Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Reitings 2692
Reģ: 15.09.2023
Tricks and Tips @ 16.01.2026 22:42

Cik tevī ir daudz ļaunuma

Labāk pastāsti cik daudz ļaunuma ir “svētajā” Anniņā, kura cilvēkiem tirgo Zinzino sūdus. 🙄
16.01.2026 23:12 |

Reitings 9596
Reģ: 14.09.2024
IceCream @ 16.01.2026 22:37

Nez no kā tās krūtis tukšas, ja viņa ar slaveno Kabritu baroja jau no pirmajām dienām. Toreiz vēl teica, ka izplatītāji ieteikuši pagriezt otrādi, lai neredz numuru, jo pirmo aizliegts reklamēt.

Vai tad tā tomēr nebija Elīna, kas tā darīja, ne Anna?
16.01.2026 23:13 |

Reitings 129
Reģ: 09.12.2025
Man patiesībā ir mazliet žēl Elīnu. Tā tīri cilvēcīgi, attejot no viņas biznesa un visa pārējā. Tas cilvēks sevi nemīl. Ne kripatiņu, ne milimetru, neko no sevis, savas būtības, ķermeņa kurā dzimusi. Nekā no tā. Es neesmu pret uzlabojumiem, ja ir kāda asimetrija vai tik tiešām ir kādi kompleksi, kas traucē pilnvērtīgi dzīvot. Bet šādi visu ķermeni izmīcīt no jauna. Un tas viss vairāku gadu garumā. Un mazliet arī kauna traips Naurim un tuvākajai ģimenei. Ka nav spējuši nekad viņai likt pašai saredzēt, ka ir skaista bez visa tā, kas viņai ir tagad. Cilvēks aizpilda tukšumu sevī, kas nav aizpildāms ar nevienu manipulāciju. Un kam tagad tās lūpas, ja tika taisītas lielā deguna dēļ? Ņems to visu ārā?
16.01.2026 23:16 |

Reitings 2771
Reģ: 10.09.2021
Protams, ka viņa nepriecājas par citu bērnu nāvi. Bet tas ir egoistiski un zemiski teikt, ka Dievs strādā un varens, t.i. pasargāja. Ar ko tad Anniņas bērni labāki par tiem kas nomira?
Vārdu sakot jādomā tak līdzi ko runā.
16.01.2026 23:17 |

Reitings 1676
Reģ: 01.08.2021
Nu cerams ka Anniņa vairs šitajās Pidriksonu afērās neiesaistīsies. Asins pārliešana ir ļoti nopietna lieta, tur tad galīgi tā operācija negāja pēc plāna. Redz kā tomer iekšējās bailes/intuicija bija pamatota. Skatoties uz Annas pieredzi, man liekas ka Turcijas klīnikai ir sanākusi totāla antireklāma. Lai Annai izdodas atkopties bez sareźğījumiem
16.01.2026 23:29 |

Reitings 1950
Reģ: 25.01.2023
Tastastas @ 16.01.2026 22:20
Bišķiņ jau Annai par daudz brūkat virsū par to traģēdiju. Pirmkārt, tajā mājā, stāvā, kurš arī izdega bija jābūt viņas meitiņām un tikai laimīgas sagadīšanās dēļ viņu tur nebija! Tas vien jau ir milzīgs pārdzīvojums un viņai noteikti ir smagi. Otrkārt, viņa atrodas citā valstī no saviem bērniņien. Un treškārt, viņa ir sazāļota un sāpēs.
Pie tam,kā viņa var zināt ,ka ir bojagajušie,ja pati uzzināja no draudzenes zvana,ka māja degusi,un vinas meitiņām biju paredzēts tur būt.Protams ,ka primārais caur savām sapem būs pateicīga Dievam ,ka meitenes nebija tur.Es arī kā nekristiete,pateiktos Dievam par tādu apstākļu sakritību,un tad tikai sāktu apjaust par traģēdiju kā tādu
16.01.2026 23:38 |

Patīk
Reitings 672
Reģ: 02.05.2020
Pīķene @ 16.01.2026 23:16
Man patiesībā ir mazliet žēl Elīnu. Tā tīri cilvēcīgi, attejot no viņas biznesa un visa pārējā. Tas cilvēks sevi nemīl. Ne kripatiņu, ne milimetru, neko no sevis, savas būtības, ķermeņa kurā dzimusi. Nekā no tā. Es neesmu pret uzlabojumiem, ja ir kāda asimetrija vai tik tiešām ir kādi kompleksi, kas traucē pilnvērtīgi dzīvot. Bet šādi visu ķermeni izmīcīt no jauna. Un tas viss vairāku gadu garumā. Un mazliet arī kauna traips Naurim un tuvākajai ģimenei. Ka nav spējuši nekad viņai likt pašai saredzēt, ka ir skaista bez visa tā, kas viņai ir tagad. Cilvēks aizpilda tukšumu sevī, kas nav aizpildāms ar nevienu manipulāciju. Un kam tagad tās lūpas, ja tika taisītas lielā deguna dēļ? Ņems to visu ārā?
gan piekrītu gan nepiekrītu. Lielākajai daļai mums, sieviešu, ir kompleksi citu sieviešu dēļ. Šajā forumā blakus diskusijā nupat nolika Jelinskas augumu.. es atvainojos, var nepatikt cilvēks, bet būsim objektīvi, Jeļa ir vizuāli hot. Un man viņa ļoti nepatīk ar saviem izgājieniem, bet tas ir fakts. Un tas pats ar Elīnu - viņas izskatu te apspriež un noliek nepārtraukti. Viņai bija pleķains augums no paštonējošajiem, viņa salasījās, kā te noliek un iesaka solāriju, tagad skrien uz solāriju. Bļ, dāmas, daudzās valstīs solārijs bez ārsta zīmes ir aizliegts, jo solārijs ir kancirogēns. Bet kas Elīnu uz solāriju noveda? Citas sievietes. Kad viņai 50+ būs ādas vēzis, lielās ieteicējas uzņemsies kādu vainu? Protams, nē.. Un tā ir ar visu. Viņa pieņemsies svarā, ká te iesaka, viņu te tāpat bez sāls noēdīs, jo atkal nebūs labi. Jo cilvēki nespēj atšķirt nepatiku pret personību un to nodalīt no izskata apspriešanas. Ja mani šitā, tīri pie izskata visu laiku izķidātu, man arī būtu kompleksi, kuru man šobrīd nav un ar izskatu esmu apmierināta. No kurienes, jūsuprāt, viņai ideja par visām plastiskajām. Te vaino Nauri, bet sorī meitenes, esam objektīvas. Šis forums visiem te apspriestajiem cilvēkiem, kuri šo lasa, nepalīdz. Un lūdzu nesākt ar "viņa publiska persona, pati izvēlējās" atmazgas, jo te bieži nolikšana iet tādos toņos un līmeņos, kādus pats velns nav pelnījis...
17.01.2026 00:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)