es ar nodomāju, wow, pirmais ceļojums, kurā nomazgajas 🤣🤣🤣🤣🤣🤣Krrr @ 09.05.2024 13:10Vai tiešām Elīna ir izmagājusi matus?!??
jā, viņa ir kaitinosa, brīnos, ka dzeku dabūjusi.lss @ 09.05.2024 13:09Tà Annemarija tik pat tizla kā Didrene. Runas veids, kustības. Kad runā, tad kā 13 gadīga meitene, iet caur kauliem. Lai gan interesanti, ka tik ilgi slēpa savu "asistentu" un te pēkšņi abas visur kopā, bildējas, filmējas, butterfly reklāmās pozē un nez ko tik vēl.
šitā tāda brangāka pēc masas izskatās. Tas labi, nav visu laiku jābūt skalu vāverei fonā.Angelina33 @ 09.05.2024 14:46Kas tā par modelīti pēdējos buķika postos, Elīna no Aliexpress? Pilnīgi tāda pati, pat nekādas unikalitātes viņas modelītēm nav???
novērotāja @ 08.05.2024 20:09Man liekas, ka Anne ir vienīgā, kas izbauda visus tos ceļojumus
tikai tāpēc, ka televīzija 😅Everests @ 09.05.2024 14:17es ar nodomāju, wow, pirmais ceļojums, kurā nomazgajas ??????
Everests @ 09.05.2024 21:58
Labi redzams cik viņa daudz apēd vakariņas. Un visi klātesošie neredz , ka viņai ir anoreksija? Un pohuj? Un Naurim vēl jautājumi kāpēc viņa nepaliek stāvoklī? Tumsonība.
Everests @ 09.05.2024 21:58
Labi redzams cik viņa daudz apēd vakariņas. Un visi klātesošie neredz , ka viņai ir anoreksija? Un pohuj? Un Naurim vēl jautājumi kāpēc viņa nepaliek stāvoklī? Tumsonība.
Elīnai svara un ķermeņa indekss ir pavisam cits, kādam jābūt apmēram, taču viņa to nepieņem!Kate9 @ 10.05.2024 09:25Kāda anoreksija? Video pie baseina vinai ir tik seksīgs augums, nu tā, ka dikti! Protams visām , kam celolits pat uz vēdera un pleciem par seksīgu augumu teiks fuj. Apskatieties uz Jelenas profilu, vo tur ir anoreksija, bulimija un viss iespējamais. Šeit es redzu nereāli seksīgas formas ( video šī rīta )