labāk iepiļīt 101 storiju, kur visas cūkas savākušās pie siles rij, nekā domāt par kaut kādu Džeisonu..CallMeAnnika @ 29.08.2025 22:03No Elīnas nekas par to, kā bērnam iet dārziņā. Iespējams pat nezin un neinteresē. Parasti mammām ir satraukums, palaižot bērnu citā vidē, bet ko te es domāju..... Elīna ir neparasta. :D
fuj rupjas sievietes . 🤢Krizdole @ 30.08.2025 11:15"Negriežas čožiņā" un tā runā biznesa sieviete (Andža) ? to taču var zolīdi pateikt, bet nē, pārņem savas mentores prasto valodu ?
emsii @ 29.08.2025 19:28Mani fascinē vnk ? pati katrā bildē sien rutoto kreklu ap vidukli un kā jūs domājat, ko modes gurū iesaka Andžai? Bingo, paiet kreklu ap vidukli ?? pizgec, kā teiktu Gobzems, man vajag oglīti ????
jaa, fuj 🤢 tāpat kā Didra un viņas filmētāja drēbju izķeršanas ātrumu salīdzina ar nopiršanos 🤮 viņu ir tik pretīgi skatīties, uz katra stūra viņa kaut ko pretīgu un rupju sakaKrizdole @ 30.08.2025 11:15"Negriežas čožiņā" un tā runā biznesa sieviete (Andža) ? to taču var zolīdi pateikt, bet nē, pārņem savas mentores prasto valodu ?
Ja pēc 4 gadiem vēl tāds Elyndi eksistēs. Ja būs, tad noteikti lēkās apenēs, pārbildējot jau 2048683x vienu un to pašu, jo tas taču ir svarīgāk nekā bērna pirmā skolas diena.twilight Girl @ 30.08.2025 09:24Ai cik daudz skaistus mirkļus Elīna zaudē nepavadot ar bērnu vairāk laika pēc gadiem nožēlos. Domāju Elīna pirmajā septembrī arī nebūs blakus savam dēliņam,labāk lēkās savos bodijos tēlos aizņemto biznesmeni ?
viņa tak savā TG video stastija, ka par labu uznemeju liecina arī laba higiēna 😆 kas pašai pieklibo 😆😆twilight Girl @ 30.08.2025 13:23Laikam Elīna staigās ilgi ar to frizūru kura ir pīta no tām bizītēm. Es nesaprotu cik ilgi var turēt tādu frizūru tur tak vis sasmako ,jo cik zināms Elīnai klibo higiēna.
CallMeAnnika @ 30.08.2025 16:20Smieklīgi, kad Elīna runā ar Kingu vienu no īpašniekiem, salīdzinot Kingu un Elyndi uzņēmumu apmērus. Kamēr Kasparam ir ap 50 darbinieku, Elīnai 25 (un tikai Elyndi uzņēmumam vidēji 8 darbinieki), kamēr Kingu apgrozījums ir 2 miljoni, Elyndi 1 miljoni (neskaitām visus pārējos uzņēmumus). Elīna tā arī varētu pateikt, ka Elyndi ir vēl 4 mazi uzņēmumi, un kopsummā apgrozījums ir 2 ar kaut ko miljoni. Un vēl pieskaitīt atmazgāto naudu.