es arī atcerējos,tieši tas pats jau bija🤣🤣muhļījās,tas taču skaidrs🤣IceCream @ 13.07.2024 17:06
Viņai tak precīzi bija identisks gadījums jau ar tām kurpēm reiz, kad pati pasūtījusi un Nauris arī un kā reiz izmēru lielākas. Vai nu tur kaut kāda kārtēja muhļīšanās vai debiloīdu pāris.
Kotulūr @ 13.07.2024 17:18Vispār ahujenā ģimenīte. Brauc uz zvejnieksvetkiem ,bet daudz cilvēku tāpēc brauc atpakaļ. Nu ,jā tas pasākums nebija rīkots speciāli priekš didrihsoniem , ar sarkaniem paklājiem nesagaidīja jūs. Vismaz Džeisonu pavizināja mašīnā. Nez aukle arī bija līdzi...
mayja @ 13.07.2024 19:06Ja kādai ir fake profils, uzrakstat viņai, ka esat ieinteresētas pirkt, bet gribētu tad redzēt apavu rēķinu. Un būs skaidrs. Ja neatsūtīs, nobloķēs vai tml, tad fake :) no sava negribu rakstīt, nevarēšu pēc tam komēdiju skatīties, bet fake profila vai cita profila man nav ?
man tik tiešām pilnīgi vienalga, ja Tev šķiet, ka mani uztrauc. Es atbildēju uz jautājumu par Naura ģimeni- vai tā arī ir Džeisona dzimšanas dienas svinībās. Tā kā uzbrauci man pilnīgi nevietā 😏Veiksme @ 13.07.2024 09:44pat, ja tas onka būtu viņas draugs, kāda Tev starpība? Uj, kā kretinē šitie mietpilsoņi.
Danuta @ 12.07.2024 16:50
Kā Tu to zini? Esi Naura māsa, radiniece vai Naura mammas draudzene?
Jūs kāda bijāt klāt tajā ballītē, ka varat 100% apgalvot, ka Džeisons uzskata auklīti par mammu? Sen jau ir laiks adminiem dzēst šo diskusiju tāpat kā par Kivičiem.
a kā Tev liekas, kurš šos abus filmēja? Nejau Džeisons 😀Dusmupūce @ 13.07.2024 21:56Aizbrauc uz zvejnieksvētkiem, opā, te līst, braucam mājās! ? Tak saģērbies normāli, paņem lietussargu, lietus mēteli un pabaudi svētkus.
Par to gulēšanu aizmugurē māšīnā, to esmu piefiksējusi vairākkārt, tas arī liekas pzd. Lai kādi būtu pārbraucieni, diena, nakts, vienmēr esmu blakus vīram, un neguļu, cenšos turēt līdzi. Un ja vēl mašīnā bērns, tak jābūt blakus, vai tiešām tad tur viņu ģimenes dienā līdzi ir vēl kāds - aukle, filmētāja?
novērotāja @ 13.07.2024 13:20Atkal Nauris kleitā ?
Gaisa jaucēja @ 13.07.2024 13:36Un princese brīnās, ka dēls tēti sauc par mammu ?
Džeisonam nevajadzēja, Elīnai gan.Mākoņu Dejotāja @ 14.07.2024 00:07Es tiešām nesaprotu nu priekš, kam vajadzēja Džeisonam rīkot to ballīti. Tas priekš bērna ir pilnīgi lieki un nevajadzīgi. Tā ir tikai vecāku vēlme izrādīties. Lai viņa beidzot apdomājās, vai tik ūberkrutās ārišķības ir vajadzīgas?
Bērnu pirmkārt ir svarīga mammas mīlestība, ko Elīna nav spējīga dot.
mēs arī bijām, nekāds trakais lietus tur nebija, mūsu trīsgadnieks basām kājām, šortos, t krekliņā😁Dusmupūce @ 13.07.2024 21:56Aizbrauc uz zvejnieksvētkiem, opā, te līst, braucam mājās! ? Tak saģērbies normāli, paņem lietussargu, lietus mēteli un pabaudi svētkus.
Par to gulēšanu aizmugurē māšīnā, to esmu piefiksējusi vairākkārt, tas arī liekas pzd. Lai kādi būtu pārbraucieni, diena, nakts, vienmēr esmu blakus vīram, un neguļu, cenšos turēt līdzi. Un ja vēl mašīnā bērns, tak jābūt blakus, vai tiešām tad tur viņu ģimenes dienā līdzi ir vēl kāds - aukle, filmētāja?
saprotams jau ka bērnu arī ne sprādze, tāpēc ja lido, cerams lai lido tad kad bērns nebūs mašīna 🥹Bubuu @ 13.07.2024 17:25Negribas jau sev bojāt karmu sliktu vēlot, bet nu ka par mācību Naurim vienreiz nāktos strauji bremzēt un tā guļošā nepiesprādzētā skaistule aizlidotu pa visu mašīnu. Nu kas tas ir par stulbumu nesprādzēties. Pagulēt var arī piesprādzējusies... Cerams ka vismaz bērnu sprādzē..
RaFaello1994 @ 14.07.2024 08:19saprotams jau ka bērnu arī ne sprādze, tāpēc ja lido, cerams lai lido tad kad bērns nebūs mašīna ?