turbofejas (4 daļa): "Un pati kliente bija ļoti jauka, ļoti pretimnākoša, ļoti atsaucīga, bet kaut kā acīmredzot pa dienu tās emocijas sakrājas, jo viņa teica, ka tīrot tu atstāj savu enerģiju. un tā tas ir, es tam piekrītu. tāpat es neticu apstākļu sakritībai laikam (..). Bet šeit ir stāsts par to, ka vakarā tās emocijas bija tik sakāpinātas, ka viņa negribēja risināt, viņa negribēja veltīt savu laiku, jo viņa tiešām uzskata, ka mums ir jāatvieglo viņas ikdiena, bet tas tā nesanāca. Bet es apzinos, ka nav iespējams viss, visus klientus dabūt ar pozitīvu atsauksmi. Bet teikšu es jums tā, šodien es paskumšu, vēl 10 dienas padomāšu, bet ķepas es nenolaidīšu, jo es nebūtu tik tālu tikusi, ja mēs būtu tik slikti. Mums nebūtu atkārtotas sadarbības, ilgstošas gadu gadiem, arī ar pedantiskiem cilvēkiem, kas ir gatavi no savas puses pastāstīt, kas viņiem nepatīk un mēs esam gatavi pielāgoties, mēs esam mācāmi, tā ir liela vērtība. bet mīļie cilvēki, ja jūs mums neuzticaties, nesauciet mūs pie sevis, būs šaize, es jums dieva vārds saku, būs viss slikti un būs ļoti slikti. Tikai tad, ja tu mums uzticies un esi gatavs ielaist savās mājās un tici tam, ka mēs nenozagsim neko, ka mēs nedarīsim neko ar informāciju, tad sauc mūs pie sevis. (..) (4/4)