CallMeAnnika @ 31.10.2024 23:26Kurš rakstīja pasākuma aprakstu/tēmas? Neloģiski.
''Kāda ir nabadzības formula? Gan skopums, gan izšķērdība apstādina Tavus ienākumus. Ziedot - kur, cik un kāpēc dod? - mūsu liecība biznesā.''
''Laulība - liecība - kārdinājumi (uz kādiem pamatiem būvēt ilgnoturīgu laulību, ar kuru būvēt svētībām pildītu ikdienu (biznesu)).''
''Kādi ikdienas pamatprincipi palīdzēja man iegūt paaugstinājumu.
kādu paaugstinājumu viņa saņēma? :D
CallMeAnnika @ 31.10.2024 22:54Es dievinu tavu profila bildi. :D ♥
CallMeAnnika @ 31.10.2024 23:26Kurš rakstīja pasākuma aprakstu/tēmas? Neloģiski.
''Kāda ir nabadzības formula? Gan skopums, gan izšķērdība apstādina Tavus ienākumus. Ziedot - kur, cik un kāpēc dod? - mūsu liecība biznesā.''
''Laulība - liecība - kārdinājumi (uz kādiem pamatiem būvēt ilgnoturīgu laulību, ar kuru būvēt svētībām pildītu ikdienu (biznesu)).''
Tējnīca @ 01.11.2024 08:44Piekrītu tai, kura te teica, ka par Dievu var aiziet uz baznīcu jebkuru svētdienu par brīvu paklausīties. Mani vairāk šokē tas, ka tas pasākums ir ļoti ilgs, ļoti. Garāks par normālu darba dienu, kur vismaz ir kaut kāda prāta stimulācija vai kustība, bet te sēdēt tik garas stundas un zombēties zemas kvalitātes runāšanu? Es palasīju to viņas programmu, tur ir ļoti arī jūtams, ka daudz kur viņa ir vienkārši pierakstījusi Dievu beigās, kaut kā aiz matiem pievilkusi, bet tajā pat laikā baznīcā viņu neredz, nevienā kristīgā pasākumā viņa nepiedalās, šo pasākumu par Dievu veido peļņas nolūkos un gan jau to vadīs teju kaila. Apraksts arī izskatās, ka viņa vienkārši ir rakstījusi uzmetumu par ko runās, bet es šaubos, ka viss jau ir uzrakstīts un ļoti iespējams, ka pusdienu pārtraukumu nāksies pagarināt uz vairākām stundām.
cory @ 01.11.2024 09:40
Un plusā tam visam “Džive ir ekasāmens”! Naf*g to skolu un pareizrakstību! ?
Bubuu @ 01.11.2024 09:32
Rīkot jau var jebko un runāt par jebko, ja vien ir kas par to maksā un nāk un klausās. Ja man maksātu par tāda pasākuma apmeklēšanu, es padomātu vai tērēt savu laiku, bet ja tiešām atrodas fanes, kas ir gatavas tuvu 200 eiro atdot un veselu nedēļas nogali veltīt šai sludinātājai, tad tas tiešām ir šokējoši un žēl par mūsu sabiedrības stulbumu.
Pasākums tik ilgs (11-20), jo bija uz Uresinas pasākumu no 9-21. Elīnas kreatīvā domāšana - copy paste. :DTējnīca @ 01.11.2024 08:44Piekrītu tai, kura te teica, ka par Dievu var aiziet uz baznīcu jebkuru svētdienu par brīvu paklausīties. Mani vairāk šokē tas, ka tas pasākums ir ļoti ilgs, ļoti. Garāks par normālu darba dienu, kur vismaz ir kaut kāda prāta stimulācija vai kustība, bet te sēdēt tik garas stundas un zombēties zemas kvalitātes runāšanu? Es palasīju to viņas programmu, tur ir ļoti arī jūtams, ka daudz kur viņa ir vienkārši pierakstījusi Dievu beigās, kaut kā aiz matiem pievilkusi, bet tajā pat laikā baznīcā viņu neredz, nevienā kristīgā pasākumā viņa nepiedalās, šo pasākumu par Dievu veido peļņas nolūkos un gan jau to vadīs teju kaila. Apraksts arī izskatās, ka viņa vienkārši ir rakstījusi uzmetumu par ko runās, bet es šaubos, ka viss jau ir uzrakstīts un ļoti iespējams, ka pusdienu pārtraukumu nāksies pagarināt uz vairākām stundām.
01.11 palikušas 15 VlP, 49 1+1 biļetes un 27 standarta.Konča @ 31.10.2024 12:11Uz 31.10 palikušas 18 VIP, 50 1+1 un 27 standarta biļetes.
Es neticu,ka tā foto studijas īpašniece pirka biļeti, kā viņa teica. Elina iedeva islūgumu,tas taču skaidrs. Arī tā apaļā Alda arī 100% nepirka biļeti🤣visas tur savā starpā čupojas,arī tā krievu kosmētiķe, Annas pērle un viena otru reklamē. Tāds lauku pīļu dīķis😂😂trūkst vēl tas puika,kas kremus taisa🤣 15 decembris, ,ļoti sliks laiks izvēlēts, cilvēki gatavosies ziemassvētkiem,nauda būs vajadzīga citām vajadzībām, ne jau lai to uzdāvinātu didriķiem, par to sūda vāvuļošanu,kas visiem sen jau pieriebies🤣🤮🤮Kaut Elina solīja,ka biļetes tūlīt būs vēl dārgākas,varu saderēt,ka drīz to aizmirsīs, un būs kārtējās atlaides😅CallMeAnnika @ 01.11.2024 18:1601.11 palikušas 15 VlP, 49 1+1 biļetes un 27 standarta.
115k sekotāji, bet neviens nepērk biļetes. :D
Roze sarkanā @ 01.11.2024 21:26Es neticu,ka tā foto studijas īpašniece pirka biļeti, kā viņa teica. Elina iedeva islūgumu,tas taču skaidrs. Arī tā apaļā Alda arī 100% nepirka biļeti?visas tur savā starpā čupojas,arī tā krievu kosmētiķe, Annas pērle un viena otru reklamē. Tāds lauku pīļu dīķis??trūkst vēl tas puika,kas kremus taisa? 15 decembris, ,ļoti sliks laiks izvēlēts, cilvēki gatavosies ziemassvētkiem,nauda būs vajadzīga citām vajadzībām, ne jau lai to uzdāvinātu didriķiem, par to sūda vāvuļošanu,kas visiem sen jau pieriebies???Kaut Elina solīja,ka biļetes tūlīt būs vēl dārgākas,varu saderēt,ka drīz to aizmirsīs, un būs kārtējās atlaides?
Man tam storijam ir screen recording, kur saka, ka uz 72h biļešu cenas viszemākās, vēlāk kļūs dārgāk un ATLAlDES NEDOS. Bet ja to aizsūtītu Elīnai, nokļūtu blockā. :DRoze sarkanā @ 01.11.2024 21:26Es neticu,ka tā foto studijas īpašniece pirka biļeti, kā viņa teica. Elina iedeva islūgumu,tas taču skaidrs. Arī tā apaļā Alda arī 100% nepirka biļeti?visas tur savā starpā čupojas,arī tā krievu kosmētiķe, Annas pērle un viena otru reklamē. Tāds lauku pīļu dīķis??trūkst vēl tas puika,kas kremus taisa? 15 decembris, ,ļoti sliks laiks izvēlēts, cilvēki gatavosies ziemassvētkiem,nauda būs vajadzīga citām vajadzībām, ne jau lai to uzdāvinātu didriķiem, par to sūda vāvuļošanu,kas visiem sen jau pieriebies???Kaut Elina solīja,ka biļetes tūlīt būs vēl dārgākas,varu saderēt,ka drīz to aizmirsīs, un būs kārtējās atlaides?
CallMeAnnika @ 01.11.2024 18:1601.11 palikušas 15 VlP, 49 1+1 biļetes un 27 standarta.
115k sekotāji, bet neviens nepērk biļetes. :D