Fionna Gallagher @ 18.07.2025 12:35Jā, next level, filmēt vīru pie poda vemjam. Es tā nekad nespētu. Vīrs vemj, es ķeru telefonu, jāiefilmē kontents. Ir tomēr mazliet arī tomēr privātas lietas. Lai tad Didra nofilmē kā pļūtī un atrāda mums.
Viens staigā apvēmies, otra staigā appļūtījusies. Cik jauks pāris. Latvijas etalons.krmmm @ 18.07.2025 11:19
Un vēl teksts - NO APTIEKAS NEATGRIEZĀS...
Wtf ?
Bet ko viņš visu laiku var vemt? Laikam ar roku mazgāšanu tā pašvakāk
Vēmekļu smaku jūt, s*du smaku nejūt. Pieradusi. :DRumblerx @ 18.07.2025 12:42Nauris smird pēc vēmekļiem, bravo Elīna? Nu kur var būt tik stulbs un vēl stulbāks. Fu, atsekoju debilajai didriksonei.
Aldo @ 18.07.2025 13:11Es ļoti reti ieeju skatīties Elīnas profilu, bet kā ieeju - tā Nauris vemj vai ir saindēšanās… es laikam vēl aiz vien nesaprotu, kāpēc vajag ņemt apartamentus ar virtuvi, ja ēd aizdomīgos ķīniešu restorānos? Kāda no tās virtuves jēga? Un vai nevajadzētu pie ārsta aiziet, lai izslēgtu kādu slimību? Un, pat ja viss ok, tak zina, ka organisms labi nepanes aizdomīgas ēstuves - kāpēc turpina tādās ēst? Tiešam nesaprotu šos divus ?
Reāli pazemo savu vīru.magdalena333 @ 18.07.2025 12:00Nu šis ir vienkārši pretīgi, Elīna Tu esi pretīga cūka, sorry, man trūkst citu vārdu. Es saprotu, ka tas Nauris tam piekrīt, jo sūdīgs kontents viņiem ir super kruta reklāma (ko var gribēt no lohiem), bet šis ir vienkārši pretīgākais, ko esmu redzējusi. Vai viņai nav ne mazākās cieņas pret saviem sekotājiem, ātrāda bērna čuras, kā Nauris sēž uz poda un tagad vēl vemj, nu kur vēl stulbāk. Panāca, lai cilvēki šūmējās, laimīga? Vienkārši zemisks cilvēks, ko tik pa skatījumiem nedarīs. Nu kā, kāda kompānija ar tādām ?var sadarboties????
CallMeAnnika @ 18.07.2025 13:22Viens staigā apvēmies, otra staigā appļūtījusies. Cik jauks pāris. Latvijas etalons.
Helita @ 18.07.2025 12:18Naurim vajadzētu pie ārsta aiziet. Nav normāli ik pa pāris nedēļām vemstīties. Iespējams, ka no tā visa ko viņš rij, viņš nedrīkst nemaz ēst.
Ja to tā uztvertu arī vīrs, tas sen jau būtu sadevis pa tauri tai debilajai un storijus licis izdzest. Bet izskatās, Ka Ņurim nekas nav pretī storijos sedēt ar nolaistam biksem uz poda vai pie poda rīstīties un vemt auditorijas priekšā. Ta ka “dva debila eto sila”, relax.twilight Girl @ 18.07.2025 15:01Reāli pazemo savu vīru.
Dita.D @ 18.07.2025 15:28Un Nauris arī pēdējā laikā balstās tikai chat gpt faktos. Dundurs
Viņai jaatņem telefons,Cilvēkiem intresē gandrīz katrs solis,bet nu ne jau tik traki,ka vemstošs vīrs pie poda,pirms tādiem storijiem jāliek "stop" storijs,lai nesabojātu apetīti.Fui.Ja mums ir rotinieks kādam,visa ģimene nestāv klāt un neskatās kā vemj.CallMeAnnika @ 18.07.2025 13:05Ieraugot to cirku, pirmās domas bija - kurš bija teātra idejas autors un cik labi, ka Dž vēl ir maziņš un to visu neredz vēl pāris gadus.
Es domāju, ka drīzāk pie vainas ir kārtējais rosoliņš, kas somā karstumā staipīts līdzi, jo bagātniekiem nav naudas iepirkties uz vietas 😁Dita.D @ 18.07.2025 15:22
Nu bet kā var nevemt no taukainiem ēdieniem. Tur tak nevienam normālam cilvēkam kuņģis to nepavilktu.
Un roku mazgāšanu arī nevajag atcelt staigājot pa “shady” rajoniem
twilight Girl @ 18.07.2025 15:11Naurim ir obligāti jāšķiras no Elīnas tā pazemot vīru ir zemiski pretīgi. Varbūt Naurim ir stress, tā vietā lai palīdzētu savam vīram atbalstītu Elīna reāli moka savu vīru . Pretīgi zemiski tas ir.??? Varbūt Nauris pārrēdas un tāpēc vemj.
Nu vai nu čalis kož savos komandējumos ,tāpēc,Elīna arī atļaujas tā teikt,ka "uzmeta" viņas. Varbūt pus patiesība viņu uztverē nav meli😅Aurora22 @ 18.07.2025 17:59
Man likās interesanti, ka Elīna teica, ka Nauris ir viņu "pievīlis un uzmetis" ar to, ka viņam slikti un ir tagad tik daudz darbi iekavēti. Nopietni? Vai tad viņš speciāli izdomāja saindēties? : D Nu var jau būt, bet ļoti interesanta reakcija no sievas, kad vīram ir slikti. Elīna ar to parādīja sevi kā milzīgu egoisti, manuprāt.
Aurora22 @ 18.07.2025 17:59
Man likās interesanti, ka Elīna teica, ka Nauris ir viņu "pievīlis un uzmetis" ar to, ka viņam slikti un ir tagad tik daudz darbi iekavēti. Nopietni? Vai tad viņš speciāli izdomāja saindēties? : D Nu var jau būt, bet ļoti interesanta reakcija no sievas, kad vīram ir slikti. Elīna ar to parādīja sevi kā milzīgu egoisti, manuprāt.