Jā, Elīna pat neplāno bērnu laist uz bērnudārzu. Vai viņa diez zin, ka 5 gados būs obligāti? :D Elīnai neviens nepateica. :Dsmūtijs @ 21.08.2025 18:26
Ja pareizi atceros, tad podkāstā ar Niku teica, ka neplāno laist bērnudārzā.
CallMeAnnika @ 21.08.2025 19:15Jā, Elīna pat neplāno bērnu laist uz bērnudārzu. Vai viņa diez zin, ka 5 gados būs obligāti? :D Elīnai neviens nepateica. :D
Bubuu @ 21.08.2025 19:20
Var arī mājās apmācīt, ko skaidrs, ka reāli viņi nedarīs, bet formāli iespējams skaitīsies, ka tiek apmācīts. Tas pats ar pamatizglītību, neticu ka laidīs parastā skolā, vedīs uz un no skolas, ies uz vecāku sapulcēm un ziemassvētku koncertiem? Smiekli nāk. Ir taču tālmācības iespējas.
Diemžēl ir ganTastastas @ 22.08.2025 08:05
Sākumskolai, šķiet, tālmācības nav gan. Tas vēlāk. Bet ir mājmācība. Vai privātskolas. Jo viņi taču Didrihsoni, neies jau būt kā visi.
smūtijs @ 16.08.2025 09:26
Man liekas, ka tur Nauris ar vēl kaut ko nelegālu nodarbojas, jo tās miljons telpas, kuras viņi maina un remontē ir baigās naudas. Es tiešām brīnos, ka viņi vēl nav paņemti no VID, ņemot vērā ntās firmas un to, ka pagājušā gadā strādāja ar zaudējumiem.
Nu, nevajag gan tik mazu laist dārziņā. Ja vien nav situācija, kad mātei IR jāstrādā, lai izdzīvotu. Tu laid par agru un vēl lepojies. Bērnam vēl vajag mammu, žēl, ka agrā jaunībā to nesaprot.lieniite2015 @ 21.08.2025 18:24Ahh. Man tik žēl tā nabaga puika. Diez vai viņš uzsāks bērnudārza gaitas septembrī? Manējais jaunāks par 3 mēnešiem nekā Džeisons un septembrī sāks dārziņu. Viņam prieks un man arī. Uzskatu, ka nu jau būs gatavs.
Es tik skatos didras stories, ātri pārtinot protams, un redzu tikai lupatas, lupatas, fotosesijas un tīksmināšanās par sevi. Dara visu sevis labā, brīvos brīžus nu jau aizpilda ar dejošanu, lai nebūtu tik mājās pie dēla. Kāpēc dēlam nav dejošanas nodarbības? Kāpēc viņam nekas netiek? Kāpēc viņam dien dienā jāsēž mājās ar aukli un jāskatās angļu multenes? Kāpēc viņam neļauj attīstīties tie dumja vecāki? Kāpēc brīvdienā svētdienā viss, kas viņam tiek ir kafejnīca, šopings un rotaļu laukums? Tikko pēdējais mēnesis tika veltīts tam festivālam, dēls bija novārtā. Tagad arī, neizskatās, ka tiek gatavots dārziņam mēnesi iepriekš. Priekš kam viņš viņiem vispār ir, es nesaprotu. Ja mīlestība viņam no vecākiem tiek vienu reizi nedēļā. No aukles arī izskatās, ka jēgas nekādas, ja jau runā angliski vairāk nekā latviski, multenes skatās dien dienā. Kad Elīna filmējas mājās, visu laiku fonā redzamas multenes.
Kad viņiem beidzot daleks, ko nodara dēlam.
Ainārs ir pārāk gudrs, lai sadarbotos ar tādiem pamuļķiem Didrihsoniem.Ciena @ 22.08.2025 11:25
Tur kaut kas sarunāts. Jap, pirms vēlēšanām viņam stāvēja uz skatuves un reklamēja Aināru Sleseru un, kā ir viņa partijā un darbosies, bet pilnībā pazudusi no sabiedrības. Viņai tikai samaksāja lielu Krievijas naudu, lai runā.
KatyB @ 22.08.2025 15:16https://failiem.lv/u/2c9qkckufj
Bez vārdiem ?♀️
Vai viņa agrāk neteica ka gājusi profesionālas dejās? Viņai kustības ir vienkārši briesmīgas, saraustitas un vispār nekādas plastikas. Laikam jau tāpēc viņu no tam dejām izsvieda.
Pilgrim @ 22.08.2025 12:18Nu, nevajag gan tik mazu laist dārziņā. Ja vien nav situācija, kad mātei IR jāstrādā, lai izdzīvotu. Tu laid par agru un vēl lepojies. Bērnam vēl vajag mammu, žēl, ka agrā jaunībā to nesaprot.
Citēju tavu - “bērnam vajag vēl mammu”, tas ir Didrihsonu gadījumā. Vot viņam vecāku uzmanības ir ļoti ļoti maz.Pilgrim @ 22.08.2025 12:18Nu, nevajag gan tik mazu laist dārziņā. Ja vien nav situācija, kad mātei IR jāstrādā, lai izdzīvotu. Tu laid par agru un vēl lepojies. Bērnam vēl vajag mammu, žēl, ka agrā jaunībā to nesaprot.
Nu briesmīga tā viņas dejošana ar savu vulgaritāti un mantību izrādīšanu. Viņai laikam uzmanības par maz. Kāpēc kaut kad tāds jāliek internetā un jālepjas???Bitīte @ 22.08.2025 15:39
Tieši to pašu padomāju. Nu, nav skaisti. Būtu kaut labāk ielikusi video vēlāk, kur kaut cik ir ietrenēta plastika un vieglas kustības.
Un tā redzamā kājstarpe... nu piedodiet, atvainojiet. Māte, biznesa lēdija un kristiete?! ? Gribēja seksīgi izskatīties - tak uzvelc kaut šortiņus, vai pieguļošus legingus. Bet šis... ??♀️
KatyB @ 22.08.2025 15:16https://failiem.lv/u/2c9qkckufj
Bez vārdiem ?♀️
Vai viņa agrāk neteica ka gājusi profesionālas dejās? Viņai kustības ir vienkārši briesmīgas, saraustitas un vispār nekādas plastikas. Laikam jau tāpēc viņu no tam dejām izsvieda.
Kāda? SIA Didrihsoni ir klātienes veikals, Elyndi SIA ir internetveikals.sauliiite.paula @ 22.08.2025 13:02Prece iet caur sia didrihsoni