es jau uzrakstīju PTAC, viņi šo to atbildēja, bet šeit nerakstīšu, lai tik tas pārītis turpina sludināt savu zinzino…telma @ 16.05.2025 19:11Vai kāda, kas prot, var Ptac nosūdzēt tos Naura storijus? Tagad uz 4 mēnešiem velk tīklā, ka ne, atgriezīs naudu ?
He730 @ 16.05.2025 19:38es jau uzrakstīju PTAC, viņi šo to atbildēja, bet šeit nerakstīšu, lai tik tas pārītis turpina sludināt savu zinzino…
Luna Com 2000 @ 16.05.2025 21:03100 000 pasūtijumi 1,5 gada laikā? Sanāk ap 200 pasūtijumu pilnīgi katru dienu! Kāds tam tic vispār? Mazajā Latvijā kur visi māk pasūtīt Shein
100% šmaucas uzlika kkadu poziciju nez un 5 centiem un tik laida, lai pēc tam dižotos ar statistiku.
Un kā cilvēkam kam 200 pasūtijumi katru dienu + offline veikals būtu vajadzība tik ļoti bāzties ar savu Zinzinu.
Tu kā uzņemejs atīstītos un pardotu savu preci nevis ka izmisis listu iekša piramīdā.
Melo, melo, melo
No, changing your Shopify store name or other business details will not cause your lifetime order count to reset to zero. The order numbering system, which tracks your order count, is separate from your store's name. Your order numbers will continue to increment, regardless of changes to your store's branding or legal name.
emsii @ 16.05.2025 17:23Kā man šitie #idarasi jau ir līdz kaklam ? zinzino, greenway, Amway, chogan, atomu mihi un pārējie sūdi.. jau reāli vemt gribās, uz katra stūra kkas kko piedāvā
cory @ 16.05.2025 21:19
Didrene kā vienmēr piepušķo- tie 100,000 pasūtījumi ir ' lifetime orders' nevis 1.5 gada laikā ar jauno nosaukumu. Faktiski kopš tikai izveidots konts un hvz, kad tas notika, jo es pie šiem neiepērkos, bet 100 punkti, ka tas bija vēl pirms Elyndi nosaukuma!
Vairāk info šeit: https://milestones.shopify.com/
Bet tas ir vāks, kas ar viņiem abiem pēdējā laikā notiek.. Domā, ka ir liela auditorija, ka nu tik varēs cilvēkus šmaukt. Ķipa bizensa guru un baigie cilvēku iedvedmotāji, īstenība muļķu čakarēšana un naudas izspiešana, ar savien zinzino un lupatu bodi. Viss , kas viņiem interese ir nauda, nauda, nauda, jo nu Naurim tak labākais viesu nams Latvijā ir jāceļ, vecākiem jāpalīdz ar māju, un gan jau sev paši māju arī ceļ pa kluso..He730 @ 16.05.2025 19:38es jau uzrakstīju PTAC, viņi šo to atbildēja, bet šeit nerakstīšu, lai tik tas pārītis turpina sludināt savu zinzino…
Jā, taisnība. 100'000 pasūtījumi ir kopš laika, kad pastāvēja Butterfly mājaslapa. Tas ir no 2019? 2020? gada aptuveni, ne tā?cory @ 16.05.2025 21:19
Didrene kā vienmēr piepušķo- tie 100,000 pasūtījumi ir ' lifetime orders' nevis 1.5 gada laikā ar jauno nosaukumu. Faktiski kopš tikai izveidots konts un hvz, kad tas notika, jo es pie šiem neiepērkos, bet 100 punkti, ka tas bija vēl pirms Elyndi nosaukuma!
Vairāk info šeit: https://milestones.shopify.com/
jā. Didra ir teikusi, ka dēls viņu mīlēs tā pat, lai ko viņa darītu… bet tā nebūs.. tā nav kā viņa iedkmajas, ka bērni ir kaut kas pašsaprotams…lieniite2015 @ 16.05.2025 22:28Bet tas ir vāks, kas ar viņiem abiem pēdējā laikā notiek.. Domā, ka ir liela auditorija, ka nu tik varēs cilvēkus šmaukt. Ķipa bizensa guru un baigie cilvēku iedvedmotāji, īstenība muļķu čakarēšana un naudas izspiešana, ar savien zinzino un lupatu bodi. Viss , kas viņiem interese ir nauda, nauda, nauda, jo nu Naurim tak labākais viesu nams Latvijā ir jāceļ, vecākiem jāpalīdz ar māju, un gan jau sev paši māju arī ceļ pa kluso..
Pilnīgi abi kā tādi uzmācīgas mušas ar visiem viņu runāšanas pesteļiem un nu jau piramīdshēmu ievilināšanu.
Kur paliek ģimeniskās vērtības, laiks ar dēlu, dēlu audzināšana un kopā būšana.. Laiks ir nauda viņiem, bet to, ka dēls aug un laiks paiet tik ātri, viņi neapzinās.. Neapzinās, ka nav klātesoši dēla varbūt svarīgis brīžos, kad viņš kaut ko jaunu iemācās, izzina pasauli…
jā, ka viņi jau ir informēti par šiem diviem…mazaaduuda @ 16.05.2025 20:49
Tas ir ar mērķi, ka viņus var sodīt par viņu darbībām?
Nē, viņa vēl uzsver un saka, ka 100k pasūtījumi kopš Elyndi rebrendinga nevis no sākuma.Luna Com 2000 @ 16.05.2025 22:22
Viņa jau teica ka ar visu Butterfly milions pasūtijumi bija?
Luna Com 2000 @ 16.05.2025 22:22
Viņa jau teica ka ar visu Butterfly milions pasūtijumi bija?
Everests @ 17.05.2025 00:08Man sanāk, ka ja 5 gados (piem.) viņai savākti 100k pasūtījumi, tad diena tie ir vidēji 57. tāpat neticami daudz liekas , priekš vienas appiseju bodes.