Babebbq @ 12.09.2025 13:55Nu galīgi garām tie komplekti, visām viens un tas pats. Ādas jaka, apsietais rūtainais krekls. Jēga no tā krekla ? Dirsa nesvīst? Un legingi+žakete.. tas arī viss.
Ciena @ 12.09.2025 19:47Kas viņa slima? Kādēļ liek kaut kādas parūkas? Kas viņai ar tiem matiem notika? Ķipa tas labais viņas salons, ko visu laiku viņa reklamēja, tos sačakarēja?
es atkal sapratu, ka atkal būs bizes. Pēc 5 dienām ~smūtijs @ 12.09.2025 20:22
Pieņemu, ka mellā netika uzreiz pēc bizīšu izpīšanas un ar savējiem negrib staigāt, lai gan liela, ka no zinzino mati augot.
Elīna dzīvo savā iedomu pasaulē kur viņa ir modes eksperte .Luna Com 2000 @ 12.09.2025 18:49Story kur Elīna dalas ar “padomiem” man liekas var rādit psiholoğijas apmācībās ka cilvēks savus kompleksus pārnes uz citiem. No Viņas nāk tāds body shaming. Ta sieviete kas bija uz mērišanos teica ka dēl sportiska auguma varbūt grūtak kko atrast, bet Didrene - problemzona lielie pleci!
Visam sievietem problemzona - ciskas! Es pilnigi ne no vienas sievietes sev apkart nekad neesmu dzirdēju ka problemzona būtu ciskas, vēders jā!. Es nevaru cik bina ir tupa, kko vienu padzirdējusi un maļ! īsas kajas var pagarinat tikai ar platformenēm??♀️
Jo pie pārtikas ir stingras higiēnas prasības. Elīnai ir par to jādomā.twilight Girl @ 13.09.2025 11:46Fuj Elīna neievēro higiēnas normas darbā ar pārtiku . Piemēram labi video varēja redzēt kad nenomazgā rokas griežot kliņģeri uz galda un pēc tam skrien pie drēbju pakaramajiem apgramsta tur drēbes ar visiem pakaramajiem, pēc tam ar tām pašām netīrajām rokām iet griezt kliņģeri .Intervētāja arī būtu ļāvusi Elīnai sagriezt to kliņgeri nevis uzdevusi stulbus jautājumus. Pretīgi tas ir?
Tu laikam neesi redzējusi, kā darba kolektīvā svin ballītes. Atnes Wolt picas, jubilārs caur 10 durvju kliņķiem nogrābājies, visu liek galdā, ar tām pašām rokām. Ja godīgi, darba ēstuvītē esmu novērojusi, ka tikai daži pirms ēšanas mazgājam rokas.twilight Girl @ 13.09.2025 11:59Jo pie pārtikas ir stingras higiēnas prasības. Elīnai ir par to jādomā.
Nevajag attaisnot Elīnas nevīžīgumu. Tajā video redzams kad intervētāja neļauj normāli sagriezt kliņģeri un Elīna steidz ar netīriem nagiem pie drēbēm un pieskaras pie pakaramajiem . Tapēc nav brīnums kad būs atkal drēbes ar defektiem. Es savu kāju nespertu tajā veikalā jo negribētu iegrābties netīrās drēbes. Varbūt Elīnai netīras rokas tik traki nebija bet vienalga ir jādomā .Tie pakaramie tāpat pilni ar baktērijām . Es padomātu Elīnas vietā pirms filmēt video . sākumā smuki sagriezt kūku un tad var filmēt video. Bet Elīna vēl pieskaras sev video vēl nags bija mutē un tad skrien un griež to kliņģeri. 🤢 Nav brīnums kad Nauris vēma un vēl Elīna toreiz filmē Nauri vemjam 🤢Pilgrim @ 13.09.2025 12:04Tu laikam neesi redzējusi, kā darba kolektīvā svin ballītes. Atnes Wolt picas, jubilārs caur 10 durvju kliņķiem nogrābājies, visu liek galdā, ar tām pašām rokām. Ja godīgi, darba ēstuvītē esmu novērojusi, ka tikai daži pirms ēšanas mazgājam rokas.
Pilgrim @ 13.09.2025 12:04Tu laikam neesi redzējusi, kā darba kolektīvā svin ballītes. Atnes Wolt picas, jubilārs caur 10 durvju kliņķiem nogrābājies, visu liek galdā, ar tām pašām rokām. Ja godīgi, darba ēstuvītē esmu novērojusi, ka tikai daži pirms ēšanas mazgājam rokas.
Tastastas @ 13.09.2025 15:58
Kāpēc jubilāram būtu jāgrābstās gar tām 10 picām? Atnāk kastēs, saliec uz galda un atver. Picas parasti atnāk jau sagrieztas. Ja kāds pirms sava gabala ņemšanas nav nomazgājis, tā jau ir paša problēma.
Kirbis32 @ 13.09.2025 15:54Fui,grauž zivis ar nemazgātām rokām,gariem nagiem sūkā atliekas??tad ar pirkstiem pāri matiem.
Ņuris jau zils no siļķes smakas,no galvas līdz kājām.?
Varbūt bez whataboutisma? Ja kolektīvs X dara kaut ko nepareizi, tas nenozīmē, ka tas attaisno kolektīvu YPilgrim @ 13.09.2025 12:04Tu laikam neesi redzējusi, kā darba kolektīvā svin ballītes. Atnes Wolt picas, jubilārs caur 10 durvju kliņķiem nogrābājies, visu liek galdā, ar tām pašām rokām. Ja godīgi, darba ēstuvītē esmu novērojusi, ka tikai daži pirms ēšanas mazgājam rokas.
Aldai visu var redzēt visas problēmzonas ir izceltas. 🤦smūtijs @ 13.09.2025 16:15Tiešām kādai patīk, kā viņu Elīna saģērbj? Aldai ir liekais svars un tā, kā viņu Elīna saģērb vēl vairāk to izceļ.