Brumette @ 23.01.2020 14:28Elinčikam jāsāk likt atlaides, lai pievilinatu pircējus
Brumette @ 23.01.2020 14:46Es blakus dzīvoju, tur ir diezgan pamaz cilvēku
Es biju, kamēr biju, neviens neienāca. Šo to uzmērīju, paskatījos, nu varbūt 20-30 min biju.Pormifē @ 23.01.2020 14:35
Mēs jau īsti nezinam, varbūt pilns veikals katru dienu. Kāda reāli no Jums tur ir bijusi?
Mikrii @ 23.01.2020 20:07Es biju, kamēr biju, neviens neienāca. Šo to uzmērīju, paskatījos, nu varbūt 20-30 min biju.
Salīdzinot ar Showroomu likās, ka ir daudz mazāka izvēle, lai gan arī iepriekš nebija nekāda dižā. Šad tad man kaut kas iepatīkas, bet vienmēr aizeju dzīvē apskatīties jo 8 no 10 reizēm es nenopērku ieraugot. Nu audumi ir lēti, plāni, bet priekš bildēm vai kādas ballītes es esmu nopirkusi pāris kleitas tur, nu it kā ir ok, neteiktu, ka izjūk pa vīlēm, bet nav arī nekas dižens. Parkas un ziemas jakas gan ir pilnīgākie mēsli un kura ir gatava par kaut ko tādu izmest naudu es gan nesaprotu! Telpas ir smukas, sliktu neko neteikšu, to, ka darbs ir ieguldīts var redzēts, bet nu tā kā tas tiek saukts par veikalu, tad preces tur praktiski ir viena siena, trīs stendi un arī daudz XL un L izmēru, viena somiņa, vieni zābaki un 4 zeķubikšu paciņas. To, ka Elīna dzīvē ir cits cilvēks katra var pati aiziet un apskatīties - gan pēc izskata, gan raksturā, jo tēls internetā ir ļoti jauks, dzīvē tāda nav.Pormifē @ 23.01.2020 20:25
Un kā? Kādi secinājumi?
Man agrāk tās drēbes likās smukas dažas, tagad viss liekas vienkārši briesmīgas lupatas. Gaume jau katram sava, bet nu. Iepriekš tiešām bija lietas, kas man patika, tagad neviena lieta tur neliekas smuka.
To, ka Elīna dzīvē ir cits cilvēks katra var pati aiziet un apskatīties - gan pēc izskata, gan raksturā, jo tēls internetā ir ļoti jauks, dzīvē tāda nav.
Cocoth @ 23.01.2020 21:07Arī biju jaunajā veikalā. Nesaprotu - visu laiku teica pārvācas jo telpas par mazu, tagadējā telpa kur atrodas apģerbs ir mazāka par iepriekšējo showroomu, biju pirmajās dienās, izvēle nekāda, telpas pašas par sevi gan skaisti izremontētas
Bellatresa @ 23.01.2020 23:54No vienas ēdamkarotes biezeņa un ēdamkarotes tās mērces , 3 maziem marinētiem gurķīšiem? Redzēju story.. Tā taču nav rīšana. Plusā, ja visu dienu neko normāli neēd un knakstās. Nedrīkst pat tādu mazumiņu? Ēst var kvai naktī.. Svarīgi cik kopēji pa visu dienu uzņem kalorijas. Ja visu dienu tā īsti nav bijis laiks, tad tā arī badā jāiet gulēt? ..
Nedomāju, ka Jūs pēc plkst 18 vai 19, pilnīgi neko neapēdiet. Ar tādu nolikšanu, nav brīnums, ka sievietes dzīvo vienos kompleksos. Kājas par resnu, dibens par lielu,vēders ļum, krūtis par lielu/ mazu, sejas vaibsti tizli, stils šausmīgs un pats galvenais - ēst nedrīkst...Nu šausmas..