Londine @ 27.01.2020 22:34Un pozitīvisms nevienam nav jāiestāsta, kā Tu to centies darīt - pozitīvisms ir redzams un jūtams pats par sevi. Ko Tu centies pierādīt? Es esmu pozitīvs un fakesmaidīgs cilvēciņš...
Maddie227 @ 27.01.2020 22:49Monta pie pedikīra pēc fotosesijas? varēja jau rīt safočēt tos apavus..
Labākais, ka te trollis Nauris vai Elīna, iepriekš brauca mums virsū, ka mēs esam tādas nabadzes un pabiras, ka pat pedikīru ziemā nevaram atļauties. Nu lol kāda sakritība, ka zvaigznes pašas noaugušiem nagiem kurpes reklamē. Fuj! Un tad kāda nopērk tās kurpes vai džinsus, kuri es atvainojos, ir ietauti tik dziļi staklē, ka redzams ? pilnā krāšņumā.?Pormifē @ 27.01.2020 22:47https://failiem.lv/u/x22fcu5c
Tām, kuras neredzēja dāmu cienīgus nadziņus. ?
Brumette @ 28.01.2020 15:22Man ir bans arī veikala profilā. :D
Aizrādiju par ataugušajiem nagiem un par to ja konkrētie apavu tiek likti plauktā un kāds var tos merit nedriksteja bildet uz plikas kajas, jo tad ir risks tikt pie kāju saslimšanām. Un jānodrošina veikala vienreizejas zekites lai ir iespeja uzmerit cilvekiem kuri nak ar pliku kaju, nu vairak aktuali tas ir vasarā , un par to es tiku bloķēta ?
Brumette @ 28.01.2020 15:22Man ir bans arī veikala profilā. :D
Aizrādiju par ataugušajiem nagiem un par to ja konkrētie apavu tiek likti plauktā un kāds var tos merit nedriksteja bildet uz plikas kajas, jo tad ir risks tikt pie kāju saslimšanām. Un jānodrošina veikala vienreizejas zekites lai ir iespeja uzmerit cilvekiem kuri nak ar pliku kaju, nu vairak aktuali tas ir vasarā , un par to es tiku bloķēta ?
Milupa @ 28.01.2020 15:53
Jēziņ..nu tupuma kalngals, bet nu ja jau bloķē arī tos kas grib rēķinu ēpastā...Negribas domāt par tiem piesvīdinātiem bodijiem kas berzās pa visām staklēm
Njā ko tad elīna tām ēnām rādītu? Kā fočēties un rīt kūkas? Kādu profesiju viņa pārstāv vispār? Pie tam pati videni nav pabeigusi, baigais piemērs skolēniem?