viņa jau tagad izskatās novecojusi mati krīt ārā staigā ar parūku.magdalena333 @ 04.05.2025 14:26Pēc būtības tā arī ir, viņai ir agrīnā menopauze, tik viņas gadījumā, teorētiski organisms var atsākt strādāt, ja viņa to tiešām vēlētos. Es tik domāju, ja tas tā turpināsies ilgstoši, vai viņa vienā brīdī ļoti strauji nenovecot, kā tas notiek ar sievietēm, kam iestājas menopauze, jo šie iztrūkstošos hormoni ir ne tikai atbildīgi par mūsu ciklu, bet tajā skaitā par mūsu ādas stāvokli arī!
twilight Girl @ 04.05.2025 17:57Elīna vispār nedomā ar galvu ko viņa stāsta? viņa nesaprot kad nedrīkst reklamēt un stāstīt par tiem brīnumpulverīšiem nav viņai izglītības medicīnā . kapēc neviens nevēršas pret Elīnu viņai obligāti uzlikt naudas sodu pretīga rīcība no viņas puses. Viņa pat nav ilglaicīgi lietojusi tos pulverus kā viņa var zināt kad beigās neatgriežas vēders liels ar "uzviju " un tad teiks kad viņa bija naiva raudās feikās asaras. Kautkāds trakums ar viņiem . Es nesaprotu ko tik cilvēki var būt naivi kad tagad neuzticas ārstiem . Būs cirpēji būs aitas .??
Varava @ 04.05.2025 19:42Ar parūku ir smuki
Piepītās bizītes gan kā skeletgalva ar resnu degunu
Briesmu lietas
Toties pasākums izpārdots
cory @ 04.05.2025 19:44Didra stāsta, ka tā sievas lūgšanas grāmata esot tik laba, ka sold out pie Jāņa Rozes. Man gan aizdoma, ka tā grāmata tur vienkārši vairs netiek tirgota, nevis visas viņas sekotājas viņu ir izpirkušas, jo to grāmatu nevar online atrast ne pie JR, ne pie Zvaigzne ABC. Tikai kaut kādus kristīgo grāmatu online veikalos. Turklāt grāmata no 2011.gada. Parasti jau izpārdotās grāmatas gan pie JR, gan pie Zvaigznes var online pasūtīt. Tā kā Didra kārtējo reizi sagroza faktus sev par labu.
IceCream @ 04.05.2025 19:48
Es saglabāju viņas vakardienas storiju, kur viņa a) solās konsultēt sarakstē b) tālāk stāsta par iegādes iespējām. Haštagu = 0
Pēc svētkiem nosūtīšu Veselības inspekcijai. Besī konkrēti.