Mashka Kakashka @ 25.05.2025 22:44Bet, protams. Bērnam sēdeklis nav, Nauris arī nav piesprādzējies. Deģenerāti, ibio.
mazaaduuda @ 25.05.2025 23:10
Tas brālis viņam ir brālis, vai pusbrālis?
Nauris ir Didrihsons, Ričards ir Tālbergs. Māte arī laikam tagad ar citu uzvārdu - bija Tālberga, tagad Čavare.
nu šito gribētos VP aizsūtīt …Mashka Kakashka @ 25.05.2025 22:44Bet, protams. Bērnam sēdeklis nav, Nauris arī nav piesprādzējies. Deģenerāti, ibio.
Drausmas🤬Mashka Kakashka @ 25.05.2025 22:44Bet, protams. Bērnam sēdeklis nav, Nauris arī nav piesprādzējies. Deģenerāti, ibio.
CallMeAnnika @ 25.05.2025 23:26Apbrīnojami. Vienalga par tiem diviem pērtiķiem, bet žēl mazā Dž, kurš tiek pakļauts lielam riskam. It īpaši uz Ventspils šosejas. Tur bieži notiek letālas avārijas.
Mayaaa @ 26.05.2025 15:46Es atvainojos, bet pizdec, jūs redzējāt?! Viņi vēl aiz vien aptamilu pērk, puisim tulīt 3 gadi!! Mans šoks ir šokā. ?
magdalena333 @ 26.05.2025 16:10Visticamāk, kad ir aukle, tad gan jau bērns ēd arī normālu ēdienu, kad ir ar vecākiem tad vai nu ir pasūtīts/līdzi paņemts ēdiens, vai nu pudele. Vai Elīna kurai it kā tik ļoti patīkot gatavot, pabarot citus ir kādreiz pastāvējusi pie plīts un pagatavojusi normālu maltīti Džeisonam? Viss ko es redzu ir, ka viņa dod viņam sieriņu, banānu, netīras ogas, pudeli vai ar pirkstiem kaut ko iegrūž mutē no pasūtītā ēdiena. Bet, ja vēl Nauris šad tad ir nopelnījis, ka viņam pagatavo kaut kādu dīvainu ēdienu, kas patiesībā ir tikai dēļ kontenta, jo cita nav ko radīt tajā dienā, tad Džeisons, diemžēl, vispār nav Elīnas pūļu vērts!
Un Anna vēl skaitoties Elīnas draudzene.krmmm @ 26.05.2025 10:19Skatos Annas storijus, un tur viņas apsveic to Zinzino Zani, kas Elīnai iestāstīja to visu par mīkstajām šūnām, par kkāda liela titula sasniegšanu piramīdā. Izskatās, ka zem viņas ir Anna un attiecīgi Elīna - sanāk, ka Elīnas iesaiste viņaicir atnesusi to kroni ? džekpots reāli. Elīna droši vien pat nesaprot, kā augšas no viņas pārdotā smeļ
CallMeAnnika @ 26.05.2025 17:51Un Anna vēl skaitoties Elīnas draudzene.
Vai tad nebija tā, ka Annai vienā brīdī pat nebija, ko ēst? Elīna uz mirkli tēloja, ka rūp, bet labākās draudzenes problēmas jau aizmirsušās, un reģistrējās zem bišu mātes.