piepacēla, bet cik bija dzirdēts, tad ar sadarbību gāja bieži, un prasījusi likt katru reizi jaunus un daudz.
meklē sadarbību,cerams, ka uzņēmumi ieraudzīs, ka viņa ir ķērcoša antireklāma. Kafiju arī vairs nereklamē. Tam kafijas uzņēmumam varēja nopirkt kafiju lētāk ar Elinas kodu, droši vien neviens nepirka, un uzņēmums saprata, ka tā sadarbība viņiem neko nedod.Bumbule @ 29.11.2023 14:27Cilvēks, kurš gadiem liek keratīnu, matus mazgā ar Garnier šampūnu, kurš pagadījies pa rokai? Interesanti, kā tad viņš nonāca tavā vannasistabā, ja ne pati nopirki.
#esnezināju #manneviensnepateica, ka nevar mazgāt matus ar sulfātus saturošu šampūnu, ja ir keratīns ielikts.
jā, tā uzmest Omnivu var tikai didriķi.Viņiem nav nekāda saprašana par biznesa ētiku.Tikko reklamēja Omnivu, tagad jau viņu konkurentus. Nu kā tā var? DPD, gan jau didriķi jūs arī uzmetīs, viņiem tā ir norma.He730 @ 29.11.2023 14:27DPD pakomatos arī Butterfly reklāmas ?
netīrele, kas pati nenopirks dārgu un labu šampūnu, kapeikupisēja, ja tikai uz sadarbību, paši pirka.magdalena333 @ 29.11.2023 15:08Mani arī izbrīna, viņa liek matos keratīnu, pieaudzē-it kā dārgus kvalitatīvus matus, bet mazgā ar šampūnu, kas pagadās pa rokai, pie tam regulāri ber tajos matos dibenpulveri, es saprotu, ka lielākā daļa viņai ir sadarbības, bet nu tā sieviete ir dīvaina?♀️
varbūt tomēr sapratīs, ka jēga no tās didras reklāmas ir 0.Murka39 @ 29.11.2023 15:08Gan jau tūlīt Ķimene atskries ar L’occitane glābt Didras matus.
magdalena333 @ 29.11.2023 15:08Mani arī izbrīna, viņa liek matos keratīnu, pieaudzē-it kā dārgus kvalitatīvus matus, bet mazgā ar šampūnu, kas pagadās pa rokai, pie tam regulāri ber tajos matos dibenpulveri, es saprotu, ka lielākā daļa viņai ir sadarbības, bet nu tā sieviete ir dīvaina?♀️
He730 @ 29.11.2023 08:49Par to lidostas kontrole, es domāju, ka šī pati savu iedomīgo seju izstiepa un dabuja pretī tādu pašu attieksmi… un Šī rīta storiji ? viss ir slikti! Nu ko viņa gribēja, Ēģipte nav Eiropa. Ja jau ir tik grūti ceļot, tad paliec mājās…
vivii @ 29.11.2023 15:19
Nu Ēģiptē nav vienīgā lidosta, kur ir sūdīgi darbinieki, principā visās lidostās ?
Rīgas lidosta arī nav izņēmums, cik reiz nav sanācis taisīt kašķi, kaut vai par to, ka liek novilkt apavus, lai gan citās lidostās ir rokas skeneri un nav jāvelk nost apavi.
Vai Frankfurtes lidostā, ja gadās tikt uz papildus kontroli, tevi izčamdīs visās vietiņās ?
Tā kā, lai Didra nestāsta, ka Rīgā viss ir super ?
tieši to pašu nodomāju! Galvenais vēl saka - “man patīk tā pa trekno” 😃 pati tak neēd…Piliite89 @ 29.11.2023 18:01es nekad nesapratīšu, kāpēc jātaisa tik trekns ēdiens, ja Nauris iet uz “gymu” tas tak galīgi nenāk figūrai par labu.Elīna tā dabū kaut kādu dopamīnu skatoties kā citi ēd treknu-treknu ēdienu, kamēr pati lopsē brokoli..Zinu, zinu lai jau taisa ko grib uttlk..vienkārši smieklīgi