magdalena333 @ 06.08.2025 08:51Smieklīgi, kam interesē kaut kāda izbijusī Elīnas darbiniece, domāju, ka plašākai tautai interesē vairāk Elīna & Nauris, vai tiešām Gobzemam nav ko teikt par šiem diviem “svētajiem”?Vai tiešām Nauriks labi sapiķojos?
CallMeAnnika @ 06.08.2025 07:16Nē, esošā modele. Tā, kura bija gandrīz 1:1 Elīna, tikai sporto. Viņai tagad ir brūni mati. @bella.xo
Tā kas krieviski runā?Kirbis32 @ 06.08.2025 08:57
Viņa nav izbijusi. Ta ir ta ar tetovejumiem,kura līdzīga Elīnai un tieši vakar ar Martu bija story.
magdalena333 @ 06.08.2025 08:51Smieklīgi, kam interesē kaut kāda izbijusī Elīnas darbiniece, domāju, ka plašākai tautai interesē vairāk Elīna & Nauris, vai tiešām Gobzemam nav ko teikt par šiem diviem “svētajiem”?Vai tiešām Nauriks labi sapiķojos?
barbieyyy @ 06.08.2025 15:12
Rakstīšu jau 10x bet Gobzems man atbildēja ka nav ne jausmas kas ir Nauris Didhrisons. Secinat pašas vai ir samaksāts. Jo to gejuci viss tiktoks zin un ļoti daudz un Gobzems nezinās ?hah,smieklig
Es prasu vai tā ir tā darbiniece kura runāja krievu valodā es nezinu visam vārdus . Atceros bija viena modele laikam sauc Bella kas ļoti reti bildējas un viņa runāja vienā video krievu valodā tapēc domāju kad par to sievieti iet runa.tenkas @ 06.08.2025 15:25tu tēlo?:D vai ?
Bet kāds sakars manam jautājumam ar tēlošanu?tenkas @ 06.08.2025 15:25tu tēlo?:D vai ?
piekritīšu, jocīgi, Gobzems liek šos divkošus mierā. Tā taču ir tagad viņa tēma, bērnu pamet lidostā, neaudzina, nepievērš uzmanību bērna attīstībai, veselībai, visiem melo, tēlo savu itkā stipro laulību, tur varētu rakstīt vēl un vēl...Rozīti riktīgi izpurinājabarbieyyy @ 06.08.2025 15:12
Rakstīšu jau 10x bet Gobzems man atbildēja ka nav ne jausmas kas ir Nauris Didhrisons. Secinat pašas vai ir samaksāts. Jo to gejuci viss tiktoks zin un ļoti daudz un Gobzems nezinās ?hah,smieklig
paris kom. Atpakal jau pateica KURA bella! JAA TAA PATItwilight Girl @ 06.08.2025 16:01Bet kāds sakars manam jautājumam ar tēlošanu?
tak tur nav jāmācas kvantu fizika, lai saprastu, ka normālas adekvātas sievietes tur nepiedalītos un otrais, normāliem cilvēkiem tās lupatas virsū nesēž kā nākas.. tur vajag veikt padsmit operācijas, lai tie sūdi kcik sakarīgi virsū izskatītostenkas @ 05.08.2025 13:19SK. Burkicka/Neida Marta piedalīsies šamējās modes skatē?????? ahujel
twilight Girl @ 06.08.2025 18:34"Forša "dzīve tai darbiniecei aiziet pie Elīnas pastrāda un pats Gobzems sāk rakstīt par viņu..? Kapēc vispār cilvēku vajag pazemot lai nu kāda būtu tā sieviete viņa vismaz nav kā Elīna . Katrs cilvēks pagātnē pieļauj kļūdas. Labāk būtu tas Gobzems uzrakstījis par Elīnu nevis par viņas darbinieci.
Pati sevi nodeva, ka Gobzemam taisnība. Kurš maksās par to, lai neizplata baumas? Ja nebūtu taisnība, piedraudētu ar iesūdzēšanu un samaksātu advokātam nevis Gobzemam.Kirbis32 @ 06.08.2025 08:59
Kā viņa tam Gobzemam lūdzas.?
Bet es taču te atbildēju, ka tā ir @beelllla.xo.twilight Girl @ 06.08.2025 16:00Es prasu vai tā ir tā darbiniece kura runāja krievu valodā es nezinu visam vārdus . Atceros bija viena modele laikam sauc Bella kas ļoti reti bildējas un viņa runāja vienā video krievu valodā tapēc domāju kad par to sievieti iet runa.
Rodas jautājums, vai visām, kuras piedalīsies lupatskatē, maksā par to, ka velta laiku deju priekšnesumu gatavošanai, laiku, ko pavada lupatu noliktavās utt.?emsii @ 06.08.2025 18:06tak tur nav jāmācas kvantu fizika, lai saprastu, ka normālas adekvātas sievietes tur nepiedalītos un otrais, normāliem cilvēkiem tās lupatas virsū nesēž kā nākas.. tur vajag veikt padsmit operācijas, lai tie sūdi kcik sakarīgi virsū izskatītos