Elīna nevar pārdzīvot, ka šie svētki nav par viņu, tāpēc mēģina sevi izcelt. :D Nezinu gan, kas no Elīnas būtu, ko mācīties. Kā uztaisīt 8 fotostudijas, bet tāpat bildēties citās, vai kā pārtaisīt vienu veikalu, ko gribēja slēgt. :Dlieniite2015 @ 05.06.2025 22:01Kas tas vispār bija??? Kur tad Elīnīt tavs otrs veikals šo 8 gadu laikā, ja jau tāda biznesmene? Vai tik to pašu negribēja klapēt ciet?
Tas laikam bija domāts, ka Loretai jāsaka paldies Elīnai par salonu, kurš pastāv jau gadu. Un ja draudzēsies un parādīsies Elīnas story, tad atvērsi vēl vienu salonu. Itkā Elīnas dēļ, Loretai viss iet uz augšu. Nu lose
Domāju Loreta pārtrauks ar tādu divkosi draudzēties.lieniite2015 @ 05.06.2025 22:01Kas tas vispār bija??? Kur tad Elīnīt tavs otrs veikals šo 8 gadu laikā, ja jau tāda biznesmene? Vai tik to pašu negribēja klapēt ciet?
Tas laikam bija domāts, ka Loretai jāsaka paldies Elīnai par salonu, kurš pastāv jau gadu. Un ja draudzēsies un parādīsies Elīnas story, tad atvērsi vēl vienu salonu. Itkā Elīnas dēļ, Loretai viss iet uz augšu. Nu lose
twilight Girl @ 06.06.2025 15:19Domāju Loreta pārtrauks ar tādu divkosi draudzēties.
Nauris arī valkā kleitas un Elīna katru rītu uzkrāsojas, uzvelk plastmasas parūku un AIDĀ. :D Labi teikts, Roj! :D :D :Damareto @ 06.06.2025 17:06Omg boitoiroi!!!! Par Nauri video, es esmu gar zemi - nu tā arī ir!!!! ???
Labāk būtu paklusējis.amareto @ 06.06.2025 17:12Un tie Naura storiji par nodokļu maksāšanu un Šlesera slavināšanu, es esmu pārsmējusies ???
CallMeAnnika @ 06.06.2025 17:29Labāk būtu paklusējis.
Man rodas sajūta, ka Šlesers ir aizliedzis Elīnai runāt. Viņa taču ir viedokļu līdere, ko tad nesaka nevienu vārdu par vēlēšanām? Šlesers saprot, ka Elīnas smadzenes pārstājušas močīt jau sen, tāpēc labāk, ka viņa klusē, lai Nauris runā un popularizē caur puķītēm viņu.
Nu tas ir vienīgais ,kas mannāk prātā,kupošais saltiņš jau bija nonācis apritē.Tagad atklās ar Dieva spēku met nost ,vēl pieliks zin zino.Un hops reklāma gatavaCallMeAnnika @ 06.06.2025 16:54Elīna pirmdien atklās, ka 3 gadus pīpēja? :D
Viņa varēja atklāt savām naivajām fanēm, ka visu laiku melo. Par visu.
Es arī gribu redzēt .Kirbis32 @ 06.06.2025 20:08Kada var ielikt story Naura šeit? Jo tas lohs bloķē.
twilight Girl @ 06.06.2025 21:44Es arī gribu redzēt .
Vismaz kāds influenceris sāk runāt par viņiem patiesību. Savās acīs baļķi neredz…CallMeAnnika @ 06.06.2025 17:24Nauris arī valkā kleitas un Elīna katru rītu uzkrāsojas, uzvelk plastmasas parūku un AIDĀ. :D Labi teikts, Roj! :D :D :D