smūtijs @ 27.08.2025 09:22
Tas, ko viņa runā neiet kopā ar to, ko viņa dara. Viņa nemācās, tikai skaisti dirš un, ja tu domā, ka viņa cenšās mācīties, tad mani tevi ir jāapbēdina un gudrāka par viņu tu neesi, ja esi noticējusi tiem meliem. Kā var neredzēt, ka viņas vārdi neiet roku rokā ar viņas darbiem?
Roze sarkanā @ 27.08.2025 13:00Skatos live. Elina pa veikalu staigā krūšturī, aizņēmusi laikošanas kabīni, cilvēku nav. Bet stāsta, ka pa dienu pārdevuši 30 tās brūnās imitācijas bikses, visu pilnīgi grābj ārā??bet pie kases tukšums, un darbiniecēm arī jāmelo, pretīgi nav?
šodien jau islika par Helenu. Raksta, ka būs vēl informācijamon_moiselle @ 26.08.2025 08:22Helēna arī laikam samaksāja. Gobzems teica, ka nu tikai būšot tūlīt, bet čušššš. Tāds pats kā viņa paša plaši apspriestās pērkamās dāmas vien viņš ir
Helēna normāla mauka 🤣🤣Roze sarkanā @ 27.08.2025 21:37šodien jau islika par Helenu. Raksta, ka būs vēl informācija
Es sekoju Gobzemam, viņš paceļ tādas lietas, ka traks var palikt, redzot kādi cilvēki mums apkārt.
Burkāniņš @ 27.08.2025 22:10Oi cik didrai briesmīgi sanāk dejot, tāda kokaina, ļoti smagi dejo, plastikas 0. Nav heits, tiešām žēl skatīties kā viņa tur mokas.
smūtijs @ 28.08.2025 08:45
Arī, kā tie visi smagie karekļi netraucē dejot?
Kad viņa bija teikusi, ka grūti ir ar soļu atcerešanos, man radās jautājums, ko tad slavenais zinzino nepalīdz? Reklamēja taču, ka sākot lietojot zinzino omegu smadzenes wow wow wow, kā esot sākušas strādāt. ?
Nesaprotu, kā viņi atrunā ar saviem darbiniekiem šos punktus, kad ir jāpiekrīt visam un jāmelo.Ciena @ 27.08.2025 15:05
Jā, tās darbiniece tā pielien, lai tik dabūtu sev sekotājus vai vispār nav darba stāžs? tajā live, kas laikoja var redzēt cik daudz stulb../ vai meļu sekotāji uzreiz saprotamas šīs personas un nav vērts viņam sekot.
Kur tad Annemarija savu profilu piekopj, bet vai vēl Didriksonei dibenā līž iekšā?! Kā iepriekš tur ķēmmojās viņa.
tas jau sen zināms, viņa jau ilgu laiku klejoja pa veču čatiem un bildes 😂Everests @ 27.08.2025 22:45Helēna normāla mauka ??
Zandinaja @ 28.08.2025 13:16tas jau sen zināms, viņa jau ilgu laiku klejoja pa veču čatiem un bildes ?
Redzēji? :DKirbis32 @ 28.08.2025 13:57
Pirms gada filmējās porņikā ar diviem daiktiem mutē.
Tas ka viņa ir mauka sen zināms!?neko jaunu Gobzems neatklāja vismaz veču aprindās zin ,kas viņa ir. Kalmane ar tāda pati,vai vēl to dara,es nezinu. Bet eskorta firmā strādāja tā var sākumā tik tikt pie naudīgiem klientiem +ig rakstās un piedāvājas.
Ķemojas tāpat tikai pati sev nevis Didrai. Tiesa pa vidu ķēmiem tiek arī pie solīdiem projektiemCiena @ 27.08.2025 15:05
Jā, tās darbiniece tā pielien, lai tik dabūtu sev sekotājus vai vispār nav darba stāžs? tajā live, kas laikoja var redzēt cik daudz stulb../ vai meļu sekotāji uzreiz saprotamas šīs personas un nav vērts viņam sekot.
Kur tad Annemarija savu profilu piekopj, bet vai vēl Didriksonei dibenā līž iekšā?! Kā iepriekš tur ķēmmojās viņa.