Vienīgais, ko Elīna prot izshēmot, ir kā aizbēgt no sava bērna.Mākoņu Dejotāja @ 20.08.2024 22:30
Izklausās diezgan ticami. Ņemot vērā to faktu, ka Elīnas veikalā ir redzēts ļoti maz cilvēku. Kā arī ir pilns internets ar negatīvām atsauksmēm par viņas drēbēm un par pašu Elīnu.
Nu, es neticu, ka cilvēki dzīvo alā, ka ne reizi nav lasījuši kādas atsauksmes ir par Didrihsoneim.
Es domāju, ka tur Nauris vairāk shēmo. Elīna ir pārāk dumja priekš tā.
Diezgan strādājošā shēma izveidojam reālu biznesu un mazgājam caur to naudu.
Šlesers irpārāk gudrs,un viņš nekad nesadarbotos ar tādiem pamuļķiem Didrihsoniem.Viņš ar tādiem lohiem neriskētu,ja viņš kautko kruķī,tad ar nopietniem cilvēkiem. Nauris taču arī riktīgs neizglītots pajoliņš.Vienīgā sadarbība,lai Elinas sekotāji par viņu balsotu un viss.Esmu dzirdējusi,ka didriķiem esot lieli parādi.Dona rumba @ 20.08.2024 21:48
Piekrītu. Nu kāds šlesera moika, nu kamon, tak dumji kā zābaki. Skaidrs ie viens, nekādi dubajas dzīvokļi nebija. Ieguldījis Kralova kriptovalūtās un sadega. Nu kā teikt - ko sēsi, to pļausi.
Roze sarkanā @ 20.08.2024 23:36Šlesers irpārāk gudrs,un viņš nekad nesadarbotos ar tādiem pamuļķiem Didrihsoniem.Viņš ar tādiem lohiem neriskētu,ja viņš kautko kruķī,tad ar nopietniem cilvēkiem. Nauris taču arī riktīgs neizglītots pajoliņš.Vienīgā sadarbība,lai Elinas sekotāji par viņu balsotu un viss.Esmu dzirdējusi,ka didriķiem esot lieli parādi.
Pakalne13 @ 21.08.2024 00:52Vienīgais, ko var uzslavēt ir ātrs darbs.
Grib pretendēt uz baigo mākslu, bet tāpēc cilvēki mācās, lai būtukas vairākpar amatieriem. Nesaku, ka tam Gibam nav ķēriens, bet sorry tādā līmenī tāds ir daudziem.
Montāža so so. Vienā kadrā ir suns, otrā nav. Man kā suņu īpašniecei, jautājums, kur ir suns, kad viņš nav katrā? Vai nu liktu kadrus, vienu pēc otra ar suni un pēc tam bez, nevis saraustīti. Auto nav nr zīme, tas ir reāls feils.
Es īsti arī nekādu stāstu nenolasu. Kas tur bija domāts. Aiziet uz kafeni un aizbrauc ar auto, level up?
Tāpat, kur skatās friziere, viņai vienā pusē nav matu, plika galva spīd cauri.
Bet lai pateiktu ko labu, šī ir viena no skaistākajām fotosesijām kādas Didrai redzētas.
Varēs tagad sēdēt nedēļu un tīksmināties ap sevi, kas viņa par aktrīzi. På taisno no Goļivud.
domāju, ka viņš didru vergs līdz mūža galampepija @ 21.08.2024 06:47nu es domaju,ka Gibam nebija izvele,princesei visu vajadzeja uzreiz un vins darija labako,ko speja tik isa laika samontejot.Un zinot Elinu,varbut vispar vins nemaz nevareja normali visu izdarit,jo vinai visu vajadzeja savadak
interesanti vai vins iet filmet par brivu,ka veljoprojam pateiciba par kameru,jeb vini vinam maksa.
piekrītu, jo Ņurika video no montāžas un kadrējuma viedokļa ir daudz labāks. Protams, ļoti asprātīgi, ka viņš tajā sievu sitēja krekliņā un ar apvēlušos ķermeņa vidusdaļu, tēlo baigo mačo, kurš izliekas, ka pīpo, bet kā tāds puišelis nemāk to cigareti pat aizdedzināt un īstu dūmu izpūst.pepija @ 21.08.2024 06:47nu es domaju,ka Gibam nebija izvele,princesei visu vajadzeja uzreiz un vins darija labako,ko speja tik isa laika samontejot.Un zinot Elinu,varbut vispar vins nemaz nevareja normali visu izdarit,jo vinai visu vajadzeja savadak
interesanti vai vins iet filmet par brivu,ka veljoprojam pateiciba par kameru,jeb vini vinam maksa.
Jetta @ 21.08.2024 10:55Wtf. Mētelis un zeķubikses. Okey nav numurzīme. Ļoti cērt acīs. Nesmuki. Bet cmon. Kaut īsus svārkus varēja uzvilkt, kas tev Elīn kaiš? Tev darbinieces ir tik stulbas, ka nevar pateikt, ka visu tavu kājstarpi var redzēt?
Giba tiešām ir fantastisks.magdalena333 @ 21.08.2024 00:21Kopumā, jā, Gibam cepuri nost, var redzēt, ka savs talants ir, ja to vēl attīstītu, pamācītos pēc pāris gadiem varētu rādīt klasi. Par Elīnu, viņa ir vienmēr ir lieka Giba video, tagad arī, kopumā foršs video (nedaudz too much tas melnais, nevar vairs seju saskatīt), bet Elīna tur neiederas, tas video ir tādā klasiskā vaibā vismaz es tā nolasītu, ka meģināts pasniegt kā Elīna “femme fatale”, tikai upsss, Elīna kā mēs zinām ir lēta un vulgāra, viņa ir tālu no liktenīgās sievietes tēla, tā pāšpricētā seja, sardeles, tas lakats kā omei. Ja ieliktu viņas vietā dabisku sievieti ar grāciju, būtu cita lieta. Melnbaltais ļoti izceļ to cik Elīnai ir ļoti sabojāta seja, un izskatās vēl vecāka!
Paskatoties citus Gibas video, tie ir daudz labāki. Viņš no vairākām kāzām noķēris lieliskus kadrus.Pakalne13 @ 21.08.2024 00:52Vienīgais, ko var uzslavēt ir ātrs darbs.
Grib pretendēt uz baigo mākslu, bet tāpēc cilvēki mācās, lai būtukas vairākpar amatieriem. Nesaku, ka tam Gibam nav ķēriens, bet sorry tādā līmenī tāds ir daudziem.
Montāža so so. Vienā kadrā ir suns, otrā nav. Man kā suņu īpašniecei, jautājums, kur ir suns, kad viņš nav katrā? Vai nu liktu kadrus, vienu pēc otra ar suni un pēc tam bez, nevis saraustīti. Auto nav nr zīme, tas ir reāls feils.
Es īsti arī nekādu stāstu nenolasu. Kas tur bija domāts. Aiziet uz kafeni un aizbrauc ar auto, level up?
Tāpat, kur skatās friziere, viņai vienā pusē nav matu, plika galva spīd cauri.
Bet lai pateiktu ko labu, šī ir viena no skaistākajām fotosesijām kādas Didrai redzētas.
Varēs tagad sēdēt nedēļu un tīksmināties ap sevi, kas viņa par aktrīzi. På taisno no Goļivud.