emsii @ 15.06.2025 12:24Tikko Nauris iepiļīja storiju ar Džeisonu karuseļos.. lieki piebilst, ka neredzēju nekur gada močītāju
Neesmu Naura fane, bet šoreiz jāuzslavē Nauris, ka aizveda Dž uz Saldejuma un Kārumu festivālu Mežaparkā, kamēr māte uzņem ciemiņus pie sevis un izvadā druškas pa noliktavu, lai piemērītu lupatas.Tastastas @ 15.06.2025 17:31
Gada močītājai atkal jāpļurkst kārtējā paštīksmināšanās podkāstā. Ar bērnu lai noņemas Nauris, viņš taču tāpat nekad neko nedara.
CallMeAnnika @ 15.06.2025 17:49Neesmu Naura fane, bet šoreiz jāuzslavē Nauris, ka aizveda Dž uz Saldejuma un Kārumu festivālu Mežaparkā, kamēr māte uzņem ciemiņus pie sevis un izvadā druškas pa noliktavu, lai piemērītu lupatas.
Kāds šoreiz bija Elīnas attaisnojums, lai nebrauktu kopā kā ģimene un nepavadītu kvalitatīvi svētdienu ar dēlu un vīru?
Alda šobrīd jau ir vienā piramīdshēmā. Kaut kas ar kruīziem saistīts. :D Izskatās, ka nevar atrast savu vietu, kad aizklapēja biorezonansi.LadyBugy @ 15.06.2025 19:44
Viņa taču kladzināja, kad svetdienas ir gimenes dienas.
Man šķiet, ka tā Alda izplatīja NL, youyo, tagat pērmetīsies uz zinzino??
Candelaria @ 15.06.2025 22:15Mati viņai ir traģiski un pati doma,ka aug mazie matini,nē Elīna tie ir tavi aplauztie mati. Sataisot tas trakas frizūra skats ir vēl bedigaks ,plikumi ,plaksnes
Zandinaja @ 16.06.2025 13:00Tā muļķe laikam nekad nesaprot, ko tas bērns saka. Vienmēr stulbi nosmejas.
telma @ 16.06.2025 17:17Bļin, to sunīti tiešām 8 gadus tur uz tabletēm un nerisina situāciju? Ja viņai nospļauties par savu bratz lelles ķermeni, ok, bet kādēļ suni moka? Man ir pieredze ar šo, skaidri zinu, ka var atrisināt un dot dzīvnieciņam normālu dzīves kvalitāti. Tās ir zāles kursu veidā, barības maiņas, šampūni un viss pārējais, kamēr atrod iemeslu un ārstē cēloni.
Elīna pat savu dēlu neaizved pie ārsta, kur nu vēl suni. Arī mamaša tāda pati izskatās.telma @ 16.06.2025 17:17Bļin, to sunīti tiešām 8 gadus tur uz tabletēm un nerisina situāciju? Ja viņai nospļauties par savu bratz lelles ķermeni, ok, bet kādēļ suni moka? Man ir pieredze ar šo, skaidri zinu, ka var atrisināt un dot dzīvnieciņam normālu dzīves kvalitāti. Tās ir zāles kursu veidā, barības maiņas, šampūni un viss pārējais, kamēr atrod iemeslu un ārstē cēloni.
vispirms latviešu valoda ir jāiemācās un tad tikai citas valodas.Japānas princese @ 16.06.2025 15:55
Man liekas puika runā kaut ko, bet alngliski. Ja visu laiku skatās tv, nav jau brīnums. Nav jau slikti, ka apgūst valodas, bet vajadzētu tā kā arī latviešu valodu mācīt, runāt, lasīt grāmatas. Bet biznesmeņiem nav laika. Aukle laikam arī baigi nerunā ar to bērnu.
Varbūt Nauris domā, priekškam Hārvardā latviešu valodu? :DEverests @ 17.06.2025 08:53vispirms latviešu valoda ir jāiemācās un tad tikai citas valodas.
Everests @ 17.06.2025 08:53vispirms latviešu valoda ir jāiemācās un tad tikai citas valodas.
Zandinaja @ 17.06.2025 09:27kas viņām visām ir ar to vēderu? Tad didrai, tagad šī runā par to ?? laikam nav laika aiziet uz tualeti, jāmočī, tad viss nosprūst, aa un nav arī laika paest normālu ēdienu
nekas, nekas - tūliņ suncim iedos bombiskās šķiedrvielas un astoņu gadu nolaidība un cietsirdība būs kā ar roku atņemta! 💪telma @ 16.06.2025 17:17Bļin, to sunīti tiešām 8 gadus tur uz tabletēm un nerisina situāciju? Ja viņai nospļauties par savu bratz lelles ķermeni, ok, bet kādēļ suni moka? Man ir pieredze ar šo, skaidri zinu, ka var atrisināt un dot dzīvnieciņam normālu dzīves kvalitāti. Tās ir zāles kursu veidā, barības maiņas, šampūni un viss pārējais, kamēr atrod iemeslu un ārstē cēloni.