Biete @ 21.08.2024 16:39https://vm.tiktok.com/ZGe3yLSqn/
Kaut kas tur nav saslēdzies kā vajag? ņuris var vēl cerēt uz lielo kāpostu???
Kazanova izskatās nobijies. Varbūt piedraudējis vai samaksājis, lai pasaka, ka ņem savus vārdus atpakaļ. Domāju, ka iepriekš teica taisnību un Nauris ir investējis scamā.Biete @ 21.08.2024 16:39https://vm.tiktok.com/ZGe3yLSqn/
Kaut kas tur nav saslēdzies kā vajag? ņuris var vēl cerēt uz lielo kāpostu???
Restorāna telpu storijiem bija miniatūras burtiem rakstīts reklāma. Tur viss bija sadarbības - delikatese, kafijas banka, restorāns.I have a question @ 21.08.2024 21:19
Te nu laikam parādās tās nenorādītās sadarbības un reklāmas. Es tiešām nesaprotu, vai viņa veljoprojām nav izpurināta, vai vienkārši vienalga, samaksā sodu un močī tālāk ?
Man interesanti bija arī par kursiem, tādas izmaksas, vienai dienai restorāna telpas pāri 2k, tā nauda ko prasīja par kursiem un dalībnieku skaits pat pusi no tā next level pasākuma tad neatsit. Dirš vienā diršanā.
izskatās ka sēž uz ozempic 🤣🤣🤣smūtijs @ 21.08.2024 22:12Vai man vienīgajai liekas, ka pēdējos storijos, kur ir bilde no fotosesijas, Naurim seja ir tieva un nedaudz dīvaini nofošopēta?
baigi interesanti, kas tur īsti notika?sidzha @ 21.08.2024 22:01Caribbean asti iespiedis starp kājām, bet visu vainu noveļ, ka tas tur no UK klauns, kamēr paši Caribbean ar Cauni kā sulaiņi un kurpju tīrītāji tagad Tomasam. ?
man gan šis video patika.Gibai labs darbs.Nav jau aktieri,lai kameras priekšā pavism dabīgi sanāktu.barbieyyy @ 21.08.2024 23:27Man tik neērti skatīties uz to pēdējo video.Es nu nevaru iedomāties Ņuri kā kaislīgu vīrieti,uzreiz nāk prātā ka ir kleitā apģērbies. Seja arī fotoshopeta ir too much. Priekš kam tādu video vispār taisīt..kur ir prikols? Abi kā klauni un vulgaritāte uz 100%
tad priekš kam viņi ķémojas, ja nav aktieri, sanāk slikti notélot. Level up, bet tad kam? Grūti saprast to ideju priekš kam tas vajadzīgs. Reklāma ar sliktu télojumu?Kenty @ 21.08.2024 23:51man gan šis video patika.Gibai labs darbs.Nav jau aktieri,lai kameras priekšā pavism dabīgi sanāktu.
Tur tak viss sen bija iestudēts un speciāli uztaisīts lai būtu lielāks haips un celtu Tomasam reitingu. Tak Tomass ne tikai samaksāja Caunem ar karību fondiem, bet Kazanovskis vēl uz viņa rēķina burā dzīvoja!leldinjaaa @ 21.08.2024 21:27Haha, redzējāt video, kur Kazanovskis sēž kopā ar Kralowu un Kazanovskis atvainojas, ka tomēr viss ir no Tomasa puses legit?! ???
Kenty @ 21.08.2024 23:51man gan šis video patika.Gibai labs darbs.Nav jau aktieri,lai kameras priekšā pavism dabīgi sanāktu.