smūtijs @ 04.11.2024 13:38Es no vakardienas storijiem sapratu, ka gaidāmajā pasākumā viņa izpaudīs, kādu būtisku aspektu, kas viņai ir palīdzējis biznesā utt. Sanāk, ka divi iepriekšējie pasākumi ir bijuši pupu mizas, jo tikai šajā viņa izpaudīs "nenormāli" būtisko informāciju. Biļetes nepērk, tāpēc laikam tik intensīvi ir jāreklamē savs iedvesmas pasākums.
cory @ 03.11.2024 21:40
No sākuma “Nauris uztaisīja milzīgu pasūtījumu”… pēc tam jau “Es izdomāju, ka man gribās šitādas maziņās” un vēl pēc tam “omg kas tu tāds esi… kentelmens”. Atkal tjipa pati pasūtījusi, bet nezin ko.
Storijā saskaitīju vismaz 11 izpakotas sveces. 11x30€ = 330€ + paliknis 35€=365€
Didra iztērēja 365€ par svecēm, kas viņai liekas bezjēdzīga dāvana (nu izņemot šitās, jo šitās baigi labās) - yeah right… mele mele kartupele
Roze sarkanā @ 03.11.2024 22:15trūkst vārdu,tik prasti melot,fui. Un Anna atbalsta Elinas diršanu, tāda pati svētā kristiete, un mamaša kristiete arī turpat istabā. Slikta reklāma,ļoti slikta reklāma tiem sveču pārdevējiem.Nauda sveču ražotājiem izmesta,nevienu sveci nenopirks pēc tādas reklāmas. Elinai nav izdomas,un ja viņa kādu reklamē,tad ļoti pavirši. Es pēc tādas reklāmas,prasītu sveces atpakaļ??
cik tagad saprotu,viņa dalīsies par dieva klātbūtni savā dzīvē..Elin, cilvēki pie ticības dievam nonāk paši, un nevajag viņus aģitēt uz Prieka Vēsti,tirgo labāk savas lupatas.🦧🐵Kautkā tavs dievs tev smadzenes nav iedevis. Dzirdējāt,nav svarīgi kāda tsv izglītība un bla, la,bla🤣galvenais ticēt dievam, un dzīvosiet kā Elina🤮🤮Didra,mēs negribam dzīvot kā tu, negribam katru dienu visiem stāstīt par savām mēnešreizēm,par savu urīnu,negribam būt laimīgas no tā,ka varam publiski atkailināties.Elin,dievs redz arī tavus melus, vai viņš ir par to priecīgs?LivaLauva1 @ 04.11.2024 14:04
Es nesaprotu, kādēļ ir jārīko katru gadu šāds pasākums, nu jau pat sanāk biežāk. Vienu un to pašu stāsta, nekas jauns. Labāk būtu pēc 2 gadiem, ja tik ļoti grib būt uzmanības centrā. Cilvēkiem jau nav vairs intereses, jo ko viņa citu pastāstīs? Stāsta vienu un to pašu. Visās intervijās, pasākumos, storijos, cik esmu dzirdējusi, runā vienu un to pašu. Būtu interesanti, ja Nauris vismaz pusi no pasākuma novadītu. Pastāstītu par saviem darbiem. Tas varētu vismaz kaut kādā veidā ieinteresēt pārējos.
Roze sarkanā @ 04.11.2024 15:29cik tagad saprotu,viņa dalīsies par dieva klātbūtni savā dzīvē..Elin, cilvēki pie ticības dievam nonāk paši, un nevajag viņus aģitēt uz Prieka Vēsti,tirgo labāk savas lupatas.??Kautkā tavs dievs tev smadzenes nav iedevis. Dzirdējāt,nav svarīgi kāda tsv izglītība un bla, la,bla?galvenais ticēt dievam, un dzīvosiet kā Elina??Didra,mēs negribam dzīvot kā tu, negribam katru dienu visiem stāstīt par savām mēnešreizēm,par savu urīnu,negribam būt laimīgas no tā,ka varam publiski atkailināties.Elin,dievs redz arī tavus melus, vai viņš ir par to priecīgs?
Kautkā Elina pārāk bieži sāk dievu piesaukt,kāds iemesls?
emsii @ 04.11.2024 19:37Jēbal, kādus sūdus viņa tai karakaj.photography iedeva, omg... ~ ugg pakaļdarinājums.. piemet vēl tikpat un var īstos nopirkt.. pzgc... Un tās jakas, krekls, bodiji.. es par brīvu pie misenes neņemtu pat.. loģiski, ka karakaj arī nedeva par to visu naudu, bet nu cmon.. bļat tāda gaume kā tirgū babuļai 80tajos..
un guļ tajā masāžā,esot gandrīz aizmigusi, un tā cepure galvā🤣🤣nu laikam galva atkal netīra🤣cik viņai labi,var nemazgāties, tad to helovina parūku uzvelk,tad cepuri nekur nevelk nost🤣🤣cory @ 04.11.2024 20:54
Pati arī kā riktīga slāvu beibe saģērbusies- rozā sporta tērpā un samta naģene ar pūkainu bumbuli ?♀️
Everests @ 04.11.2024 21:18https://failiem.lv/f/8dqsweuxjy
Stulbene nopublicēja linku uz video, pirms paspēja ar savām intrigām publicēt. Bled nu kam nav smadzenes, tam nav.
Es tam video domu nesaprotu, no sākuma hvz kas, kaut kādas grunge stila depresivais, tālāk kip kafija atrisina visas problēmas un viņa uzreiz izskatās pēc krievu prostitūtas ??? WTF
lss @ 04.11.2024 21:37
Bet Giba malacis, skaists darbs, ja nebūtu pati Elīna fonā