Tastastas @ 10.09.2025 20:18
Viņa varbūt nekad nav redzējusi, kāds izskatās smilšu pulkstenis? Tikai kārtējo reizi lieto kaut kur noklausītu frāzi ?
lieniite2015 @ 10.09.2025 22:01Nu meičas. Kura vēlas iet pie Elīnas un staigāt pa noliktavu. piemeklējot sev ko skaistu? Bet galvenais, ka minimālā summa ir 300€, kas tev ir jāatstāj. Jā.. Elīna māk pelnīt un meklēt muļķis. Bet tas viss nav par naudu, tas viss nāk no sirds un no Dieviņa.
smūtijs @ 10.09.2025 22:10
Nu tad es laikam esmu akla un mana vajag brilles, jo es viņas figūrā neredzu nekādu smilšu pulksteni. Nu nav viņai tik tieva vidukļa. Skatoties to ēst gatavošanas video, man vairāk izskatījās pēc taisnstūra.
personīgi pazīstu 35 gadus vecu sievieti ar diviem bērniem mazpilsētā, kam Elīna ir elks. Neēd kā Elīna, skrien uz solāriju kā Elīna, ğērbjas un goras Instagramā kā Elīna un tik pat bezrūpīga pret saviem diviem bērniem, kas katrs no cita tēva + dzīvo ar trešo. Šādi "elki" degradē mūsu sabiedrību, jo sieviete, par ko runāju, bija salīdzinoši normāls cilvēks, pirms sekoja Elīnai.. tagad galvenais instagrams un bērniem dod ēst cīsiņus, cepumus un izklaidei - planšetes. Gada māte, Elīnas kontentu būtu jābloķė no sociālajiem tīkliemlieniite2015 @ 10.09.2025 21:55Tas jau sen bija skaidrs, ka viņa neies ne uz sapulcēm, ne vedīs bērnu, ne izņems bērnu. Labākajā gadījumā uz ziemassvētku pasākumu aizies, i to ja atradīs savu dārgo laiku. Tādu māti kā Elīna ir jākancelē. Viņa ir tik egoistiska..
Un tā kaloriju skaitīšana. Slima uz savu figūru, vnk slima…
Gan jau izlasījusi, ka tā ir labākā figūra, un tagad sev mēģina to piedēvēt. :DTastastas @ 10.09.2025 20:18
Viņa varbūt nekad nav redzējusi, kāds izskatās smilšu pulkstenis? Tikai kārtējo reizi lieto kaut kur noklausītu frāzi ?
Redzot to noliktavu un tās lupatas, kas sasviestas, es pat tur neietu, ja man piemaksātu. :Dlieniite2015 @ 10.09.2025 22:01Nu meičas. Kura vēlas iet pie Elīnas un staigāt pa noliktavu. piemeklējot sev ko skaistu? Bet galvenais, ka minimālā summa ir 300€, kas tev ir jāatstāj. Jā.. Elīna māk pelnīt un meklēt muļķis. Bet tas viss nav par naudu, tas viss nāk no sirds un no Dieviņa.
Atmiņā paliekošs, bet vai tas piesaista pircējus? Nevīžībai un netīrībai sava auditorija, bet nedomāju, ka tā ir tā lielāka daļa, kas ir maksātspējīga.Euclid @ 12.09.2025 07:14Tie mati, pusplikā gorīšanās, briesmīgā noliktava utt. - tas ir mārketinga triks - rādīt ne visu perfektu, blooperus darba ikdienā, procesa aizkulises. Tas skatītājam rada uzticību, ka šis zīmols ir patiess. Rada caurspīdīguma efektu.
Ne velti didra par to sprediķo arī savās runās uzņēmējiem.
Bet, protams, kā jau didra, tas ir pacelts atsitiena līmenī un vairāk ir kā shock content. Kas, pieļauju, arī uz dažiem strādā. Tu pašokējies, bet tas rullītis - un tas, ko viņa tajā reklamēja - ir atmiņā paliekošs.
Euclid @ 12.09.2025 07:14Tie mati, pusplikā gorīšanās, briesmīgā noliktava utt. - tas ir mārketinga triks - rādīt ne visu perfektu, blooperus darba ikdienā, procesa aizkulises. Tas skatītājam rada uzticību, ka šis zīmols ir patiess. Rada caurspīdīguma efektu.
Bet, protams, kā jau didra, tas ir pacelts atsitiena līmenī un vairāk ir kā shock content. Kas, pieļauju, arī uz dažiem strādā. Tu pašokējies, bet tas rullītis - un tas, ko viņa tajā reklamēja - ir atmiņā paliekošs.
man arī sāk likties, ka kautko lieto...kāda pati, bez smadzenēm, tādi paši arī viņas bezsmadzeņu pircēji,, tik labi viss tirgojas, un tieši tāpēc, došu tev baigo, kā pati saka, ahujeno, atlaidi🤣🤣jebkurš tirgotājs pateiks, ja preci labi pērk, tad kāpēc jādod 50% atlaide🤣Izglītība nav vajadzīga, bez nekāda iepirkuma plāna sapirkuši sūdus, ko nevar notirgot, un spriežot pēc Elinas uzvedības, viņai ir izmisums. Tos stulbos video bliež visur, savā, Naura, Elindy profilos, apmakdātās reklāmās, nav par daudz, Didrihsoni? Visur pusplika lēkājoša Elina🤮🤮ar tādu atbaidošu valodu🤮🤮Kingu reklāma ar didriķiem ,arī īpaši nevienu neinteresēja.krmmm @ 11.09.2025 16:33Viņa paliek arvien jokaināka. Rodas iespaids, ka tiešām kādas vielas sākusi lietot. Tas jau pieminētais laivs ar jocīgajām un apdolbītajām acīm, šodien arī turpinās neestētiski storiji ar tiem izpītajiem matiem, lēkā plika kā pērtiķis un runā ļoti jocīgi, ik pa brīdim tā kā izgārdzot kādus vārdus, tai skaitā uzkrītoši krieviski. Uzturvielu trūkums vai stimulanti
sievietei ar lieliem pleciem uzvelk polsterētu žaketi ak jeeeel… var redzēt, ka viņai nepatīk neviens variantsBabebbq @ 12.09.2025 13:55Nu galīgi garām tie komplekti, visām viens un tas pats. Ādas jaka, apsietais rūtainais krekls. Jēga no tā krekla ? Dirsa nesvīst? Un legingi+žakete.. tas arī viss.
Euclid @ 12.09.2025 07:14Tie mati, pusplikā gorīšanās, briesmīgā noliktava utt. - tas ir mārketinga triks - rādīt ne visu perfektu, blooperus darba ikdienā, procesa aizkulises. Tas skatītājam rada uzticību, ka šis zīmols ir patiess. Rada caurspīdīguma efektu.
Un Elyndi pircējas gan jau jūtas ieguvējas, jo dabūja 20% atlaidi 500% uzcenojumam. :DRoze sarkanā @ 12.09.2025 11:50man arī sāk likties, ka kautko lieto...kāda pati, bez smadzenēm, tādi paši arī viņas bezsmadzeņu pircēji,, tik labi viss tirgojas, un tieši tāpēc, došu tev baigo, kā pati saka, ahujeno, atlaidi??jebkurš tirgotājs pateiks, ja preci labi pērk, tad kāpēc jādod 50% atlaide?Izglītība nav vajadzīga, bez nekāda iepirkuma plāna sapirkuši sūdus, ko nevar notirgot, un spriežot pēc Elinas uzvedības, viņai ir izmisums. Tos stulbos video bliež visur, savā, Naura, Elindy profilos, apmakdātās reklāmās, nav par daudz, Didrihsoni? Visur pusplika lēkājoša Elina??ar tādu atbaidošu valodu??Kingu reklāma ar didriķiem ,arī īpaši nevienu neinteresēja.