Cranberry20 @ 11.07.2024 23:42Šķiet, ka starp visiem bija Naura māsa? Tā, kas uzdāvināja ritenīti. Bet ar ko viņa bija kopā? Nevar būt, ka tas onka ir viņas otra pusīte.
es arī ievēroju,bet man šķita dīvaini,ka viņa gāja pēc palīdzības pie Naura🤣Izskatās,ka viņa tiešām nepārzin lietas,kuras viņai kā influenceram būtu jāzin🤣viņa pat izlozi bez Naura nevar novadīt😅toties rīkos atkal kursikus naiviem cilvēkiem🤮🤢Viņa tiešām nezin nekādas lietas,kas saistās ar datoru,nezin angļu valodu,nu tāda kā ome 90 gadīga.Ja Naurim viņa apniks,oh mans dievs🤣🤣kas tur būs🤣Jā,grūti bez smadzenēm,tālāk būs vēl trakākNereālā @ 13.07.2024 00:25Tajā izlozes live ievēroju kaut ko dīvainu. Kad Elīna uzkāpa uz terases, bērns viņus ieraugot sakreņķējās, tad skrēja pretī un triecās viņai kājās it kā grūstu prom. Tas arī daudzko pasaka un ne velti saka, ka bērni nemelo. Dēla uzvedība klaji parāda to, ka viņš nevēlas viņu tur.
Nē, nu varbūt jau viņš tā izrāda sajūsmu par mammas klātbūtni, nezinu. Bet nu nešķita.
Nereālā @ 13.07.2024 00:25Tajā izlozes live ievēroju kaut ko dīvainu. Kad Elīna uzkāpa uz terases, bērns viņus ieraugot sakreņķējās, tad skrēja pretī un triecās viņai kājās it kā grūstu prom. Tas arī daudzko pasaka un ne velti saka, ka bērni nemelo. Dēla uzvedība klaji parāda to, ka viņš nevēlas viņu tur.
Nē, nu varbūt jau viņš tā izrāda sajūsmu par mammas klātbūtni, nezinu. Bet nu nešķita.
pat, ja tas onka būtu viņas draugs, kāda Tev starpība? Uj, kā kretinē šitie mietpilsoņi.Ūga @ 13.07.2024 08:15
Ir māsa, brālis un Naura mammas vīrs.
būtu labi, ja tā nebūtu redeļu gultiņa, bet nu tākā puikam nav pat savas istabas 😒Anna.Boleina @ 13.07.2024 10:50Beidzot 2 gados mazajam sava gultiņa, un to pašu iegādājās tikai tad, kad cilvēki sāka acīs par to bāzt, ka mazajam tādas nav. Un tāds gultiņas veids der no gada līdz diviem gadiem. Bet nu labi, tomēr tāda ,nekā nekāda. Bet uzreiz jāpalielās internetā, ka nopirka... smieklīgi būtu, ja nebūtu tik skumji...
Gultiņa bērnam bija, tik vecāki to neprata pārskrūvēt, lai tā būtu vecumam atbilstošā lielumāAnna.Boleina @ 13.07.2024 10:50Beidzot 2 gados mazajam sava gultiņa, un to pašu iegādājās tikai tad, kad cilvēki sāka acīs par to bāzt, ka mazajam tādas nav. Un tāds gultiņas veids der no gada līdz diviem gadiem. Bet nu labi, tomēr tāda ,nekā nekāda. Bet uzreiz jāpalielās internetā, ka nopirka... smieklīgi būtu, ja nebūtu tik skumji...
MartaElza @ 13.07.2024 11:43Džeisonam tak bija transformējamā gultiņa, kura paredzēta līdz pat 7 gadiem. Jāpiepērk tikai elementi. Bet tie laikam dārgāki kā nopirkt jaunu gultu un ja sadarbībiņa nav, tad neies jau priekš SAVA bērna lieki tērēties.
Veiksme @ 13.07.2024 09:44pat, ja tas onka būtu viņas draugs, kāda Tev starpība? Uj, kā kretinē šitie mietpilsoņi.
Kirbis32 @ 13.07.2024 12:12
Nepiestāv arī takš viņu bombīgajam dzīvokļa stilam..???es Naura vieta nopirktu kartīgu mašinas stila gultiņu par ko Džeisons ari fano. Dzimšanas dienas ntematika bija tāda. Stulbi,ka nav savas istabas kur viss ka čalītim krutam.
piekrītu,tagad tik foršas mēbeles bērniem,gulta kā mašīna,smuka bērnu sekcija,kur visu salikt,skaistas bērnu lampiņas,kā zvaigznes ar mēnesi,galdiņš,krēsliņi,grāmatu plauktiņš,pat spogulis ir.Vecāki var tērēt naudu stulbiem,nevajadzīgajiem braucieniem,plastmasa puķēm un visādiem sūdi.m,bet nevar iekārtot bērnam istabu🥶🥶🥶Tādi pamuļķi,nu kādu gultu viņi ir nipirkuši,🤣🤣laikam ar atlaidi🤣Un mēs te vēl runājam par privātdārziņu😭😭man kautkā liekās,ka nav viņiem tās naudas,sadarbības,un izlikšanās par bagātniekiem, komentāros jau rakstīja,ka viņi daudziem parādā.Ar tādu domāšanu un haosu,kā viņi strādā, agri vai vēlu viss bizness beigsies un Nauris ātri vien no Elinas aiztīsies🤣🤣Kirbis32 @ 13.07.2024 12:12
Nepiestāv arī takš viņu bombīgajam dzīvokļa stilam..???es Naura vieta nopirktu kartīgu mašinas stila gultiņu par ko Džeisons ari fano. Dzimšanas dienas ntematika bija tāda. Stulbi,ka nav savas istabas kur viss ka čalītim krutam.
kāpēc nav? Ir,dīvāna stūrītis pie televizora🤣🤣🤣nu ja vēl būs bērni,uz dīvāna vietiņa atradīsies🤣🤣🤣MartaElza @ 13.07.2024 12:43
Tikko iedomājos, kur viņi liktos tajā marmora pilī ar 4 bērniem, ja pat vienam bērnam savs stūrītis nav.