Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Reitings 2500
Reģ: 16.06.2017
Anniņai jau pirms operācijas bija paniskas bailes..Ja ir tik dziļi bail, tad kādēļ vispār kaut kas tāds jādara, iekšejais kompass cilvēkam saka priekšā, ka labāk nevajag, bet savu iekšējo balsi vairs nedzird, skats tik ļoti aizmiglojies.
Un to uzpūsto klīniskas slavēšananu vispār nevaru izturēt… tāds skats, ka Anniņai arī vienkārši iedoti gatavie teksti , kas viņai jāpasaka , kuras nianses jāuzslavē utt.,
Žēl meitenes lētticības tam , ka Turcijā būs taisīt operāciju kvalitatīvāk kā LV.
16.01.2026 08:19 |

Reitings 1589
Reģ: 09.01.2024
Rumblerx @ 15.01.2026 22:23
Nevaru iedomàties, ka Ğīļa klīnikà dàmas pèc operàcijas segtos ar saviem kažokiem ?

Ģīļa klīnikā ir super biezas segas, nevienā brīdī nesalu 😄 Viņām tie paladziņi tik plāni, nav brīnums, ka gribas kažokā satīties…
Kā man ausīs griež tie teksti, ka “ja man nebūtu vislabākais ķirurgs Turcijā, viņi manai sejai pat neskartos klāt”. Tie teksti atgādina turku tirgu, kad tirgonis mēģina nopārdot savu “sto procentnaja koža” Gučī somiņu, sakot, ka tikai pie viņa tādu kvalitāti var dabūt. Didriņ, esi godīga, Tu ne jau kvalitāti tajā klīnikā novērtē, bet gan to, ka tur uz pusi lētāk kā Latvijā vari zem skalpeļa gulties (un vēl vakariņas ar īpašnieku un ziedi kā bonuss, kas normālās eiropeiskās klīnikās būtu WTF). Fake glamur.
Par Annas trako operāciju - nekad dzīvē par nekādu cenu neparakstītos kaut kādā turku klīnikā pilno mommy makeover taisīt. Kad ieraudzīju, ka Annai lej asinis, bāc, man gribējās kliegt caur telefonu…. Uz ko viņa parakstījās?? Viņai ir 3 burvīgas meitiņas, kāpēc tā jāriskē? Es ļoti ceru, ka nebūs komplikāciju un iznākums būs to moku vērts.
Operācijas kā reklāma, sadarbība… un tiek pasniegts, ka easy peasy, aizbrauc, paraksti doķus, dakters tevi apskata, noņem analīzes un mauc uz operāciju zāli pa taisno - nu tā tam nevajadzētu būt. Būtu jauki plastikas ķirurģiju aizliegt reklamēt.
16.01.2026 08:58 |

Reitings 251
Reģ: 17.05.2025
MaijaPaija @ 16.01.2026 08:19
Anniņai jau pirms operācijas bija paniskas bailes..Ja ir tik dziļi bail, tad kādēļ vispār kaut kas tāds jādara, iekšejais kompass cilvēkam saka priekšā, ka labāk nevajag, bet savu iekšējo balsi vairs nedzird, skats tik ļoti aizmiglojies.
Un to uzpūsto klīniskas slavēšananu vispār nevaru izturēt… tāds skats, ka Anniņai arī vienkārši iedoti gatavie teksti , kas viņai jāpasaka , kuras nianses jāuzslavē utt.,
Žēl meitenes lētticības tam , ka Turcijā būs taisīt operāciju kvalitatīvāk kā LV.

Un tas teksts no Annas puses "Cena tāda patikā LV, tikai šeit ir augstāks līmenis". Tas augstais līmenis ir ziedi un restorāns?
Arī LV tevi laipni sagaida, pavada uz palātu/istabiņu, pēc narkozes piedāvā tēju/kafiju/putriņu/bulciņu. Un tie "vislabākie" ārsti...😀Tu jau nezini kas tevi operē, kad esi narkozē😀
16.01.2026 08:58 |

Reitings 186
Reģ: 22.02.2024
Bet vai tas ir prātīgi taisīt 2 operācijas vienlaikus? Atmostoties no vienas jau būtu sāpes, bet kur nu vēl no 2 vienlaikus, tur tak dubultā tad sāpes?
16.01.2026 09:00 |

Reitings 251
Reģ: 17.05.2025
mokabezpiena @ 16.01.2026 08:58

Ģīļa klīnikā ir super biezas segas, nevienā brīdī nesalu ? Viņām tie paladziņi tik plāni, nav brīnums, ka gribas kažokā satīties…
Kā man ausīs griež tie teksti, ka “ja man nebūtu vislabākais ķirurgs Turcijā, viņi manai sejai pat neskartos klāt”. Tie teksti atgādina turku tirgu, kad tirgonis mēģina nopārdot savu “sto procentnaja koža” Gučī somiņu, sakot, ka tikai pie viņa tādu kvalitāti var dabūt. Didriņ, esi godīga, Tu ne jau kvalitāti tajā klīnikā novērtē, bet gan to, ka tur uz pusi lētāk kā Latvijā vari zem skalpeļa gulties (un vēl vakariņas ar īpašnieku un ziedi kā bonuss, kas normālās eiropeiskās klīnikās būtu WTF). Fake glamur.
Par Annas trako operāciju - nekad dzīvē par nekādu cenu neparakstītos kaut kādā turku klīnikā pilno mommy makeover taisīt. Kad ieraudzīju, ka Annai lej asinis, bāc, man gribējās kliegt caur telefonu…. Uz ko viņa parakstījās?? Viņai ir 3 burvīgas meitiņas, kāpēc tā jāriskē? Es ļoti ceru, ka nebūs komplikāciju un iznākums būs to moku vērts.
Operācijas kā reklāma, sadarbība… un tiek pasniegts, ka easy peasy, aizbrauc, paraksti doķus, dakters tevi apskata, noņem analīzes un mauc uz operāciju zāli pa taisno - nu tā tam nevajadzētu būt. Būtu jauki plastikas ķirurģiju aizliegt reklamēt.

Ooo, jā, par to asiņu zudumu WTF?
Anna tiešām ir izdarījusi muļķību. Brīnos kā vēl Elīna savu striju ādu vēl nav nogriezusi!
16.01.2026 09:02 |

Reitings 1589
Reģ: 09.01.2024
Papildinot manu iepriekšējo domu - man godavārds riebjas, ka mūsdienās influenceres pataisa operācijas par tādu kā neatņemamu skaistuma procedūru. Bez maz vai tā kā lūpiņas aiziet sašpricēt, kas tur tāds? Aptuveni citējot Lieni Ušakovu no Slavenības bez filtra sērijas pie Feldmaņa, kad viņa taisīja intīmo plastiku: “Nafig visu šito griežam nost!” Operācijām jābūt pārdomātām un tiešām jāveic tās tikai tad, kad ir reāla nepieciešamība, nevis tādēļ, ka par daudz internetā sēdēts un normāli ķermeņi vairs nešķiet skaisti. Es varētu saderēt, ka Didrai šī noteikti nebūs pēdējā operācija…
16.01.2026 09:05 |

10 gadi
Reitings 1320
Reģ: 22.10.2009
tur galvas jaarste konkreti sitam visam,kas taisa tas operacijas tapat vien...man piemaksat vatetu,labak esmu nesmuka
es jau pec zoba rausanas nevaru 2 dienas atiet..kur nu vel tadas briesmigas operacijas..kasmars
16.01.2026 09:28 |

Reitings 1662
Reģ: 17.06.2024
L.. @ 15.01.2026 23:27
Visiem interesē Didras piedzīvojumi Turcijā. Gobzems salicis storijos.

Man šis vairāk nolasījās, ka viņš speciāli Didru reklamē, lai celtu viņai skatījumus. Man liekas, ka tur apakšā ir kaut kāda vienošanās.
16.01.2026 09:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits