Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Reitings 175
Reģ: 15.03.2025
magdalena333 @ 04.05.2025 14:26
Pēc būtības tā arī ir, viņai ir agrīnā menopauze, tik viņas gadījumā, teorētiski organisms var atsākt strādāt, ja viņa to tiešām vēlētos. Es tik domāju, ja tas tā turpināsies ilgstoši, vai viņa vienā brīdī ļoti strauji nenovecot, kā tas notiek ar sievietēm, kam iestājas menopauze, jo šie iztrūkstošos hormoni ir ne tikai atbildīgi par mūsu ciklu, bet tajā skaitā par mūsu ādas stāvokli arī!
viņa jau tagad izskatās novecojusi mati krīt ārā staigā ar parūku.
04.05.2025 18:00 |

Reitings 92
Reģ: 13.10.2023
Ar parūku ir smuki
Piepītās bizītes gan kā skeletgalva ar resnu degunu
Briesmu lietas
Toties pasākums izpārdots
04.05.2025 19:42 |

10 gadi
Reitings 4287
Reģ: 25.05.2009
Didra stāsta, ka tā sievas lūgšanas grāmata esot tik laba, ka sold out pie Jāņa Rozes. Man gan aizdoma, ka tā grāmata tur vienkārši vairs netiek tirgota, nevis visas viņas sekotājas viņu ir izpirkušas, jo to grāmatu nevar online atrast ne pie JR, ne pie Zvaigzne ABC. Tikai kaut kādus kristīgo grāmatu online veikalos. Turklāt grāmata no 2011.gada. Parasti jau izpārdotās grāmatas gan pie JR, gan pie Zvaigznes var online pasūtīt. Tā kā Didra kārtējo reizi sagroza faktus sev par labu.
04.05.2025 19:44 |

10 gadi
Reitings 3960
Reģ: 29.01.2009
twilight Girl @ 04.05.2025 17:57
Elīna vispār nedomā ar galvu ko viņa stāsta? viņa nesaprot kad nedrīkst reklamēt un stāstīt par tiem brīnumpulverīšiem nav viņai izglītības medicīnā . kapēc neviens nevēršas pret Elīnu viņai obligāti uzlikt naudas sodu pretīga rīcība no viņas puses. Viņa pat nav ilglaicīgi lietojusi tos pulverus kā viņa var zināt kad beigās neatgriežas vēders liels ar "uzviju " un tad teiks kad viņa bija naiva raudās feikās asaras. Kautkāds trakums ar viņiem . Es nesaprotu ko tik cilvēki var būt naivi kad tagad neuzticas ārstiem . Būs cirpēji būs aitas .??

Es saglabāju viņas vakardienas storiju, kur viņa a) solās konsultēt sarakstē b) tālāk stāsta par iegādes iespējām. Haštagu = 0
Pēc svētkiem nosūtīšu Veselības inspekcijai. Besī konkrēti.
04.05.2025 19:48 |

Reitings 591
Reģ: 17.06.2024
Varava @ 04.05.2025 19:42
Ar parūku ir smuki
Piepītās bizītes gan kā skeletgalva ar resnu degunu
Briesmu lietas
Toties pasākums izpārdots

Nav gan izpārdots.
04.05.2025 19:50 |

Reitings 5330
Reģ: 14.09.2024
cory @ 04.05.2025 19:44
Didra stāsta, ka tā sievas lūgšanas grāmata esot tik laba, ka sold out pie Jāņa Rozes. Man gan aizdoma, ka tā grāmata tur vienkārši vairs netiek tirgota, nevis visas viņas sekotājas viņu ir izpirkušas, jo to grāmatu nevar online atrast ne pie JR, ne pie Zvaigzne ABC. Tikai kaut kādus kristīgo grāmatu online veikalos. Turklāt grāmata no 2011.gada. Parasti jau izpārdotās grāmatas gan pie JR, gan pie Zvaigznes var online pasūtīt. Tā kā Didra kārtējo reizi sagroza faktus sev par labu.

Zvaigznes grāmatnīca principā gandrīz nemaz nepārdod citu izdevniecību grāmatas.
Pavisam iespējams, ka Rozei bija iepirkta kāda partija, kuru vai nu iztorgoja un vairāk neiepirks vai arī šobrīd vienkārši nav iepirkta. Vēl pastāv variants, ka grāmata bija, neviens cits bez Didras grāmatu nepirka un tā tika atdota izdevniecībai.
Un, ja grāmatas ne Zvaigzne, ne JR nav iepirkušas, tad tās grāmatas nav pieejamas arī internetveikalā. Grāmatnīcu internetveikals nav kāda maģiska vieta, kur viss atrodams 😂
04.05.2025 20:04 |

10 gadi
Reitings 713
Reģ: 21.11.2009
IceCream @ 04.05.2025 19:48

Es saglabāju viņas vakardienas storiju, kur viņa a) solās konsultēt sarakstē b) tālāk stāsta par iegādes iespējām. Haštagu = 0
Pēc svētkiem nosūtīšu Veselības inspekcijai. Besī konkrēti.

Malacis! Man vēl besī, ka viņa nolikta aptiekās pieejamos produktus - tā teikt, aptiekā tirgo dranķus, bet es tirgoju ko super labu.
04.05.2025 20:20 |

Reitings 7767
Reģ: 06.07.2024
Pateica ka bijuši laukumiņā un es sapriecājos un nodomāju ka wow beidzot ārā bijuši. Izrādās tas ir iekšā tirdzniecības centrā…es jau sadomājos ka ārā svaigā gaisā bijuši. Jobana māte tikai viena ārā iet pastaigās un uz mežu un Dž vienmēr nomet kādam citam laigan mierīgi arī kādreiz varētu paņemt līdzi. Viņa kaut vienu reizi ir viņu ārā izvedusi vispār? Kas tā par ībleni tāda un kur tāda dranķe vispār rodas? Es ļoti atvainojos par rupjiem vārdiem bet šis mani uzskurina ne pa jokam. Kā var vislaik muldēt laiks sev un laiks ar dievu ja viņai tas jobanais laiks ir tikai sev 24/7? Kad ir laiks pašas bērnam un es nerunāju aizvest mērīt lupatas un sūdzēties par cenām??? Tas neskaitās.
05.05.2025 00:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits