madara108 @ 17.11.2019 11:00
Ta viņai patīk viss, kas ir Fake!
Sakot ar ikriem un beidzot ar savu fake lovi ???
coconut_xoxo @ 17.11.2019 11:41Ļoti dīvaini, ka cilvēks, kas nēsā Gucci, Dior utt aksesuārus izvēlas ēst fake ikrus pa 0.99€? Viņa pati nesaprot, ka, ja tēlo baigo dāmu un biznesa haizivi, tad jātēlo līdz galam? Nevis visur, kur iet un visu, ko pērk, pērk uz atlaidēm, ka tik lētāk. Šausmas! Un vēl baigi lielās ar tāk ģešovkām... ??♀️
Elinčikam vēl neapnika taisīt entos profilus? :D Kaut nu tu tik ātri būtu atbildējusi, kad rakstīju par to, ka gribu atgriezt saplēsto kleitu :D Ko tad klusēji?Akvelīna0303 @ 17.11.2019 11:55
Bet Elīna nekad nav teikusi kas ir haizivs!? Kādēļ Jums tāds skats uz to??
Un ja viņa grib ikrus, lai ēd.. Es arī tādus ēdu.. Nu gardi uz maizes!!!
Vina nekad nav teikusi, ka ir bagātāka par tevi, kaimiņu,, utt. Ko tu viņai pārmetisi ka viņa sūkā barbeli, Jo neēd Rafello??
Vina nekad nav teikusi kad ir pārāka par kādu.
Lai jau viņa tirgo savus mēslus!!!
Man par to ir vienalga. Tev nepatīk nu tak neskaties ko tu sevi kurini?? Vecenit!!
Annijaaa @ 17.11.2019 12:02Elinčikam vēl neapnika taisīt entos profilus? :D Kaut nu tu tik ātri būtu atbildējusi, kad rakstīju par to, ka gribu atgriezt saplēsto kleitu :D Ko tad klusēji?
Tu atbalsti to, ka viņa čakarē klientus?Akvelīna0303 @ 17.11.2019 12:11
Iedood savu feisbuku es tev uzrakstīšu :) man nav problēmu pateikt kas es esmu!! Bet Elīna es neesmu!!! ?♂️?.. Droši.. Vari rakstīt man man nav problēmu.. Man nav kauns pateikt kas emsu!!! Neesmu pat tuvu Elīnai un pan ir galīgi pohuy par viņu bet šitāda žults!!
Ko tu tā uzbudinājies? Nomierinies :)Akvelīna0303 @ 17.11.2019 12:16Jums te visām lielākas problēmas kā pašai Elīnai ar bibeli un make UP. Pašas jau sevi nodirsat!!
Meklēt caurumus citos, bet sevi??? Tev neviens neliek pirkt tur, ne skatīties, nepatīk ko tu viņai seko? Tas gāž tavu faktu kad tu viņu nodirs ja, bet seko.. Kā nāktu pretī viņa tad Vai Elinit cik tu6skaista. Tādu masku uzmestu.. Liela dirseja!! Pat seja nevari pateikt.
kur viņa čakarē??Annijaaa @ 17.11.2019 12:16Tu atbalsti to, ka viņa čakarē klientus?
Es neapsmeju, bet brīdinu citus, ka pēc tam sēdēsi ar to sūda preci mājās un neviens viņu atpakaļ neņems, kaut tur biksēm pa visu pakaļu būs caurums.Akvelīna0303 @ 17.11.2019 12:18kur viņa čakarē??
Jūs pašas pērkat!!! Sūtat.. Nu nesutat.. Ja tu pati sūti sev ko no interneta tu esi atbildīga, tavs lēmums... Tev ir visas tiesības iet viņai acis visu teikt un risināt un ja viņa neko tad risini cita ceļa. Nevis te apsmej cilvēku.. Nekas jau no tā nemainīsies..
Annijaaa @ 17.11.2019 12:24Es neapsmeju, bet brīdinu citus, ka pēc tam sēdēsi ar to sūda preci mājās un neviens viņu atpakaļ neņems, kaut tur biksēm pa visu pakaļu būs caurums.
Un atbildība ir jāuzņemas pārdevējam, ja kas. :) Elinčiks pat dzirdēt negribēja, ka man kā pircējam ir TIESĪBAS 14 dienu laikā atteikties no preces.
Es to visu izdarīju, vērsos caur PTAC :)Brunete89 @ 17.11.2019 12:25
Bet kāpēc neiesniedzi sūdzību kādā iestādē? Neizsniedza čeku? Uzreiz piedraudi ar VID. Pašas jau ļaujat čakarēt
Annijaaa @ 17.11.2019 12:28Es to visu izdarīju, vērsos caur PTAC :)
Annijaaa @ 17.11.2019 12:24Es neapsmeju, bet brīdinu citus, ka pēc tam sēdēsi ar to sūda preci mājās un neviens viņu atpakaļ neņems, kaut tur biksēm pa visu pakaļu būs caurums.
Un atbildība ir jāuzņemas pārdevējam, ja kas. :) Elinčiks pat dzirdēt negribēja, ka man kā pircējam ir TIESĪBAS 14 dienu laikā atteikties no preces.