Jā es arī redzēju . 🤬🤦 Viņa nepadomāja par līdzcilvēkiem un par to kad sētniecei pēc tam jākopj tas vis .🤬🤦amareto @ 24.05.2025 13:35Viņa tiešām šampja korķi un metālus vienkārši brutāli izmeta pa logu???? ?
Luna Com 2000 @ 24.05.2025 13:03
Augustā tai modes skate būtu jabūt rudens/ziemas kolekcijai.
100% tas būs kkas lēts VS stilā ar spārniem un gliteriem. Vina nemāk ne stilizēt ne pasniegt apğerbu.
Bet varbūt tā būs modesskate apğerbam kas -NEPARESNINA
twilight Girl @ 24.05.2025 15:46Jā es arī redzēju . ?? Viņa nepadomāja par līdzcilvēkiem un par to kad sētniecei pēc tam jākopj tas vis .??
IceCream @ 24.05.2025 14:59Ka ar dēlu kādreiz izietu divatā pastaigāties.
Kur nu....
Iedomājaties, reāli. 3 gadi puikam. Māte inkubators ne reizi nav ar viņu kur izgājusi normāli kaut kur padzīvoties. Divatā.
viņā nav iespējams klausīties. Dirš vienā diršanā.Zandinaja @ 24.05.2025 13:56ieraksti tiktoka viņu mekletaja un paskaties video kaaa viņa izskatījās nesen tur izmetiiis , mazas luuupas bija, pēc ķīnietes kaut kādas ? man ne visai viņa patik
Es tieši to pašu nodomāju. :D :Dsheidiya @ 24.05.2025 15:26“Kāda iemesla dēļ tu jebkad dzīvē esi prasījis kādam padomu un ieklausījies kāda viedoklī, kuram nav rezultāta un kurš tieši neko nav sasniedzis, jo tieši viņš ir vislielākais daiļrunātājs, kuram nav rezultātu šajā dzīvē. Ja tu esi uz ceļa, ka tu gribi kaut ko mainīt, atmest slikto, pievēs uzmanību, kurā tu ieklausies.” - Jess Elīn, tu tikko sevi perfekti noraksturoji ?
Tā arī ir vienīgā pastaiga gandrīz 3 gadu laikā, un tā pati fake. :D Izgāja pastaigāties un "nejauši" satika žurnālisti. :Dcory @ 24.05.2025 17:25
Bij, bij taču aizgājuši divatā pastaigāties (Džeisons vēl bija ratos), kad “netīšām” pastaigas laikā satika žurnālisti no Santas, kas viņu turpat pastaigas laikā arī nointervēja ?
Masu skati jau ir nodrošināti - Vasiļevska, abas EHR meitenes, Kingu īpašnieks, Anniņa un ZinZinoo darbones, Miķelis Baštiks, Helēna, Naura draugi un viņu draudzenes, noteikti būs arī Andža, Diāna Kudrjašova, Skropstu studijas meitene, Sationi bags īpašniece, Mella un vēl citi no viņas mentoringa. Tur jau salasīsies ap 20-50 cilvēku.Everests @ 24.05.2025 21:29Tā idiote savāks 400 idiotus? Biļete droši vien būs 500€. Neticu ka savāks. Atkal iedos mistisku atlaidi, lai pāris muļķi pērk, bet tāpat vajadzīgo tautu nesavaks. Es jejbogu.
Tagad jau viņa palaida ražotnes publiski ,kur atsevišķas lietas drukā ar Elindy birku uz vietas.Domā tāpat vien?Gan jau apakšā ir tam kautasCallMeAnnika @ 24.05.2025 23:32Ja nu kāda Elīnas fane ienāk šeit un šo izlasa:
Kas ir zīmols apģērbu nozarē?
Modes zīmols: uzņēmums, kas izstrādā savu dizainu, bieži vien arī pats ražo vai cieši sadarbojas ar ražotājiem.
Tirdzniecības zīme ar rebranding: uzņēmums iepērk apģērbus vairumā un pārdod tos ar savu logotipu vai iepakojumu (bez būtiskas pievienotās vērtības dizainā vai kvalitātē).
? Ja Elyndi:
neveido savus dizainus,
neveic ražošanu,
bet vienkārši pārpako/importē gatavu produkciju,
tad tas juridiski nav pilntiesīgs zīmols modes izpratnē, bet tas var tirgus komunikācijā pozicionēties kā zīmols – tas ir bieži izplatīts mārketinga paņēmiens.